bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sorun hissetme degil tatlim. Hissetmiyorum ama ultrasonda da hareketsiz bebek yani en azindan orda hareket etse ben hissetmiyorum diyecegim de.. goruntulerde de hareketsiz olmasi can sıkıci surekli hareketsizligi uzmanlar bebegin sıkıntıda olmasina bagliyor genelde.. o insani suphelendiriyor onu sorucam doktora ayrintilida

Sorun hissetme degil tatlim. Hissetmiyorum ama ultrasonda da hareketsiz bebek yani en azindan orda hareket etse ben hissetmiyorum diyecegim de.. goruntulerde de hareketsiz olmasi can sıkıci

ilk haftalarda yani 13 14 lerde benim bebegim de acayip hareket ediyordu sonra bi gittik doktor karnimi sallaya salaya hareket ettirmeye basladi fark ettim ki ac gittigimde hareketli ama cikolata seker yiyip gittigimde mayisiyomu artik neyse pek hareketsizdi sende de oyle bisey varsa canim simdi hissetmeye basladim hala acken hiseediyorum yemrkden sonra herkes karnima elliyo hareket etcekmi diye etmiyo sende de acken hareket ediyosa bi dr doktora ac ken git bence

Ama ben o minik prensi yeriiiiimmmm, kırkbin kere maşallah, ömrü uzun olsun, Allah onu hak eden, kıymetini bilen bir geline yazsın inşallah. İki oğlunun da hayrını, mürüvvetini gör kuzum inşallah.
Çok sağol bitanem, çok teşekkürler, ilgin, desteğin, duaların için. Allah razı olsun. Daha iyiyim çok şükür, biraz ağrılarım var o kadar. Önceden korkmazdım ağrıdan, sızıdan ama bu serklaj olayından sonra en ufak bir ağrı endişelendiriyor artık bizi. Kızımız sağlıkla, zamanında dünyaya gelsin de ben Batman, atom karınca, super girl gibi 7/24 uykusuz ve hareket halinde olsam da vık demem

merhaba serklaj ameliyat mi oldunuz bendr 13 haftalikken oldum suan 22 hafta bitmek uzere ben onceleri yatyim hep ama sindi yatmiuorum ev isi yapmiyorum ama evde ayakdayim hep dokyorumda destekliyo sakin yatma psikolojin bozulur diyo internette hangi sayfaya baksam doktorlar yatak istirahati vermis acaba bende yanlismi yapiyorum diyorum sizin sureciniz nasi ilerledi acaba

Aaaa canım benim çok geçmiş olsun, şansa bak. Kendi doktorunu mutlaka durumun ve ilaçlar hakkında bilgilendir. O da olur vermeden kullanma. Çok çok geçmiş olsun. Ben de stresten, tozdan filan ürtiker olurum ama hiç morarmadı. Demek ki enfeksiyon böyle reaksiyon yaratmış. Bir de doktorun önemsememişti enfeksiyonu, görsün şimdi ihmalinin sonucunu.
Tüp bebekciler işi tamamen ticarete dökmüş. Onlar için tüp bebek yaptırmaya gelen hastalar kıymetli, diğerleri vakit ve nakit kaybı. Tıp çevresindeki doktorların da tüp bebekçiler hakkındaki görüşü böyle. En para gözler bu işe geçiyor.

Cok sagol canim benim Aynen valla bu kez bastiricam artik... Yuzune de vurucam bu ihmalini... alerjik bir yapim da yok kimbilir neden kaynaklandi nerden ne kaptim ve doktorum herzmanki hamilelikte kanama yoksa hersey normal birsey yok modunda .. Bildigim kadari ile bu tip durumlar bebegi de sıkıntiya sokan seyler.. Valla cok sinirlendim doktoruma randevum bir ay sonra ama sirf bu durumu konusmak icin randevu alacagim kendisine bu boyle olmaz cunku nasil guvenicem ben bu kadina

Hepsi öyle değil bence benim tüp bebek dr um mükemmeldi :)

Denedim canim hepsini burada yazilanlari gorup cok yardimci oluyor bu forum gercekten ultrasonlara da yemeden uyanir uyanmaz gittim yemekten sonra ogleden sonra gittim bir kutu cikolata sut tuketip gittim recel pekmez yedim oyle gittim recel pekmeze iki kez kol hareketi yapti .. Bilmiyorumki canim ayrintili da anlayacagiz durumu bakalim ne diyecekler.. enfeksiyon filan da var vucudumda bir aydir kan tahlillerimde..
dun de kurdesen dokmusum enfeksiyona bagli belki bunla alakali olabilir hareketsizligi hicbir fikrim yok... iyi dusunelim iyi olsun bakalim ne diyecekler cok sagol canim

Geçmiş olsun canım. Senin serklajın erken haftalarda yapılmış, sorun daha önceden biliniyormuş sanırım. Benim rahim yetmezliği sorunum yoktu, plasenta aşağıda olduğu için yatıyordum. Sürekli yattığım halde 18. Haftada önce nişan geldi, ertesi günü rahimde 1 cm açılma oldu. Bir gün önce hiç bir şey yoktu. Benimki acil serklaj olduğu için, yani sana göre daha ileri haftalarda ve açıklıktan sonra yapıldığı için, yatmam gerekiyor. Ameliyatı yapan doktor, yatarsan bu işi kurtarırsın dedi. Kendi doktorum zaten hep yatırıyor ki kendisi riskli gebeliklerde en iyilerden. Çarşamba kontrolüm var bakalım be diyecek.
Ama senin durumunda bir sürü kişinin serklajdan sonraki gün işe başladığını okudum. Ne sürekli yat, ne de uzun süreli ayakta kal. Ağır kaldırıp, kendini çok yormadıkça bir şey olmaz, endişelenme. Allah hepimizi sağlıkla, 9. ayımızda bebeklerimize kavuştursun inşallah.

ben bunun oncesinde 14 haftalikken suyumun gelmesi ve agrisiz dusuk yasamamdan dolayi gerek goruldu acikligim bunda yoktu ama tedbir amacli yapildi bende docente gidiyorum baya guveniyouz doktoruma ama insallah vaktinde aliriz bebeklerimizi cok zor bir surec

Tatlım profiline baktım da İstanbul'daymışsın. Lütfen doktorunu değiştirebiliyorsan acil değiştir. Ben kendi tecrübelerimle ne moralini bozmak, ne de okuyan diğer anneleri korkutmak istemiyorum. Çünkü hepimizin güzel şeyler duymaya ihtiyacı var. Ne salak bir doktor bu ya. Kanama her şeyde olmuyor ki. Mesela rahim açılmasının en tipik özelliği ağrısız, sızısız, belirtisiz olması. Yine vajinal enfeksiyonlar yüzünden Allah göstermesin aniden kese de patlayabiliyor. Ve bunların hiç birinde önceden ne lekelenme, ne de kanama olmuyor. Bence detaylı inceleneceğin bir gebelik kontrolü istiyorsan bir perinatoloğa devam et canım. Onlar en ufak bir şeyi bile önemsiyor. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Son düzenleme:

rica ederim canim insallah bi sorun yoktur da keyifcidir senin bebis :)

Evet maalesef canım, bu sorun daha önceden bir kayıp olmadan çoğunlukla anlaşılmıyor. Ama senin gibi erken serklaj yaptıranlar sorunsuz kavuştular bebeklerine diye okuyorum, duyuyorum hep. Çok şükür önlemi alınmış. Moralini yüksek tut. Allahım bu sefer evladını sağlıkla, sevinçle kucağına almayı nasip etsin inşallah.

A Antihindistancevizi canim cikmadinmi daha birseylermi yiyorsun tatlim :)))
Ciktim canim. Ayrintiliya giderken esimle buyuk tartistik. O yuzden pek bisey anlamadim ayrintilidan. Sadece kizim yuzunu elleriyle kapatti hic acmadi. Dovduk biraz ama bi acip tekrar kapatti. Herseyi normal gorundu. 475 gr 26 cm hanimkizim.

Ciktim canim. Ayrintiliya giderken esimle buyuk tartistik. O yuzden pek bisey anlamadim ayrintilidan. Sadece kizim yuzunu elleriyle kapatti hic acmadi. Dovduk biraz ama bi acip tekrar kapatti. Herseyi normal gorundu. 475 gr 26 cm hanimkizim.
Masallah bi sorun cikmamisya kizinda onemli olan bu.kizin yuzunu siz tartistiniz diye kapatmis olmasin.neyse olur ufak tefek seyler arada.

Off yaaa offf cok sicak yine bura kizlarr
Hamilelikten canim bize daha cok sicak geliyor.esim artik sicak diyince bana tuhaf tuhaf bakiyo.kendi her daim sicagi seven biri.bizim buralar bi kac gundur serin esmeye basladi ozellikle geceleri o biraz rahatlatiyor insani.gunduz 36 derecelerde gece 26 derecelerde yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…