bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın arifeniz hayırlı olsun bu gün 1000 tane ihlas süresi okumayı unutmayın günahların affı için inşaallah... Topik durgun evet Bayram'dan sonra açılacaktır.. Ama sadece tek dileğim kimse kimseye kırılıp topikten ayrılmasın çünkü burası hepimizin böyle oldu mu çok üzülüyorum ben..

henüz uyuyabiliyorum ama benim sağ gögüs altımdaki kaburgam agrıyo günlerdir baktım okudum nprmalmiş birçok kişide oluyormuş ama batıyor çok acıyor hele akşamları göbeğimin büyümesine bağlı galiba benim bünyem hiç kiloya alışık değil. Göbege hiç alışık değil büyüdükçe zorlayacak sanırım pof yani..
dün ve bugün denize girdim dün deniz sonrası güneşte kalınca ayaklarım şişti birde :/ neyse ki bugün normale döndü. Deniz sonrası kuruyacak kadar güneşlenip kaçtom gölgeye hemen.
Kızlar güneşte kalmayın davul gibi oluyor ayaklar çok sinir bozucu

Bayram geldi topik sessizlesti.
Bende sagima yattigimda bobregim agriyor.soluma yatiyorym surekli.haftaya carsamba ayrintili ultrason var.1 ayi gecti ben dr ye gitmiyorum.ozledim artik.biraz ayakta kalinca kasilmalarim basliyor bakalim dr ne diyecek.2 erken dogumdan sonra bana nasil tedavi uygular bakalim.

Benimde sali gunu ayrintili usg yarin da ignem var kalcam aciyo artik delik desik oldu
Ay o iğneleri bilirim haftalarca yapıldı bana öncesindede göbekten çok yaptım elim titrerdi morarmayan yeri ararken hepsi geçti bitti sonu güzel olsun Can'ım

Gunaydin kizlar. Gece uyuyamadik artik ne sagima yatabiliyorum ne soluma benle ayni durumu paylasan var mi??

Durumlar aynen öyle canım yatağı dolanıyorum bütün gece. Sağ böbrek kanalında genişleme var diye özellikle sola yat dedi doktor ama ne mümkün döne döne geçiyor gece

Ay o iğneleri bilirim haftalarca yapıldı bana öncesindede göbekten çok yaptım elim titrerdi morarmayan yeri ararken hepsi geçti bitti sonu güzel olsun Can'ım
Oglumda bende her hafta o igneyi atildim.bilirim acisini.atilinca cok aciyor.
Allah yardimcimiz olsun kizlar her an korku icindeyim her sanci da ellerim titriyor esim bile surekli oglumuza oglum gitme bizi birakma bekliyoruz seni diyo 1 saat once dr um aradi nasilsin nasil gidiyo diye ishaldin simdi iyimisin dedi rabbime sukurler olsun cok iyi bi dr um var igneyi olmayi unutma dedi iyi bayramlar dileyip kapatti sagolsun

Gerçekten çok iyiymiş dr un helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…