bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım boşver takma kafana aramadım de geç. Olmazsa bi süre telefonunu kapat yada cvp verme. Polisiz diye arayan dolandırıcılar oluyormuş inanma sakın.
evet artık yeni trendmiş darbeciler listenizde adınız var şu kadar para yatırın diyorlarmış internette okudum şok oldum... insanlar haram para yemeye ne meraklılar

Yok catlamayiz kuzum ya banyodan sonra kremlen hafifce benimde sadece goguslerimde ve ust bacak iclerimde var ince ince

Esime de durmadan rusyadan filan caldirip kapatiyolar kuzum donunce para istiyolarmis bildigimiz icin umursamiyoruz biz

Geçmiş olsun canım boşver takma kafana aramadım de geç. Olmazsa bi süre telefonunu kapat yada cvp verme. Polisiz diye arayan dolandırıcılar oluyormuş inanma sakın.
Ay yok inanmak mümkün mü bu ortamda canım.. 5dk içinde 3farklı numara aradı engelledim hepsini olmadı kapatıcam birazdan

Ne takıyorsun kuzum sen kiloyu ya ..boşversene sen iyimisin Bebek sağlıklımı ona bak onların hepsi doğumdan sonra çifter çifter gidecek bende aldım 12 kilo doktorda kızıyor napayım ama bünye meselesi gerçi ben yatmaktan ve hareketsizlikten oldum birşey yediğininde yok bu hamileliğimde gerçi ama oğlumda herşey normal giderken çalışırken 30 kilo almıştım hepsinde 6 ayda gitti ..dikkat et tabi bebeğe kilo aldıran şeylerden vazgeçme..ben geçen biriyle tanıştım 26.haftada doğum yapmış 1.100 gram doğmuş çocuk 4 aylık şimdi çokta sağlıklı ..eğer kilosu olmasaydı o haftada biraz zor tutunurdu hayata..muz ceviz ayva kaşar peyniri kilo yapıyor çocukta oğlum 4.200 doğdu doğuma daha 15 gün varken..takma takılma canınıda sıkma hepsi gidecek

yerim o içe büyüyen bücürü banada kv bu çocuk küçücük çıkcak gör bak yemiyon içmiyon diyor. Bende iç karnım geniş tosun gelcek inşallah diyorum

O zaman ben ne doğurcam acep kesin büyük bişi göbeğim rekora koşuyor millet biz 9 ayken anca bu kadardı diyorlar halbuki 6 kilo anca aldım

KIZLAR BENİMDE MİĞDEN ÇOK KÖTÜ BU ARALAR KUSMAKTAN CANIM ÇIKTI ÖYLE BİR ASİT GELİYO Kİ YAŞAMA HEVESİM KALMIYO VALLA NE YATABİLİYORUM NE OTURABİLİYORUM NAPICAM BÖYLE NE YESEM DOKUNUYO GECE PEYNİR EKMEK SALATA YEDİM YİNE YANDI YİNE YANDI TAM BEBEĞİN BESLENME HAFTALARI BEN HİÇ BİRŞEY YİYEMİYORUM

geldim kızlar gayet iyi görünüyor dedi sonuçları perşembe öğleden sonra doktoruna gösterirsin dedi 450 gram olmuş prensesim sanki zayıf gibi geldi bana

Maşallah canım kilosu da haftana göre normal bence 20+2 de 420 gramdı benim oğlanda. Kız bebeğe göre iyi maşallah bu haftalardan sonra daha fazla alıyorlar

Selam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. 26+2 975 gram 33 cm gayet saglıklı oğluş. Ama doktor benim moralimi bozdu. Kös kös döndüm eve. Alışveriş yaparken migrosta bi basladım aglamaya 2 saat durdurumadım kendimi 9 kg almışım. 6 almam gerekiyormuş. O üç kilo burnumdan geldi 15 gün sonra çağırdı. Kilo alımım devam ederse diyetisyene yönlendirecekmiş ömrü hayatımda kilolu hiç olmadım. Hep zayıftım o kadar koydu ki diyetisyen fazla kilondan ötürü lafları 168 boyum var. Şuan 68 kg ım 59 la hayatımda olmadığım kadar kiloluyken hamile kaldım zaten. Birde son günlerde çok şiştim. Ödemden ayaklarım acıdı. Yürü dedi bol bol aslında bi süredir sıcaktan cok yürümüyordum ondan mı oldu bilemedim. Moralim çok bozuk

Oyyy kuzu uzulme ada da bende oyleydim sonra hepsinin verdimmm canini sikma aglamaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…