bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İyi bayramlar kızlar bn de kaynvalideye geldm kocam yine görevlerde şehir dışında. Yolculuk belimi agritmsti ama çok şükür sağ salim geldm.bn de renkli ultrosna istyrm gonulll sen nerde yaptrdin diğer bebislerinde

Ben hep nurettin beye gidiyorum canim.sevgi hastanesinde.ilk cocugumda ozel muaynesi vardi ona gidiyordum ikinci ve simdikinde sevgiye gidiyorum.ayrintili uktrasonuda hep o yapar.sen merkezemi geldin.

Mcada bebisin iyice hareketlendimi.yatinca daha kipir kipir olur.benimki hic durmuyor artik ama hep kasiklarimda tekmeleri dikis yerleri var ya orda surekli.mintik mintik ayaklarini hissediyorum resmen.

Günaydin kizlar hersey nasip daha 10 gun once bugun yola cikicaz diye hesap ediyorduk bugunse evdeyiz biraz uzuluyorum esimde cok istiodu bu tatili ama oglumuz saglikli bizimle buna seviniyoruz

Can'ım üzülme bizde bugün yola çıkacaktık otel ayarlamıştık taaaa kıştan iptal ettik hamile kalınca seneye inşş en güzel tatillere çıkarız bebeklerimizle

Mcada bebisin iyice hareketlendimi.yatinca daha kipir kipir olur.benimki hic durmuyor artik ama hep kasiklarimda tekmeleri dikis yerleri var ya orda surekli.mintik mintik ayaklarini hissediyorum resmen.
Bende cok asagida hissediyorum igne batar gibi oluyo bazen hareket edince taaa en altta kuzum

Bu sabah tartiya ciktim 2 kilo almisim aslinda 2 kilodan biraz eksik.3 kilo vermistim daha onun 2 kilosunu anca almisim.insallah bebisimin kilosu iyidir onemli olan o ben almiyayim fazla.bayram sonra ogrenirim nasipse.

Şimdiden herkese iyi bayramlar biz gitmicektik ama bugün kendi doktoruma ayrıntılı sonuçlarını göstermeye diye gittik yol serbest dedi 1 ay da 4 kilo almışım bi daha ki kontrolde de şeker yüklemesi var

Şimdiden herkese iyi bayramlar biz gitmicektik ama bugün kendi doktoruma ayrıntılı sonuçlarını göstermeye diye gittik yol serbest dedi 1 ay da 4 kilo almışım bi daha ki kontrolde de şeker yüklemesi var
1 ay sonra sker yuklemesi basliyor.doguma cok birsey kalmiyor ondan sonra.zaman cabucak gecer anlamayiz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…