- 7 Haziran 2013
- 697
- 976
- 103
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.881
Eee zaten bircok seye dikkat etmemiz gerwkmiyormu kedi kopek de sevemiyoruz mesela parazitin fetusa gecme tehlikesinden oturu ama kedimi oturmus kopek mi bilmedigimiz banklara oturuyoruz disarida yine de okadar da bisey olmuyor.. Allah korusun da dikkatli gececek bu 9 ay diyorum.. saglik ocagi aradi beni gitmiyorum diye onlar dedi tetanoz asisini da ama kendi doktorum demedi hem de iki ayri doktora gittim ikisi de demedi..
canım su migde rahatsızlıgı bende en basından beri var anlatamam sana yanma derecesini agzımdan ates çıkacak resmen
içimi o kdr yakıyor. ne yersem yiyim yanıyor fark etmiyor.
ilaç yanımda dolasıyorum ama ilacımda renni duo diye surup anında işe yarıyor ama etkisi en fazla 2 saat sürüyor.
1 agustos gigib kontrole gidicem. doktora dicem daha etkili bişi ver bana.
normal de de reflü rahatsızlıgım vardı ztn gebelikte daha da zorlanıyorm.
Günaydın maşallah eylülünüze kızlar Nazlı olur tabiide aferin ona :) bizim oğlanda pipiyi göstermemek için baya uğraştırmıştı dr amcasını :) en güzel günlerimiz aslında Allah ağız tadı versinde güzel geçirelim inşallah...günaydın güzel anneler ^.^ dün gece bende çok huzursuz ve kötüydüm. omuzlarımda bir ağrı başımda bir aağrı, vucudum çok sıcaktı. ateşlendim sandım ama uyumaya çalıştım ve uyanınca daha iyiydim. bu arada dün akşam detaylu ultrasonumuz çekildi. tabi bunun için 3 saat bekledik çünkü nazlı kızımız yüzünü bir türlü döndürmedi. 3 kere doktora girdik çıktık, tatlı yemekten bayıldm artık. hareket deli gibi ama kafa dönmüyor bir türlü. sonra neyseki insafa geldide gösterdi yüzünü eylülümüz. bizde bir ohhh çektik. tabi yinede yüz çok net değil :) şuanda 585 gr. boy:27 cm miş.
Günaydın maşallah eylülünüze kızlar Nazlı olur tabiide aferin ona :) bizim oğlanda pipiyi göstermemek için baya uğraştırmıştı dr amcasını :) en güzel günlerimiz aslında Allah ağız tadı versinde güzel geçirelim inşallah...
Ben kaçırmadım canım çok su içmiştim sürekli ağzım kuruyo çünkü ondan kaynaklıymış geri düşmüşüm ay dün arkadaş öyle deyince ödüm koptu gece tansiyon aleti getirttirdim eşime Allah korusun biraz yüksek olsa direk acile gidecektimAynı durumdayız, son kontrolden beri 4 kilo almışım, 20 gün yok arada...
Bayramda kaçırdım, cok abim cubur yedim, 2 gündür dikkat etmeye başladım.
Aman dikkat edelim yoksa Nasıl biter daha 3.5 ay var
günaydın güzel anneler ^.^ dün gece bende çok huzursuz ve kötüydüm. omuzlarımda bir ağrı başımda bir aağrı, vucudum çok sıcaktı. ateşlendim sandım ama uyumaya çalıştım ve uyanınca daha iyiydim. bu arada dün akşam detaylu ultrasonumuz çekildi. tabi bunun için 3 saat bekledik çünkü nazlı kızımız yüzünü bir türlü döndürmedi. 3 kere doktora girdik çıktık, tatlı yemekten bayıldm artık. hareket deli gibi ama kafa dönmüyor bir türlü. sonra neyseki insafa geldide gösterdi yüzünü eylülümüz. bizde bir ohhh çektik. tabi yinede yüz çok net değil :) şuanda 585 gr. boy:27 cm miş.
Masallah canim guzel kizina :) Benim de saat 13.00 de randevum var oglusumu gorucem. Allahim evlatlarimizin her daim hayirli saglikli haberlerini almayi nasip etsin ins :)günaydın güzel anneler ^.^ dün gece bende çok huzursuz ve kötüydüm. omuzlarımda bir ağrı başımda bir aağrı, vucudum çok sıcaktı. ateşlendim sandım ama uyumaya çalıştım ve uyanınca daha iyiydim. bu arada dün akşam detaylu ultrasonumuz çekildi. tabi bunun için 3 saat bekledik çünkü nazlı kızımız yüzünü bir türlü döndürmedi. 3 kere doktora girdik çıktık, tatlı yemekten bayıldm artık. hareket deli gibi ama kafa dönmüyor bir türlü. sonra neyseki insafa geldide gösterdi yüzünü eylülümüz. bizde bir ohhh çektik. tabi yinede yüz çok net değil :) şuanda 585 gr. boy:27 cm miş.
Hadi bakalimmm :)BU HESAPLARI BENDE YAPAMIYORUM YAA SENİNLE DOĞUM TARİHLERİMİZ AYNI BAKALIM NE ZAMAN KUCAĞIMIZA ALICAZ : )
Masallah canim guzel kizina :) Benim de saat 13.00 de randevum var oglusumu gorucem. Allahim evlatlarimizin her daim hayirli saglikli haberlerini almayi nasip etsin ins :)
Ben kaçırmadım canım çok su içmiştim sürekli ağzım kuruyo çünkü ondan kaynaklıymış geri düşmüşüm ay dün arkadaş öyle deyince ödüm koptu gece tansiyon aleti getirttirdim eşime Allah korusun biraz yüksek olsa direk acile gidecektim
İnşallah canım 1 kilo fazla gösterecek kadar içmişimNasıl bir su içmedir öyle! Ama cok güzel, aslında hep bol içmeli. Tüm toksinleri atarsın ayrıca birkaç güne tüm ödemin de gider.
Haber et canim etiket yap.Masallah canim guzel kizina :) Benim de saat 13.00 de randevum var oglusumu gorucem. Allahim evlatlarimizin her daim hayirli saglikli haberlerini almayi nasip etsin ins :)
Şişkinlik ödemde olabilir canım ama bu haftalar en çok kilo alınan zamanmış genelde son aylarda diye biliyodum ben ama herkes böyle dediGunaydin kizlar hepinize iyi hafta sonlzri pek yazmaya firsatim olmuyo ama okuyom her gun yazdiklarinizi.kilodan bahsetmissiniz ben de 5 haftada 5 kilo aldim nasil oldu ben de anlamadim yedigim ayni miktar
masalah eylule annesi rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah 23+ haftada guzel kizcenin grmi boyu massalahgünaydın güzel anneler ^.^ dün gece bende çok huzursuz ve kötüydüm. omuzlarımda bir ağrı başımda bir aağrı, vucudum çok sıcaktı. ateşlendim sandım ama uyumaya çalıştım ve uyanınca daha iyiydim. bu arada dün akşam detaylu ultrasonumuz çekildi. tabi bunun için 3 saat bekledik çünkü nazlı kızımız yüzünü bir türlü döndürmedi. 3 kere doktora girdik çıktık, tatlı yemekten bayıldm artık. hareket deli gibi ama kafa dönmüyor bir türlü. sonra neyseki insafa geldide gösterdi yüzünü eylülümüz. bizde bir ohhh çektik. tabi yinede yüz çok net değil :) şuanda 585 gr. boy:27 cm miş.
Neden preeklamsiden şüphelendin canım onda kilo alımı mı oluyokorktum açıkçası
Kızlar Günaydın ben çok yoğunum işe döndüğümde beri burayı aksattim.Devamlı bunu bahane sunmak istemiyorum ama iş ev yoruyor beni servis ile 1 saat sürüyor işyeri uzak baya.günde 2 saat yol... ve servis berbat eski bir servis....Her muhite güzel bize gelince kötü servis....ki muhit olarak Bornova zaten iyi bir yerdir ama ben anlamadım neden böyle. .... servis çakıl taşının üzerinden geçse sarsılıyor. Hadi şimdi daha aşırı sıkıntılar başlamadı 7. Aydan sonra napacagim.. bilmiyorum.Düşünmek istemiyorum.İşimi çok seviyorum fakat servis beni deli ediyor...öf. ..
günaydın güzel anneler ^.^ dün gece bende çok huzursuz ve kötüydüm. omuzlarımda bir ağrı başımda bir aağrı, vucudum çok sıcaktı. ateşlendim sandım ama uyumaya çalıştım ve uyanınca daha iyiydim. bu arada dün akşam detaylu ultrasonumuz çekildi. tabi bunun için 3 saat bekledik çünkü nazlı kızımız yüzünü bir türlü döndürmedi. 3 kere doktora girdik çıktık, tatlı yemekten bayıldm artık. hareket deli gibi ama kafa dönmüyor bir türlü. sonra neyseki insafa geldide gösterdi yüzünü eylülümüz. bizde bir ohhh çektik. tabi yinede yüz çok net değil :) şuanda 585 gr. boy:27 cm miş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?