bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
arkadaslar karin degilde onun da altinda sertlik hisseden varmi yoksa kasilmami acaba. netten baktim karinda sertlesmeye kasilma deniyo ama zaten ben bebegi hep asagida hissediyorum onceden bu kadar sertmiydi bilemiyorum ama kasilma nasi bisey onuda bilmedigimden suan cok tedirginim

Şişkinlik ödemde olabilir canım ama bu haftalar en çok kilo alınan zamanmış genelde son aylarda diye biliyodum ben ama herkes böyle dedi
Valla bilmiyorum cnm ama birden tirstim yani odem faln sanmiyom su icmeye dikkat ediyom oyle elimde ayagimda sis falanda yok ama anlamadim yani dedim.dikkat edim bari yani

Herkese merhaba bugün yeni bir hastanede yeni bir doktorla oğluşumu gördüm çok şükür herşey yolunda keyfi yerinde 750 gr kilosu çok hareketliydi Allaha şükürler olsun. Odaya 20 dakkalık gecikmeyle girsek de doktorun ilgisi hoşumuza gitti 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi umarım hep güzel gider doktorla ilişkiler.
Teyzelerim size son fotomu atıyorumm :)
A Antihindistancevizi Mcada Ikra meyra

Eklentiler

• 13814501_947262748752969_1159568446_n.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 13823455_947262955419615_1743852683_n.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 83
Maşallah :) bizimki pek suratsızdı hep güler yüzlü bebekleri sevmişimdir onu öyle mutsuz görünce korktum inşallah öyle suratsız doğmaz :)

Allahım nazarlardan korusun seni. Ne tatlı şeysin sen öyle :) Canım çok tatlı oğlusun Maşallah ona. Valla dr. Da çok güzel yakalamış pozlarini :)

Allahım nazarlardan korusun seni. Ne tatlı şeysin sen öyle :) Canım çok tatlı oğlusun Maşallah ona. Valla dr. Da çok güzel yakalamış pozlarini :)
Cok sagol canimm :) doktor ilgiliydi valla baya fotograf verdi hep daha iyisini cekmek icin ugrasti sagolsun bize de boyle guzel fotolarina bakmak kaldi :)

Canim cok sevindim doktorunu sevdigine umarim hep boyle devam etsin bebisine de masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn

Kırkbin kere maşallah canım, çooookk tatlı bebiş, bayıldım. Allah nazarlardan korusun, sağlıkla, sıhhatle, vaktiyle gelsin kuzucuk. Doktorundan memnun kalmana da sevindim, artık daha rahat olursun.

Valla benim saglik ocagim 10. Haftamda arayip bilgi vermisti canim ama kendi doktorum demedi.. bir cok yerde de saglik ocaklari ve devlet hastaneleri bu asilar uzerinden bisey kazaniyormus oyuzden de insanlara mecbur kiliyorlar diye yaziyor. Kendi doktoruma sorarim yine soracaksam.. eylul ayinda ben tek doz tetenoz asisi olmustum annemler tasinirken elime askinin demiri batmisti hamile de degildim ozaman simdi cokmu gelir sadece kinci dozmu olmaliyim yoksa zaten gerek yok mu en iyisini doktorum bilir diye dusunuyorum.. Ama zaten 21. Haftaya kadar da yaptir demedi.. cok da olum kalim meselesi degil anladigim kadari ile.. ben yine sorup danisayim..

Kırkbin kere maşallah canım, çooookk tatlı bebiş, bayıldım. Allah nazarlardan korusun, sağlıkla, sıhhatle, vaktiyle gelsin kuzucuk. Doktorundan memnun kalmana da sevindim, artık daha rahat olursun.
Cok sagol canim valla nasil mutlu oldum anlatamam ultrason cihasi kalitesi bile insani mutlu ediyormus :) oglusumu boyle net saglikli hareketli gordum ya daha ne isterim. Doktor da hep ilk gunki gibi iyi ilgili kalir ins :)

Dmi kiz nasil guzel poz vermis benim cirkin poz da vermiyo guzel de cikmiyo babasi gibi ayni iki akrep erkegiyle napcaksak

Benim gittigim doktor yuzde 85 oraninda bir sorun tespiti yapiyoruz demisti canim ayrintili ultrasonda.. endiselenme bence de Allah korusun ama ikili testlerinde guvenirligi anneden alinnan kan oldugu icin cok da fazla yuzdeyuz degil canim. Saglikli olacak insallah bebisin canim yasin gencse zaten cok dusuyor riskin

Cnm benmde Geçen Gece karnım acayip ağrıdı.doktoruma söyledim.göbek deligimn üst tarafında ara ara sertlik oluodu.bebek gelio acaba ondan mı agrio dedim.ağrı da göbek deligmn üstündeydi.doktor nst ye yönlendirdi Hemen.kasılma olup olmadığını anlamak için.sonuçta herşey normaldi şükür sertlik de yokmuş benm elime gelen bebekti herhalde.Sende kontrol için gideblrsn cnm.inşallah bi sıkıntı yoktur

ahmoz canim masallah bebisine kilosuda cok iyi.yavas yavas buyuyolar.saglikla kucagina alirsin insallah.
Amin canim ins saglikla buyur tombis bebek istiyorum :))
Mcada canim benimkilerde iki akrep Allah bize kolaylik versin :))) oyle demeyin bebislerinize bal gibidir sizinkilerde :)

Biri beni durdursunnn yoksa esim.beni bosayacakk bunlar 3_6 ay teyzeleri azcik buyuk yanii kumaslari muthis yumusak ve butikbebe.com dan aldim azcik gec geldi siparisim bu arada dun bisey daha aldimmmm o da haftaya insallah gelicekkk ama aldikca deli gibi mutlu oluyorummmm

Eklentiler

• 20160723_153713.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 71
  • 20160723_153737.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…