bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen canimin ici senin desteginle degistirdim iyiki varsin

Şişme yok canım ellerimde belli belirsiz var gibi protein kaçağına geçen ay bakıldı ama bu ay bakılmadı bahsettiğin şeyde tansiyon yüksek oluyo dmi

Aynen canim hastasina hakim degil bu kotu bi ozellik bence. Bakalim yarin benim evin hemen asagisinda medical park var orada bi kadina gidicem ins memnun kalirim icime siner de devam ederim.
Canım Dr. o kadar önemli ki anlatamam. Ben ikinci gebeligimde dr. seçerken bana yakın olmasını ya da hastanenin iyi olmasını değil dr.un iyi olmasını baz aldım. İyi bir Dr. bulmak çok zor gerçekten. İçine sinmiyorsa da hemen değiştir bence. Bebeğini ve kendini emanet ediyorsun ona...

Dogru diyorsunuz valla dikkat ve ilgi cok onemli ins ben de Mcada gibi doktor konusunda sansli olurum

Kesinlikle canim ben zaten onun icin uzakta bi hastanede doktora gidiyordum son 2 dir baya bozdu simdi medical parka ordu dan safiye genc diye bi kadin gelmis iyi diyorlar ona bi goruneyim diyorum. İnsallah dogru doktora karar veririm de bebisimle benim icin hayirlisi olur

Şişme yok canım ellerimde belli belirsiz var gibi protein kaçağına geçen ay bakıldı ama bu ay bakılmadı bahsettiğin şeyde tansiyon yüksek oluyo dmi
Tansiyon çok da belirleyici değil aslında. Benim ilk gebeligimde tansiyonum hiç yukselmemisti ama yine de preeklampsi geçirdim. Tansiyonum en yüksek 12-8 olarak olculmustu... O yüzden bu defa her hafta idrar tahlili yaptırıyorum. Sütten ağzı yanan hesabı

Aminnn canım inşallah. Rabbim hepimizin karşısına iyi ve hayırlı insanları çıkarsın..

Neden preeklamsiden şüphelendin canım onda kilo alımı mı oluyo korktum açıkçası

İyi akşamlar kızlar bugün karnım aşırı gergin sanki bir gece de göbeğim level atlamış gibi 2 katı büyük görünüyor. En son suyu fazla denilmişti daha da artmamıştır inşallah.

Degistirip pisman olmaktan doguma kadar gocebe dolasmaktan da korkuyorum valla canim :) ama baska bi doktora da gorunucem son 2 muayenede biraz gicik oldum cunku
Yok canımm sanmıyorum öyle olucağını iyi bir doktor bulup ara kontrole gidersin işine gelirse devam edersin

canım yalnız tetanoza yol açan bakterinin asıl kaynağı topraktır.
bir çok şeye dikkat etmek lazım.
Eee zaten bircok seye dikkat etmemiz gerwkmiyormu kedi kopek de sevemiyoruz mesela parazitin fetusa gecme tehlikesinden oturu ama kedimi oturmus kopek mi bilmedigimiz banklara oturuyoruz disarida yine de okadar da bisey olmuyor.. Allah korusun da dikkatli gececek bu 9 ay diyorum.. saglik ocagi aradi beni gitmiyorum diye onlar dedi tetanoz asisini da ama kendi doktorum demedi hem de iki ayri doktora gittim ikisi de demedi..

Bende seni sorup biriken mesajlara dönmüştüm ki gelmişsin  hoşgeldin canım maşallah oğluna. Aşı konusuna gelince ben ilk gebelikte kürtaj sonrası iğne olmuştum bu gebelikte 17. Haftalarda uyuşmazlık testi yaptırdık negatif çıktı doktor 8. Ay da testi tekrarlayacağız dedi. Yani iğneye ona göre karar verecek bebeğin kanı negatif olduğunda sorun teşkil etmediği için kesin iğne yapılması gerekmediği için tahlille takip ediyor

Son düzenleme:
Iyi geceler herkese
Iki saattir hafif sancilarim var.mutfakta sandalyede oturur oturmaz kasiklarimda cok siddetli sancilar oldu o zamandan beri sirtimdan bacaklarima dogru inen hafif sancilar oluyor bebisimde cok assagida hareketlerini hissediyorum sanki dogurcak gibiyim
Yoksa geliyormu diye suphelenmeye basladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…