bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben hep nurettin beye gidiyorum canim.sevgi hastanesinde.ilk cocugumda ozel muaynesi vardi ona gidiyordum ikinci ve simdikinde sevgiye gidiyorum.ayrintili uktrasonuda hep o yapar.sen merkezemi geldin.
Cnm bandrmada özel hastanede renkli ultrosna varms ama yüzünün fotosu cd fln veren bi yer olsa bursaya gderm herhlde arastirip

Herkese merhaba arkadaslar.
Ben de yarin yola cikacagim once aile ziyaretleri sonra tatil. Rota Kirikkale-Ankara-Antalya. Tatile giden tum arkadaslara iyi tatiller diliyorum. Bebislerinden dolayi dinlenen arkadaslara da saglik sifa diliyorum. Hepinize iyi bayramlar diliyorum herkes guzel haberlerle doner ins

Senin yolculuk baya uzunmus.hayirli yolculuklar iyi tatiller

Benimde 2 gündür bacaklarım ağrımaya başladı. Ben de uyuyamıyorum uykusuzluktanta başım ağrıyo her sabah

bizde de durumlar aynı Uyuyamıyorummm
Ayyy hepimizde varmis bu sorun. Gecen uyuyamama sorunumu doktoruma dedim uzayli muamelesi yapti bana resmen hersey kafada bitermis.. Kadina izah etmeye calistim bi de canla basla. Derdim tasam da olsa yastiga kafasini koyar koymaz yine de uyuyan insanimdir ama bu son 1 haftadir uyuyamiyorum diyorum yok.. Inatla anlamadi. Sanki abartiyormusum gibi muamele etti resmen. Valla nerde yatacagimi sasirdim gece yatakta yatamiorum uyanip kalkip salonda kanepeye yatiyorum orda da rahat etmeyince yataga donuyorum. 10 tur atiyorum evde sabah da erken kalkinca halsizlik yorgunluk bas goz agrisi hep.. Halbuki normal hormonlardan cogu gebenin basina gelir su haftadan sonra genelde gecer dese hafta sayip gececek diyip mutlu olcam

Aynen canim ama guzel olacak diye dusunuyorum. Kirikkalede esimin ailesini gorcez ankarada ikiz kiz kardesimi gorup tatile antalyaya gidicez :) Simdiden hepinize iyi bayramlarr
Ayy ne guzel ben istanbula tikilip kalanlardanim malesef. Ucaga binmek istemiyorum. Araba yolculugunda da gebelikten oturu 3 saatte bir mola vermek gerekiyor yol uzuyor boyle de.. Eyluldeki bayramda artik diyorum 27. Haftadan sonra ucaga binerim ogunlere ulasirsak herkese iyi bayramlar

Aklimizda bulunsun cnm dogrudur. Yururken bile sisiyorum ben

Bi işe yaramıyor falan diye duydum almadım. Sen bi dene bizimle paylaş canım inşallah rahat bir uyku çekersin.
Valla uykusuzluktan sekilden sekle girdim herseyi deniyorum artik en kotusu emzirme yastigi yaparim ileride Sola donuk uyuyamiyorum saga yatinca kasigima kramplar giriyor uyaniyorum sirt ustu boynum agriyor boyle sacma hallerdeyim anlayacagin Bir deneyeyim madem insallah uyurum sonuc olumlu ya da olumsuz paylasirim muhakkak cnm

Doktoruma hiç söylemedim bile anlamayacağımı biliyorum.Allah yardımcımız olsun birde benim kızım geç uyuyo gece 12 de cin gibi sohbet ediyor benle.öğlen uykumda hiç yok maalesef 10 dakika uyusam 2 saat kötü hissediyorum kendimi midem yanıyor bu sefer inşallah doğup büyüyünce kıymet bilirler bu yazdıklarımızı okuturuz onlara

Biz de bu sene istanbulda klasik ama bi an da gelişti gitmeyi pek de istemiyorum eşim için yoksa evde ohh rahat takılayım kafasındayım sıcak çok sıcak Bana da doktor uçağa izin veriyor araba yolculuğu da 5 saat altına. Bildiğim kadarıyla 28. Haftadan sonra uçakla gidiş için doktor raporlu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…