- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.861
Yok canim hepimiz ayniyiz ara ara sanci cekiyoruzIyi geceler herkese
Iki saattir hafif sancilarim var.mutfakta sandalyede oturur oturmaz kasiklarimda cok siddetli sancilar oldu o zamandan beri sirtimdan bacaklarima dogru inen hafif sancilar oluyor bebisimde cok assagida hareketlerini hissediyorum sanki dogurcak gibiyim
Yoksa geliyormu diye suphelenmeye basladim :)
Teşekkür ediyorum canımBeginner mom canim ekledim :)))
Bizde de var cnm kan uyuşmazlığı oglumdada 28. Haftada yapıldı şimdide yapilacakCanım geldik biz. Bugünde doktora gittim oğluş 866 gr boyu 35 cm civarı uzun bi paşa gelcek inşallah:)) şeker testi de normal çıktı şükür.herşey normal dedi şu an. Yalnız ikinci çocukta kan uyuşmazlığı iğnesi 28. Hafta olması gerekiyor diye biliyorum ben. Doktor gerek yok dedi kafam karıştı? Sizden kan uyuşmazlığı olan var mı kızlar 2 hafta araştırcam. Bazı doktorlar yapılması gerek diyor bazıları gerek yok diyor anlamadım gitti.
Sen naptın ikizler nasıl?
Gramini tam olarak bilmiyorum da oglumda bir defa yapildi.tekrarlanmadi24 ve 28. Haftalarda canım ilk 50 gr ile yapıyorlar.
Normal çıkmıştır değerler.Gramini tam olarak bilmiyorum da oglumda bir defa yapildi.tekrarlanmadi
Kızlar ben 2-3 günde 1 kilo almaya başladım çok şaşkınım her zamanki gibi yiyorum normal ama birden kilo almaya başladım sizce neden olabilir
Yok canım estağfurullah, sen "insansın", onlar farklı. Uzun uzun benim ve mimar arkadaşımın yaşadığı daha beter bir örneği yazdım ama geri sildim. İfşa etmiş olmayım diye. Türünün ender örneklerinden olduğu için pat diye bilinirdi kim olduğu.
Bendede durum ayni canim.ya bisey olursa kuzuma ya kucagima alamasam diye deli sorular :) ama birsey olmaz insallah ya.rabbim hepimize saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallah.Kizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce
İdrar benim ilk başta enfeksiyon vardı sonra munorol Şase ilaç kullandım 2 kez azaldı şu an ne durumda bilmiyorum ama doktor demeden ben ayda bir idrar ve vajinal kültür aldırıyorum nolur nolmaz diye.Belki bu enfeksiyon durumundan ağrı var.... öf Zeyno çok dikkat et enfeksiyon erken doğumu tetikler ilaç verince doktor saati saatine düzenli kullan tatlım.Kisslar benm kan degerlrm baya karışık çıktı.kanımda idrarimda enfeksiyon varmış.tekrar idrar kültürü verdim.
Dün akşam karnım çok ağrımıştı.dik duramiodm.Onu söyledim.kasılma olabilir Die nst istedi.nst ye girdim ilk defa.baya bi yattım :) inşallah normaldr herşey.enfeksiyonda ağrı yapablrms ama hayrlsi bakalm ne diick doktorumz.
BegumBB cnm senin idrar sonucun nasıldı.3 gün sonra kültür sonucu cikioms.bekliicem bakalm
Canım benim uyumludur çok şükür ne güzel isteraporda haftası ile uyumlu yazmış.
bana da dedi herhangi bir problem görmedim dedi çok şükür . ikili ve üçlü test yaptırmadıgım için zeka için biş diyemem dedi.
ultrasonda % 50 anlayabiliyoruz o testlerde de % 80 anlaşılıyor dedi
ben bir problem görmedim dedi ama rapora da demiş ki gebe zeka testlerini yaptırmamış kendisi bilgilendirildi falan yazmış.
Ben hem ayrıntılı ultrasona gittim hemde kontrole çok şükür bebegim iyiGramini tam olarak bilmiyorum da oglumda bir defa yapildi.tekrarlanmadi
İdrar benim ilk başta enfeksiyon vardı sonra munorol Şase ilaç kullandım 2 kez azaldı şu an ne durumda bilmiyorum ama doktor demeden ben ayda bir idrar ve vajinal kültür aldırıyorum nolur nolmaz diye.Belki bu enfeksiyon durumundan ağrı var.... öf Zeyno çok dikkat et enfeksiyon erken doğumu tetikler ilaç verince doktor saati saatine düzenli kullan tatlım.
Yazdığın an okudum sonra silinmişti yazamadım :))
Müşterinin son şikayeti, beyaz eşyaların jelatini neden çıkartılmamış. Onları da kendi mi yapacakmış?Eşim bunlarla uğraşmama üzülüyor. Artık ben en sonunda deliye bağlıycam.
Kızlar Günaydın ben çok yoğunum işe döndüğümde beri burayı aksattim.Devamlı bunu bahane sunmak istemiyorum ama iş ev yoruyor beni servis ile 1 saat sürüyor işyeri uzak baya.günde 2 saat yol... ve servis berbat eski bir servis....Her muhite güzel bize gelince kötü servis....ki muhit olarak Bornova zaten iyi bir yerdir ama ben anlamadım neden böyle. .... servis çakıl taşının üzerinden geçse sarsılıyor. Hadi şimdi daha aşırı sıkıntılar başlamadı 7. Aydan sonra napacagim.. bilmiyorum.Düşünmek istemiyorum.İşimi çok seviyorum fakat servis beni deli ediyor...öf. ..
Kızlar bu ara evde biriken çamaşır valiz yerleştirme hastane çok işlerim var sık giremiyorum cevaplarınız için sağolun başka bi doktora daha görünsem iyi olacak sanırım içimde soru işaretleri var rahatlayamadım.Ikra meyra ikizler de iyi çıkar inş muayenede şeker testi iğrenç hakkaten 3 tüp kan aldılar tansiyonum 8 e 4 oldu çok kötü oldum inşallah seninki güzel geçer.
Nilke Mcada yaren92 sizde sağolun bilgiler içün kızlar doktor tahlilde yapmadı uyuşmazlık için. O yüzden içimde kuşku kaldı. Kanama olmadığı için bişey olmayacağını söyledi. Ama son haftalarda ne olur nasıl emin oldu anlamadım. Çok istiyorsanız yaparım dedi bizimde canımız sıkıldı.iyi geceler herkese
günaydın annesiler basım çok ağıryor aykalrım midem çok yanıyor çok mutsuzum bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?