bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar Günaydın canımı sıkan bi şey var size danışmak istedim teflonda yemek yaptım metalik bir tat vardı sonra bugün teflon tavada kahvaltılık bi şey yaptım yedim yine metalik tat olunca anladım durumu teflon bozulmuş galiba dmi internetten bi şey bulamadım ama bebeğe zararı olur mu 2 gün yedik yemeği

Teflonun yenimiydi yeniyse icinde sut kaynatirsan o tat gidiyor diyorlar.eskiyse cizikler varsa kullanmamak gerekir yemek pistikten sonra teflon olmayan saklama kaliplarinda tutmak gerekir.

Günaydın hanımlar
Herkesler iyidir umarım.

TaeYang canim nasilsin kirdiysam kusura bakma yine gel sorularina yanit sorularimiza cvp ver canim .. saglikla kalin
İyiyim çok şükür sen nasılsın? Kızçeler Nasıl? İyidirler inşallah.
Gerçekten kırılmıştım ama önemli değil artık, geçti gitti sonuçta, sıkıntı yok :)

Bu aralar detaylı usg randevusu almaya çalışıyorum, geç kaldım biraz eşimin yıllık izni, tatil planı vs derken, inşallah bulurum, olmadı İstanbul'da randevu bulmaya çalışacağım.

hosgeldin tatlim
Yok canim gec kalmis degilsin 24 haftaya kadar vaktin var cok sukur kizceler iyi rabbim cumlemizin minnoslarina saglik versin insallah gelmene sevindim canim sagol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…