bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet canim 7.aydan sonra erken doguma neden olabiliyormus aslinda hep boyle bir risk var ancak 27. Haftadan sonra fetusun yasama sansi oldugu icin 27 den once cok dusuk ihtimal de olsa dunyanin binbir turlu hali var basa ne gelecegi belli olmaz diyerek riske atmak istemiyorum.. yolculuk icin benim doktorum 3 saatte bir en az 15 20 dakkalik mola verirsen sorun olmaz demisti son aylarda iste eylulde doktorum izin verirse ucaga binerim vermezse artik araba yolculugu.. mola vere vere gideriz biryerlere Hamileyken denize girme tecrubelerini okumustum daha once anne adaylarinin.. uzmanlar da oneriyorlar yuzmeyi oyuzden temiz ve kalabalik olmayan sakin bir deniz bulup girmeyi cok istiyorum daha once idrar yolu enfeksiyonu kaptigimdan bodrumdan ilerisine gidebilirsem gidicez gidemezsek sonraki seneye napalim

Denize gitsede sadece ayakları sokabilen bi ben

Aynen canim mola vere vere kendi aracimizla gidicez sen de eylul de guzel tatil yaparsin ins canim. İyi bayramlar :))

Aynen canim mola vere vere kendi aracimizla gidicez sen de eylul de guzel tatil yaparsin ins canim. İyi bayramlar :))
Ayy insallah cnm o kadar ihtiyacim varki aslinda uykusuzluktan kafami toplayamiyorum surekli yorgun..
Dikkatli gidin canim iyi yolculuklar simdiden iyi bayramlar

Kızlar 14 temmuz a uçak bileti aldık memlekete gitmek için doktoruma sormadım ama acaba sıkıntı olur mu tam 1 saat yolculuk yapacağım uçak ile??

Kızlarrr sizinde agrıyo mu sağ üst kaburganız ya. Böyle kesiyolar gibi, iğneler batırıyolar gibi. Morarmış sızlıyomuş gibi acaip bi sızlama :/

Proluton canim dusuk onleyici bugunde cok sancim var yine korkuyorum
Ahh cnm hersey yolunda gider de insallah son ignen olur. Dinlenmeye bak canim bol bol en azindan 27. Haftaya kadar cok gecmis olsun. Tedavisi oldugu muddetce dert yapma korkma hic canim ama dikkat et kendine de yarisi bitti yarisi kaldi hem kazasiz belasiz saglikla insallah

Kızlar 14 temmuz a uçak bileti aldık memlekete gitmek için doktoruma sormadım ama acaba sıkıntı olur mu tam 1 saat yolculuk yapacağım uçak ile??
Yok cnm endiselenme hic zaten sorunlu bir durumun olsa doktorun muhakkak soylerdi ben ilk aylar dusuk riskim vardi asagida duruyordu bebis bi de pimpirikligimden biraz boyleyim bana bakma sen 9. Ayi doguma 2 hafta kalmis hala ucusta calismakta olan hostesler var birsey olmamis gonul rahatligi ile git ve don cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…