bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar nasilsiniz?? Dun kapi susu ve bebek sekerlerine sepet baktim. 500 tl ye falan geliyor hepsi. Daha maliyetsiz nere de bulurum bunlari??
Baya fiyatlıymış . Daha hiç öyle şeylere bakmaya başlamadım yani begendiğim sayfalar varda daha süre var diye hiç fiyat sormadım, instagramda hayalevent sayfasında çok güzel hediyelikler var mesela fiyat konusunda bilgim yok ama :))

Bende oyle bir fiyat alayim dedim dun esimle hanimkizima biseyler almaya cikmistik. Cikmisken onlara da baktim fiyatlar cok yuksek geldi bana. Jastane odasinda masa suslemesi yapacaktim vazgectim fiyatlari duyunca.

Bende oyle bir fiyat alayim dedim dun esimle hanimkizima biseyler almaya cikmistik. Cikmisken onlara da baktim fiyatlar cok yuksek geldi bana. Jastane odasinda masa suslemesi yapacaktim vazgectim fiyatlari duyunca.
Yani bilemiyorum piyasayı çok yüksekse fiyatlar gereksiz. El beceriniz varsa kendin yap birşeyler daha uyguna gelir :)

Topic baya durgun kalmis bugun.iftara misafirim vardi.birde kizim ateslendi sabah uykudan atesli kalkti.surupla dusuyor tekrar cikiyor yine.keyfi iyi oyun oynuyor.dislerden herhalde atesi.hic disten atesi cikmamisti ama kopek disi cikiyor artik herhalde onlar baya uzdu onu.

Canimm benimmm gecmis olsunn

Günaydınlar kızlar 2-3haftadır bende hiç uyuyamıyorum çok rahatsız oluyorum yatarken hep sola dönüp uyumak çok zor geliyor uykuya dalamıyorum bacaklarım sürekli ağrıyor huzursuzum
Benimde 2 gündür bacaklarım ağrımaya başladı. Ben de uyuyamıyorum uykusuzluktanta başım ağrıyo her sabah
Gunaydin kizlar. Gece uyuyamadik artik ne sagima yatabiliyorum ne soluma benle ayni durumu paylasan var mi??
bizde de durumlar aynı Uyuyamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…