bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

canım benım de doktorum demedi tetenoz asısını

onunda yapılması gerekn hafta var. o haftaya kdr benı saglık ocagı da aramadı.

ben bildiğim için aradım sağlık ocagını neden aramadınız diye son haftasıydı hemen yarın gelin dedi gittim yaptı

yani ben bilmesem arastırmıs olmasam yalan olacaktı

sonra forumda arastırdım bir çok kadın ayn hataya düşmüş doktoru dememiş sağlık ocagı da aramadıgı için yaptırmamış.. ne yapıcaz şimdi falan diye yazıyorlardı.

sen kendin bi ara sağlık ocagını sor bence. ben birinci dozu çoktan oldum ikinci doz içinde agustos ilk haftası cagırdı.

aynen benimde reflü vardı iyice tetikledi ben de kulanıyorum bir tane kısa sürüyor etkisi

günaydın güzel anneler ^.^ dün gece bende çok huzursuz ve kötüydüm. omuzlarımda bir ağrı başımda bir aağrı, vucudum çok sıcaktı. ateşlendim sandım ama uyumaya çalıştım ve uyanınca daha iyiydim. bu arada dün akşam detaylu ultrasonumuz çekildi. tabi bunun için 3 saat bekledik çünkü nazlı kızımız yüzünü bir türlü döndürmedi. 3 kere doktora girdik çıktık, tatlı yemekten bayıldm artık. hareket deli gibi ama kafa dönmüyor bir türlü. sonra neyseki insafa geldide gösterdi yüzünü eylülümüz. bizde bir ohhh çektik. tabi yinede yüz çok net değil :) şuanda 585 gr. boy:27 cm miş.

Eklentiler

• IMG_20160722_1_27.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20160722_1_28.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20160722_1_30.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20160722_1_32.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 57
Günaydın maşallah eylülünüze kızlar Nazlı olur tabiide aferin ona :) bizim oğlanda pipiyi göstermemek için baya uğraştırmıştı dr amcasını :) en güzel günlerimiz aslında Allah ağız tadı versinde güzel geçirelim inşallah...

yerim ben onuda ^.^ amin inşşşşş.

Aynı durumdayız, son kontrolden beri 4 kilo almışım, 20 gün yok arada...
Bayramda kaçırdım, cok abim cubur yedim, 2 gündür dikkat etmeye başladım.
Aman dikkat edelim yoksa Nasıl biter daha 3.5 ay var
Ben kaçırmadım canım çok su içmiştim sürekli ağzım kuruyo çünkü ondan kaynaklıymış geri düşmüşüm ay dün arkadaş öyle deyince ödüm koptu gece tansiyon aleti getirttirdim eşime Allah korusun biraz yüksek olsa direk acile gidecektim

maşallah allah nazarlardan korsun,

Masallah canim guzel kizina :) Benim de saat 13.00 de randevum var oglusumu gorucem. Allahim evlatlarimizin her daim hayirli saglikli haberlerini almayi nasip etsin ins :)

Masallah canim guzel kizina :) Benim de saat 13.00 de randevum var oglusumu gorucem. Allahim evlatlarimizin her daim hayirli saglikli haberlerini almayi nasip etsin ins :)

ayyy çok heyecanlı ne güzel, saatler geçmek bilmez o zaman. neyse birşey kalmamış. inş net görüntüler olur inş her şey yolunda gözükür. resimlerini bekliyoruz annesi. aminnn inş.

Nasıl bir su içmedir öyle! Ama cok güzel, aslında hep bol içmeli. Tüm toksinleri atarsın ayrıca birkaç güne tüm ödemin de gider.

Gunaydin kizlar hepinize iyi hafta sonlzri pek yazmaya firsatim olmuyo ama okuyom her gun yazdiklarinizi.kilodan bahsetmissiniz ben de 5 haftada 5 kilo aldim nasil oldu ben de anlamadim yedigim ayni miktar
Şişkinlik ödemde olabilir canım ama bu haftalar en çok kilo alınan zamanmış genelde son aylarda diye biliyodum ben ama herkes böyle dedi

masalah eylule annesi rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah 23+ haftada guzel kizcenin grmi boyu massalah

Neden preeklamsiden şüphelendin canım onda kilo alımı mı oluyo korktum açıkçası

Evet yememene rağmen kilon fazla artiyorsa vücudun odem topluyor demektir. Odem de bu haftaligin belirtilerinden biridir. Benim buradaki tüm kızlara tavsiyem 15 günde bir idrar tahlili yaptırmaları. Ben bana bir idrar tahlili yapılmaması yüzünden bebeğimi kaybettim 36.haftada. Bana kimse bu tahlilin bu kadar önemli olduğunu soylememisti. Ben çevremdeki herkesi uyarıyorum bu yüzden. 20-28. hafta arası bu illetin başlaması düşük bir ihtimal ama 28 den sonra olasılık artıyor ozellikle ilk gebeliğini yasayanlarda ve daha önce preeklampsi geçmişi olanlarda. Benim yaşadıklarımı hiç birinizin yaşamasını istemiyorum çünkü... 28.haftadan sonra NST ye girmeye başlayacağız o zaman da sizile olması gereken NST sonucu ve bebekte problem olduğunu gösteren NST sonucu paylaşacağım. Mustafam ın NST leriydi bunlar. Dr. problem olmasına rağmen NST de bize eve göndermiş. Tabii ilk olduğu için ne normal ne normal değil bilmiyorsun DR.a güveniyorsun. Bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim DR.lar soyledi NST sonucunun kötü olduğunu böyle bir nst sonucunda bebeği alması gerekiyordu dediler hep...

Ay sorma canım yaa ben de aynı problemi yaşıyorum. Dediğin gibi bizim oturduğumuz muhit de çok elit bir muhit Viaport un orada oturuyorum ben de ama servis dağıtımında muhite bakmıyorlar sanırım bizim servis de aynı tingir tingir sürekli sallanıyor. Ben özellikle ilk aylarda çok sorun yaşadım. Midem zaten sürekli bulaniyordu bi de servis sallıyor daha kötü oluyordum...

Oy oy oy... Yerim ben bu minik kızı. Maşallah çok tatlı yaramaz. Tam nazlı bir kız olacak annesi :) yüzünü göstermemek için bu kadar ugrasmissa :) yerim ben onun nazlarini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…