bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Cnm benmde öyleydi.dinlenince geçiodu ama bayramn üçüncü günü şişti hâlâ geçmedi.dinleneyim İnşallah gecer.İnşallah yorgunluk ve sicaktandr.olmadı 20 sende randevum var doktora gidince sorarım artık

Bunlar peki albüm mu cnm.normal mi bu haftalrda olması.bi de bi iki günde olsa hiç mi gecmiick ya.Bu yüzük bu parmaktan cikmiick mi :)
Tuzu azaltirsan bol su icersen ayaklarini yukarda tutarsan iner canim ama 3 litre su icki odemi vucuttan atarsin canim

Tuzu sözde azalttigimi zannediyrm cnmcm.normalde çok tuketiodm ama daha da dikkat etmem gerekio galiba İnşallah bundan sonra azalır artmaz
Yuzugu cikartmak istiyorsan bir kacgun tuzlu yeme canim zeytindende uzak dur tursudanda peyniri aksamdan yada sabah suya koy tuzunu atsin peynir canim birde salatalik tuket oda odem atiyor

Merhaba kizlar yeni geldik eve bobrekte tas varmis ve yuksek oranda enfeksiyon idrarda iki serum taktilar ama serumdam sonra fenalastim carpinti kalp sksmssi ölüyorm dedim bi ara esime adayi emanet ettim hatta yeni kendime geldim yarin 11 de dr um burda olsun demis urolojiyle gorusturcem dedi

Mcada cnm geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir.üzülme.hastaneden gelince haber ver.
burun kanaması benmde uzun zamandr oluo ama içten oluo ben temizlerken farkediorm.Gece uyurken oluo belki de dışarıya akmış çünkü.

sadece biri cnm çok geçmiş olsun.Allah m bidaha yaşatmasın.bende çok korkuyorm çok dikkatli olmamz lazım

Yuzugu cikartmak istiyorsan bir kacgun tuzlu yeme canim zeytindende uzak dur tursudanda peyniri aksamdan yada sabah suya koy tuzunu atsin peynir canim birde salatalik tuket oda odem atiyor

Ayyy o gün acayip turşu yemiştim cnm.çok hemde suyundn falan.daha atamams olablrm o günkü tuz yuklememi :) anında etki edio benm vücudumda demekki.salatalık normalde de seviorm yiyordm bosboş şimdi şifa için özellikle tuketeyim İnşallah cnm çok sağol

Sagol kuzum simdi daha iyiyim sukur gozumu acabildim

• Salatalık susuzluğu giderir. Özellikle gün içerisinde su içmeyi unutanlar için bu özellik yararlı olacaktır.
  • Mide yanmasına karşı rahatlama sağlar.
  • Güneş yanıklarına karşı cilde uygulanırsa, yanıklara iyi gelir.
  • Vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
  • Düzenli salatalık tüketmek böbrek taşı şikayetine karşı etkilidir.
  • A, B ve C vitamini sağlayarak vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir, enerji verir.
  • İçerdiği magnezyum ve potasyum sayesinde cilt sağlığına iyi gelir.
  • Kilo vermek isteyenlerin rahatlıkla, açlığı gidermek için atıştırmalık olarak tüketebileceği besinlerden biridir.
  • Göz altı şişliklerini indirmek için gözlere salatalık dilimleri koyarak bekletmek işe yarayacaktır.
  • Tansiyonu dengelemek ve kötü kolesterolü düşürmek için salatalık tüketilebilir.
  • Ağız kokusuna karşı bakterileri yok ederek, nefesi tazeler.
  • Lifli yapısı sayesinde salatalık sindirime yardımcıdır.
  • Salatalığın içerdiği mineraller saç ve tırnakları besler.
  • İçerdiği besin maddeleri kas ve eklem ağrılarına iyi gelir.
  • Salatalık kandaki ürik asit düzeyini dengeler, böbreklere iyi gelir. (11)

Ahh cnm benmm.Allah a emanet olun.Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah.Msjni okurken sanki kendim yasiomsm gibi hissettim Allah korusun inşallah yarın daha güzel haberler alırız.benmde görümcem hamile onda da taş varms.kan degerlrndn anlamslrdi.ilaç kullanio galiba.Senin farkedilmems mydi

• Salatalık susuzluğu giderir. Özellikle gün içerisinde su içmeyi unutanlar için bu özellik yararlı olacaktır.
  • Mide yanmasına karşı rahatlama sağlar.
  • Güneş yanıklarına karşı cilde uygulanırsa, yanıklara iyi gelir.
  • Vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
  • Düzenli salatalık tüketmek böbrek taşı şikayetine karşı etkilidir.
  • A, B ve C vitamini sağlayarak vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir, enerji verir.
  • İçerdiği magnezyum ve potasyum sayesinde cilt sağlığına iyi gelir.
  • Kilo vermek isteyenlerin rahatlıkla, açlığı gidermek için atıştırmalık olarak tüketebileceği besinlerden biridir.
  • Göz altı şişliklerini indirmek için gözlere salatalık dilimleri koyarak bekletmek işe yarayacaktır.
  • Tansiyonu dengelemek ve kötü kolesterolü düşürmek için salatalık tüketilebilir.
  • Ağız kokusuna karşı bakterileri yok ederek, nefesi tazeler.
  • Lifli yapısı sayesinde salatalık sindirime yardımcıdır.
  • Salatalığın içerdiği mineraller saç ve tırnakları besler.
  • İçerdiği besin maddeleri kas ve eklem ağrılarına iyi gelir.
  • Salatalık kandaki ürik asit düzeyini dengeler, böbreklere iyi gelir. (11)

Ayyy cok geçmiş olsun Can'ım yaa böbrekte tas çok ağrı yapar varmı Ağrın Allah yardımcın olsun şifa versin bir an önce kurtul inşallah

Canim cok gecmis olsun bobrek icin salatalikta iyi geliyor meyan kokude iyi geliyor ya kendin yap yada hazirini ic canim haslama derler cok gecmis olsun cabuk atlatirsin insallah

100 gram kabuklu salatalık;
  • 15 kalori
  • 2 gram şeker
  • 1 gram protein
  • 105 IU A vitamini (günlük ihtiyacın % 2’si)
  • 2.8 mg C vitamini (günlük ihtiyacın % 5’i)
  • B6 vitamini (günlük ihtiyacın % 2’si)
  • 16.4 mcg K vitamini (günlük ihtiyacın % 21’i)
  • 7 mcg folat (günlük ihtiyacın % 2’si)
  • 16 mg kalsiyum (günlük ihtiyacın % 2’si)
  • 13 mg magnezyum (günlük ihtiyacın % 3’ü)
  • 0.3 mg demir (günlük ihtiyacın % 2’si)
  • 24 mg fosfor (günlük ihtiyacın % 2’si)
  • 147 mg potasyum (günlük ihtiyacın % 4’ü)
  • 0.2 mg çinko (günlük ihtiyacın % 1’i)
  • 0.1 mg manganez (günlük ihtiyacın % 4’ü)
  • 6 mg kolin
  • 5 mg toplam omega-3 yağ asitleri
  • 28 mg toplam omega-6 yağ asitleri içerir

Cok geçmiş olsun canım çok üzüldüm . Cabucak atlatirsin inşallah. Kasilmalarin bu yüzden mi oldu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…