bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok canim hepimiz ayniyiz ara ara sanci cekiyoruz

Kızlar bu ara evde biriken çamaşır valiz yerleştirme hastane çok işlerim var sık giremiyorum cevaplarınız için sağolun başka bi doktora daha görünsem iyi olacak sanırım içimde soru işaretleri var rahatlayamadım. Ikra meyra ikizler de iyi çıkar inş muayenede şeker testi iğrenç hakkaten 3 tüp kan aldılar tansiyonum 8 e 4 oldu çok kötü oldum inşallah seninki güzel geçer.
Nilke Mcada yaren92 sizde sağolun bilgiler içün kızlar doktor tahlilde yapmadı uyuşmazlık için. O yüzden içimde kuşku kaldı. Kanama olmadığı için bişey olmayacağını söyledi. Ama son haftalarda ne olur nasıl emin oldu anlamadım. Çok istiyorsanız yaparım dedi bizimde canımız sıkıldı.iyi geceler herkese

Bizde de var cnm kan uyuşmazlığı oglumdada 28. Haftada yapıldı şimdide yapilacak

Kızlar ben 2-3 günde 1 kilo almaya başladım çok şaşkınım her zamanki gibi yiyorum normal ama birden kilo almaya başladım sizce neden olabilir

Aynı durumdayız, son kontrolden beri 4 kilo almışım, 20 gün yok arada...
Bayramda kaçırdım, cok abim cubur yedim, 2 gündür dikkat etmeye başladım.
Aman dikkat edelim yoksa Nasıl biter daha 3.5 ay var

Yazdığın an okudum sonra silinmişti yazamadım :))

Müşterinin son şikayeti, beyaz eşyaların jelatini neden çıkartılmamış. Onları da kendi mi yapacakmış? Eşim bunlarla uğraşmama üzülüyor. Artık ben en sonunda deliye bağlıycam.

Kizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce
Bendede durum ayni canim.ya bisey olursa kuzuma ya kucagima alamasam diye deli sorular :) ama birsey olmaz insallah ya.rabbim hepimize saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallah.

İdrar benim ilk başta enfeksiyon vardı sonra munorol Şase ilaç kullandım 2 kez azaldı şu an ne durumda bilmiyorum ama doktor demeden ben ayda bir idrar ve vajinal kültür aldırıyorum nolur nolmaz diye.Belki bu enfeksiyon durumundan ağrı var.... öf Zeyno çok dikkat et enfeksiyon erken doğumu tetikler ilaç verince doktor saati saatine düzenli kullan tatlım.

Kızlar Günaydın ben çok yoğunum işe döndüğümde beri burayı aksattim.Devamlı bunu bahane sunmak istemiyorum ama iş ev yoruyor beni servis ile 1 saat sürüyor işyeri uzak baya.günde 2 saat yol... ve servis berbat eski bir servis....Her muhite güzel bize gelince kötü servis....ki muhit olarak Bornova zaten iyi bir yerdir ama ben anlamadım neden böyle. .... servis çakıl taşının üzerinden geçse sarsılıyor. Hadi şimdi daha aşırı sıkıntılar başlamadı 7. Aydan sonra napacagim.. bilmiyorum.Düşünmek istemiyorum.İşimi çok seviyorum fakat servis beni deli ediyor...öf. ..

Canım benim uyumludur çok şükür ne güzel iste
2li veya 3 lu testlere takilma bence çünkü ilgili testler sadece ailenin ve doktorun kafasındaki soru isaretlerini gideriyor Çünkü Allah korusun bişey çıksa zaten hiçbirşey yapılmıyor. Anne hamileliğinin sonuna kadar bunalım geciriyor ve sonuc problemli denen bebegin kimi zaman aldırabilirsiniz denen bebeklerin (Allah korusun) %95 i sapasaglam sağlıklı doğuyor. Bu nedenle artık kafana takma aldığının kararının arkasında dur.
Bende yaptırmayacaktım doktor bir andan olcmeye kalkınca kalakaldık sormadı bize yapalım mi yapmayalım mi diye sonuc iyi çıktı ama raporda ve doktorun söylediğin de bu sonuclar %100 kesin dedil dedi.

Gramini tam olarak bilmiyorum da oglumda bir defa yapildi.tekrarlanmadi
Ben hem ayrıntılı ultrasona gittim hemde kontrole çok şükür bebegim iyi Sağlık ocağında 50 gr olarak uygulanıyor hemsire ile görüşmem daha onceki yazdığım gibiydi. dun doktorum burda yapalım dedi ve simdi gideceğim 75gr uygulayacak herhalde tek sefer uygulayacak canım.

Inşallah cnm ya.saati saatine ilaç içmekten zorlaniyrm ama kullanmam gerekiosa çok dikkat etcm artık.Son haftalara yaklaştık artık çünkü.Dün doktorun yanndaykende bi kız normal kontrole geldi normalde hep ileriyken ultrasonda 1 hafta 10 gün geri çıkmış.tahlil sonuçlarına göre yatirablrm falan dedi.çok üzüldüm agliicktm Orda.Çünkü kızın hiçbiseyi yoktu rutin kontrol gibi geldi.32.haftasyms.çok hareket etme Die uyardı Aysel hnm eşide söylendi yerinde durmuoki falan Die.
Velhasıl çok dikkat etmemz lazım.erken doğum riski var artık.Allah korusun.bana da munorol şase verdi.inşallah antibiyotige falan gerek kalmaz.bende atlatırım.enfeksiyon kapablcgmi hiç tahmin etmiodm ama gerçekten çok hassasiz bu dönemlerde

:)) süper okuyabilmene çok sevindim. Canım artık o adam insanlıktan çıkmış. Bazıları kendilerini özünde öyle değersiz hissediyor ki, karşısındaki hak etmedikleri değeri ve özeni gösterince, hem karşılarındakini küçümsemeye başlıyorlar hem de aç egolarını doyurmaya çalışıyorlar. Bu tipleri asla memnun etmen mümkün değil. Lütfen profesyonel ol, işi avukatına devret. Adamın parayı kesmek ve vermemek için sinsice uğraştığı aşikar. Haddini bildirecek bir sürü söz de söyleyebilirsin ama inan ki değmez. Sen bir şark kurnazı uğruna ne yavrunun rızkından vazgeç, ne de o terbiyesizin dolaylı yoldan bebeğini sıkıntıya sokmasına izin ver. Bunu bebeğine borçlusun, öncelikli sorumluluğun ona karşı. An itibariyle LÜTFEN telefonlarına çıkma ve taleplerini yerine getirme. Bırak avukatınla muhatap olsun. Dinsizin hakkından imansız gelir

Allah yardmcn olsn cnm.inşallah en yakın zamanda servisinz değişir sen de son aylarni rahat rahat gidip gelirsn.

Günaydın kisslar
Tetanoz aşısı ağrı yapanlar.Hemen ilk gün mü başladı ağrı
Benm bugün 3.gün gece ağrı başladı.
Acaba kolumun üzerine yattım ondan mı dedim
Bi de kolum tutulmuş gibi ağrıo dayanilmiick Aman amam bi ağrı değil.sıkıntı yaşayan arkadslri okuyunca korkmstm ama bana çok Yan etki yapmio galiba

bizde kan uyusmazlığı var. doktora hatırlattım iğne ne zamn yapılacak diye. o da dedi ki eğer kanaman olmazsa yapmıcak iğne . dogumda bebekten kan alınıp duruma göre yaparız.

ama kanaman olursa iğne yaparız dedi bana

ne kadar dogru bilmiyorum.

ekim 2015 te dış gebelik geçirdim. kontrollere gittiğimde süreçte ( emin olamamışlardır dış gebelik oldugundan 1 ay hastaneye gittim geldim) iğne yapmışlardı. ertesi günde ztn fenalasmıstım operasyon geçirmiştim.

daha önce bir iğne yapılmıştı yani. acaba o yüzden mi yapmıcam diye.

günaydın annesiler basım çok ağıryor aykalrım midem çok yanıyor çok mutsuzum bu gün

canım su migde rahatsızlıgı bende en basından beri var anlatamam sana yanma derecesini agzımdan ates çıkacak resmen
içimi o kdr yakıyor. ne yersem yiyim yanıyor fark etmiyor.

ilaç yanımda dolasıyorum ama ilacımda renni duo diye surup anında işe yarıyor ama etkisi en fazla 2 saat sürüyor.

1 agustos gigib kontrole gidicem. doktora dicem daha etkili bişi ver bana.

normal de de reflü rahatsızlıgım vardı ztn gebelikte daha da zorlanıyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…