bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kizlar ..topigin nerdeyse tamami ayrintili ultrasonu atlatti masallah.bizim de ayrintilimiz yarin 24haftanin icine denk geldi umarim gec kalmamisimdir.heyecanli ve stresliyim bebegimin kalbinde parlaklik var o yuzden ayrintiliyi atlatorsam sag salim derinbi nefes alicam. Bu arada yarin seker yuklemesi de yapilacak umarim kusmam ac kalinca hala midem bulaniyor cunku

İnşallah bir sorun çıkmaz canim. Allah yardimcin sun. Şeker yüklemesi den korkma derim. Ben ilk gebeligimde yaptirmistim. Korktuğum gibi olmamıştı. Annemiz küçükken midemiz ağrıdığında bir bardak suya şeker atıp sonra icirirdi ya bu gebelik şeker uklemeside aynı öyle. Yalniz sana tavsiyem sabah çok erken git hemen dr. Hemşirenin kayıt yaptıran laborant git kan alsınlar sonrasında onlar yönlendiriyor zaten. CabUK ve erken saatte bitirmiş olursun. Ayrica şekerli suyu yavaş ve stres siz iç. Kendini yoracak hareketlerden kaç. Daha çok oturmanı tavsiye ederim anı hareketlerde bulunma. Insallah bise olmaz.

Saglik ocagina git decavit ucretsiz veriyor geri vitaminleride yazdir calsiyum+d3 kemik agrisina birebir magnezyum kramplara iyi geliyor birde ferrolsanal kan ilaci yazdir canim ilerde senin icin kotu sonuclar olmasin her dogum bir dis demek dermis eskiler allah korusun kemik ermise bile oluruz artik yediklerimiz hormonlu takviye vitamin sart canim gecmis olsun

Cok tesekkur ederim canim bende erken gitmeyi planliyorum uzun sure ac kalamam çünkü tatliyla da hic aram yok umarim cok midemi bulandirmaz...

Bu arada kizlar bende decavit disinda bi ilac kullanmiyorum onu da cok duzenli kullandigim soylenemez .her ay kan tahlili yaptiriyor doktorum kan degerlerim iyi cikiyor ama saglik ocagindaki ebe degerlerin iyi olsa bile kullanman lazim dedi kafam karisti..bi de yarin doktora kasilmanin nasil oldugunu sorucam ara ara karnim sertlesiyor tas gibi oluyor bebek hareketinden dolayimi yoksa kasilmami ayirt edemiyorum

Ikra meyra canim geçenlerde bir yazında okumuştum marincap balık yağı kapsülü kullaniyormussun hergun 1 tanemi kullanıyorsun bende marincap special aldim eczacı bunun içinde daha çok omega3 var dedi onu aldim memnun musun

Evet canim gunde 1 adet gece iciyorum istahim acilmasin diye cocuklarada ondan veriyorum 1 yildir memnunum canim rahatlikla kullanabilirsin bendeki 500 mg sendeki 720 mg evet bunda omega3 fazla canim

Anladim canim.benim bugun oldu kasilmalarim aksam olunca daha da artiyor artik hergun duzenli kasilmalarim var.hele dun aksam kasilmadan dolayi adim bile atamadim baya kotu oldum.
Insallah senin fazla kasilman olmaz canim.

İlaçda vitaminde olsa ezbere alınmaması lazım bence. Tahliller yapılıp sonuca göre veriyorlar zaten bi degerin düşüklüğü kadar yüksekliğide önemli olmalı ,ideal aralığı yazıyor çünkü tahlillerde . Örnegin ben baştan hatta hamilelikden önceden folik asite başladıydım günde bi tane , kan sonucumda folik asit degerimi yüksek buldu doktor iki günde bir tane içmemi söyledi . Magnezyum da bana şuan ihtiyacım olmadıgını söyledi bi şikayetimde yok o konuda . Demirim düşük çıktıgı için demir hapı , balık ürünleride hiç tadını bilmeyecek kadar çocuklukdan beri tüketmediğim için omega 3 verdi. Doktora danışıp karar vermek de fayda var bence ve düzenli aralıklarla tahlillerle kontrol edilerek tabiki herkesin bünyesi ve ihtiyaçları farklı.

Mcada çok geçmiş olsun bebegin iyi sonuçta inşAllah bu sürecide kolayca atlatırsın üroloji daha görmemiş sanırım belki o daha içini rahatlatacak şeyler söyler , oğlunu kucagına aldıktan sonra bakarsın tedavisine taş ın .

Sağol canım çukurova ünv zor alamayız randevu metro ya gidebilirim zaten basket ile metro arasında kaldım hangisine gitsem diye düşünüyordum inşallah sonuçların iyi çıkar canım

Bir markete gideyim dedim kızın bezi bitmişti BİM'e gittim yoktu ekmek aldım..kasanın önünde sıra vardı çok başım döndü parayı verip sandalye vardı köşede oturdum ama çok kötü oldum
Aman canım dikkat et şeker falan al yanına bana da oluyor öyle ara sıra uzanınca geçiyor geçmiş olsun

Sağol canım çukurova ünv zor alamayız randevu metro ya gidebilirim zaten basket ile metro arasında kaldım hangisine gitsem diye düşünüyordum inşallah sonuçların iyi çıkar canım
Telefondan alabilirsin canim 180 bir numaraydi 182 de olabilir unuttum o hatti yaaa metroda iyi canim insallah guzel sonuc alirim sagol canim benim ❤❤sende detaylida saglikli guzel haberler alirsin insallah

Herkese merhaba kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir bayram di tatildi derken çok giremedim ilerlemiş baya sohbetler kızlar göğsünden süt gelen oldumu hiç benim dün bikac damla geldi ve bugunde bi bakayım dedim göğsümü hafif sıkınca yine geldi umarım bi sorun olmaz normal diyolar ama erken gelince insan tedirgin oluyo

Aman canım dikkat et şeker falan al yanına bana da oluyor öyle ara sıra uzanınca geçiyor geçmiş olsun
Sağol Canım dikkat ediyorum baş dönmem çok sık oluyor ama ilk defa dışarda bayılacaktım az daha o yüzden hep evdeyim hiç yürüyüş falan da yapamıyorum ancak oturmalı gezmelere gidiyorum o kadar..

Topikte sütü gelenler oldu normalmiş endişelenme erkenden sütün gelmiş bol olur inşallah bebişin doyar

Topikte sütü gelenler oldu normalmiş endişelenme erkenden sütün gelmiş bol olur inşallah bebişin doyar

Yanlışlıkla diğer hesaptan yazmışım öylemi denk gelmedim ben o sohbete içim fahatladı iyi bari inşallah canım hepimizin sütü bol olsun hayirlsiiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…