- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #30.981
cnm oda yapıp ayrıca yanına da beşik almak istiyorsan bence oyun parkı var ya park yatak ondan al hem başka odalara da taşıması kolay olur hem oyun parkı olarak kullanırsın. Ben hamileliğimin başından beri oda yapmak istiyrodum ama şu an oturduğum evde oda yapma imkanım yok bu yüzden büyüyen beşik alayım dedim o da çok hantal olacak .. Tahta beşik alayım dedim sonra park yatak da karar kıldım. 2 buçuk 3 yaşına kadar yatabileceğim büyük bi park yatak almayı düşünyorum sonra da 3 yaşına gelince ona araba şeklinde yatak alıp oda takımı alırım diye düşündüm. belki kardeşi olur ikisinin kullanabileceği tarzda mobilya seçerim dedim ama senin imkanın varsa hevesini kırma oda yap ayrıca beşik içinde bence park yatak mantıklı. sepet beşikler çok güzel ama sen bilirsin cnm sepet beşik de olabilirarkaaslar ben bebek odasi ucin arastirmalara basladim da siz nasil dusunuyosunuz ben biraz fazla hevesli oldugumdammi bilmiyorum annem oda icin erken desede hem odasina yatak dolap alip hemde benim odama yanima yatak almak istiyorum onun icinde sepet besik sizce kullanisli olurmu uoksa ikea yatagi tarzindami biseyler alsak odasina sonradan yatak olan besiklerden dusunuuorum ama ondada tam emin degilim
cnm oda yapıp ayrıca yanına da beşik almak istiyorsan bence oyun parkı var ya park yatak ondan al hem başka odalara da taşıması kolay olur hem oyun parkı olarak kullanırsın. Ben hamileliğimin başından beri oda yapmak istiyrodum ama şu an oturduğum evde oda yapma imkanım yok bu yüzden büyüyen beşik alayım dedim o da çok hantal olacak .. Tahta beşik alayım dedim sonra park yatak da karar kıldım. 2 buçuk 3 yaşına kadar yatabileceğim büyük bi park yatak almayı düşünyorum sonra da 3 yaşına gelince ona araba şeklinde yatak alıp oda takımı alırım diye düşündüm. belki kardeşi olur ikisinin kullanabileceği tarzda mobilya seçerim dedim ama senin imkanın varsa hevesini kırma oda yap ayrıca beşik içinde bence park yatak mantıklı. sepet beşikler çok güzel ama sen bilirsin cnm sepet beşik de olabilir
Ben pek anlamiyorum burada 24 yaziyorsa diyorum sanirim 23 haftaligim. Ozman simdi 22 haftalik mi benim hanimkizim. 5 aylik yani.22+0 haftadasin canim usg goremi 23 haftadasin ama onunki erkek canim fark olur tatlim guzel hanimkizin 457grm cok iyi
23+1 erkek:)Massalah kizmiydi cok iyi bence kilo boy massalah canim 23 +2 haftadamisin
Gozun aydin canim atlattin saglikla darisi bize bizimkide yarinKızlar bi de detaylı ultrosonda doktor 1 hafta önde gidiyor dedi. 1 hafta önce geleck bebek dedi. 16 kasım sata göre tahmini soğum ama 8 kasım yazdı doktor. Ben tam adetimin bittiği gün hamile kalmıştım erken döllenme oldu diye mi önde gidiyor acaba erken olacak bebek
Cnm radyoloji uzmanı olduğundan sormadim. Kendi Dr mu aradım genelde wc öncesi gece falan oluyor yada karnım çok sis olduğunda idrar kesesi dolduğundan olur bi zararı yok ritmik olmadıkça dedi. 10 gün sonra kontrolün var daha detaylı anlatırım die düşündüm. Bugün rahatim mesela kalktigkmdan beri hiç kasılmadi sukurMasallah size.cok sukur sorunsuz atlatmsssin.peki kasilmalarina birsey dedimi dr.
Canim yanlis yazdim duzeltim sonra cumartesimi gittin eger o gunse 22+5 filansin zaten doktor soyluyor kac haftalik oldugunu tatlim ben mesala bugun 23+1 oldum ama burdaki takvim 24 hafta icindesin diyor 23 haftayi 1 gun gectikmi 24 yaziyor takvim o yuzden kafa karistiriyor :))) sen bugun tam 23 haftadasin 7 kasim dogum gorunuyor.. :)) ben 6 kasim bugun 23+1 oldum tatlimBen pek anlamiyorum burada 24 yaziyorsa diyorum sanirim 23 haftaligim. Ozman simdi 22 haftalik mi benim hanimkizim. 5 aylik yani.
massalah pasana saglikla gelsin canim boy kilo soyledimi rabbim 39-40 haftalari nasip etsin insallahkilosu boyu önde olunca organları da ona göre gelişmişlik açısından gelişimini de tamamlamış oluyor mu acaba? Ben adetimin bittiği gün ki ilişkiden hamile kaldım başkalarına göre 1 hafta 10 gün önce döllenmem olmuş olması gerekiyor o yüzden önde mi gidyor acaba dedim de
Ayyy cok karisik kuzum artik bana kac aylik dediklerinde ne desem diye sasiriyorum yeni hamileyim diyorum bazen. Kimi 6 ayliksin diyor kimi 5 ayliksin. Offf bana gore doguma daha 4 ay var.Canim yanlis yazdim duzeltim sonra cumartesimi gittin eger o gunse 22+5 filansin zaten doktor soyluyor kac haftalik oldugunu tatlim ben mesala bugun 23+1 oldum ama burdaki takvim 24 hafta icindesin diyor 23 haftayi 1 gun gectikmi 24 yaziyor takvim o yuzden kafa karistiriyor :))) sen bugun tam 23 haftadasin 7 kasim dogum gorunuyor.. :)) ben 6 kasim bugun 23+1 oldum tatlim
Ayyy cok karisik kuzum artik bana kac aylik dediklerinde ne desem diye sasiriyorum yeni hamileyim diyorum bazen. Kimi 6 ayliksin diyor kimi 5 ayliksin. Offf bana gore doguma daha 4 ay var.
Daha iyiyim kuzum sagoll sen nasulsnMcada nasil oldun canim.
Evet 3.5 ay temmuz ayinu ayi yariladik cunku. 5.5 aylik diyince de komigime gidiyor. Sanki cok hesapci gibi 5 aylik diyim 2 hafta sonra da 6 derim.canim suan 23 un icindesin yani 22 artili haftalarda olman lazim. 22 haftayi doldurdum yeni haftadan 3 gun aldim gibi bisi oluyo o 22 artilar sen suan 5 ayi bitirmisin soranlara 5.5 ayligim derdin iki hafta sonrada 6. ayi doldurmus olcaksin dogumuna 3.5 ay var
Canim benim 7 temmuz olduya 5 aylik 7 agostos olduya 6 aylik o sekilde hesapla tatlim :)) cunku 7 kasim dogum gorunuyor her ayin 7 de ayi doldurmus oluyorsun en basiti buAyyy cok karisik kuzum artik bana kac aylik dediklerinde ne desem diye sasiriyorum yeni hamileyim diyorum bazen. Kimi 6 ayliksin diyor kimi 5 ayliksin. Offf bana gore doguma daha 4 ay var.
Tatlım nolur ağlama elbet bir çözümü vardır lütfen moralini bozup bebeğini üzme. RABBİM ACİL ŞİFA VERSİN.Geldim kizlar aglaya aglaya icim cikti 2 bobrekte sis tas var buyuk ihtimal dedi dr urolojiye sevk etti cuma 11 de cok mutsuzum cok kotuyum 1 saattir agliyorum
Bu kadar sıkıntı varken nasıl bir doktorun var senin sana vitamin vb.yazmıyor. o ayakta ve rahim yani genel kramplar için hepimiz magnezyum içiyoruz neredeyse.Su zaten azalırsa plesenta ve bebek için de risk demek.Vücudunda şu olması lazım. İdrarda Kum. ...lütfen ya doktor değiştir ya da kendin araştır.Kızlar merhaba herkese. Maşallah sohbetler çabuk ilerliyor her zaman dediğim gibi malesef çok aktif yazamıyorum. Kusura bakmayın okuyup takip etmeye çalışıyorum ama yinede. Ayrıntılı ultrosona yaptirdim çok şükür normal dedi doktorumuz allaha binlerce şükür olsun ki kötü günleri geride bıraktım sağlıklı bir bebeğim olacak. Ama bana hiç foto çekip vermedi şimdiye kadar istemekte aklıma gelmedi sıkıntılardan. Hala hiç bir ilaç kullanmıyorum balık yağı kullananlar bile var öyle okumuştum. Benim hiç yok kullandığım ilaç ayaklarıma kramp girmekten uyuyamaz oldum artık. Ustune pazar günü kahvaltiya gitmiştik dışarı orda kahvalti sonrası bayılmışım sıcaktan. Malum Adana çok sıcak. Tansiyonum düşmüş. Üzerine vücudumda hiç şu kalmamış. İdrarda yüksek miktarda kum çıktı. Çalışma hayatında eklenince gebelik çok zor geçiyor allah yardımcımız olsun.
Hissediyorum kan tahlili yapmadı dr. Dün bakılınca ambulans götürmüş hastaneye acil dr yaptı testleri pazartesi kendi doktoruma söyleyeceğim randevum var bugünde korkudan 3 litreye yakın şu içtim hala içiyorum. Yarında eczaneye gidip almam gereken ilaçları kendim alacam artık kan ilacı magnezyum kalsiyum k gebelikten de biliyorum az çok doktorun vardır bir bildiği dedim Ama yok olmuyor doktorun işine karışmaması diyoruz ama iste o da olmuyor. Dışarıdan alınan haklara sıcak bakmıyorum demişti doğal yollardan karsilayacakmisim sözde işteBu kadar sıkıntı varken nasıl bir doktorun var senin sana vitamin vb.yazmıyor. o ayakta ve rahim yani genel kramplar için hepimiz magnezyum içiyoruz neredeyse.Su zaten azalırsa plesenta ve bebek için de risk demek.Vücudunda şu olması lazım. İdrarda Kum. ...lütfen ya doktor değiştir ya da kendin araştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?