- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #33.181
canım bebeğin 1 kilo olmuş neredeyse bence buna sevin 3 kilo dediğin nedir ki 3 günde verilirSelam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. 26+2 975 gram 33 cm gayet saglıklı oğluş. Ama doktor benim moralimi bozdu. Kös kös döndüm eve. Alışveriş yaparken migrosta bi basladım aglamaya 2 saat durdurumadım kendimi9 kg almışım. 6 almam gerekiyormuş. O üç kilo burnumdan geldi 15 gün sonra çağırdı. Kilo alımım devam ederse diyetisyene yönlendirecekmiş ömrü hayatımda kilolu hiç olmadım. Hep zayıftım o kadar koydu ki diyetisyen fazla kilondan ötürü lafları 168 boyum var. Şuan 68 kg ım 59 la hayatımda olmadığım kadar kiloluyken hamile kaldım zaten. Birde son günlerde çok şiştim. Ödemden ayaklarım acıdı. Yürü dedi bol bol aslında bi süredir sıcaktan cok yürümüyordum ondan mı oldu bilemedim. Moralim çok bozuk
bencede hiç üzülme bende 29 haftalıkken 12 kg almıştım millet doguma gidiyor bu kiloyla demişti diyetisyen benim doktorumda diyetisyene yolladı ama gebelik şekeri çıkmıştı diyet yaptım 1 ay yani beyaz ekmek yemedim bol su içtim düzeldi dogumada yaklaşık 20 kilo alarak girdim sonra zayıfladım çocugun ve kendin sağlıklı ol yeter emzirirken veriyosun zatenSelam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. 26+2 975 gram 33 cm gayet saglıklı oğluş. Ama doktor benim moralimi bozdu. Kös kös döndüm eve. Alışveriş yaparken migrosta bi basladım aglamaya 2 saat durdurumadım kendimi9 kg almışım. 6 almam gerekiyormuş. O üç kilo burnumdan geldi 15 gün sonra çağırdı. Kilo alımım devam ederse diyetisyene yönlendirecekmiş ömrü hayatımda kilolu hiç olmadım. Hep zayıftım o kadar koydu ki diyetisyen fazla kilondan ötürü lafları 168 boyum var. Şuan 68 kg ım 59 la hayatımda olmadığım kadar kiloluyken hamile kaldım zaten. Birde son günlerde çok şiştim. Ödemden ayaklarım acıdı. Yürü dedi bol bol aslında bi süredir sıcaktan cok yürümüyordum ondan mı oldu bilemedim. Moralim çok bozuk
Valla camasiri bende esime serdiriyom kuzum seriversinler canim 4 aydaÖzellikle yerden bişey alamıyorum aynen dediğin yaşlı teyzeler gibi bir belim ağrıyor sorma. Ya kızımdan istiyorum ya eşime aldırıyorum çamaşırı falan eşim serer sağolsun sepete eğilip o çamaşırı almak zulüm geliyor
Selam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. 26+2 975 gram 33 cm gayet saglıklı oğluş. Ama doktor benim moralimi bozdu. Kös kös döndüm eve. Alışveriş yaparken migrosta bi basladım aglamaya 2 saat durdurumadım kendimi9 kg almışım. 6 almam gerekiyormuş. O üç kilo burnumdan geldi 15 gün sonra çağırdı. Kilo alımım devam ederse diyetisyene yönlendirecekmiş ömrü hayatımda kilolu hiç olmadım. Hep zayıftım o kadar koydu ki diyetisyen fazla kilondan ötürü lafları 168 boyum var. Şuan 68 kg ım 59 la hayatımda olmadığım kadar kiloluyken hamile kaldım zaten. Birde son günlerde çok şiştim. Ödemden ayaklarım acıdı. Yürü dedi bol bol aslında bi süredir sıcaktan cok yürümüyordum ondan mı oldu bilemedim. Moralim çok bozuk
Selam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. 26+2 975 gram 33 cm gayet saglıklı oğluş. Ama doktor benim moralimi bozdu. Kös kös döndüm eve. Alışveriş yaparken migrosta bi basladım aglamaya 2 saat durdurumadım kendimi9 kg almışım. 6 almam gerekiyormuş. O üç kilo burnumdan geldi 15 gün sonra çağırdı. Kilo alımım devam ederse diyetisyene yönlendirecekmiş ömrü hayatımda kilolu hiç olmadım. Hep zayıftım o kadar koydu ki diyetisyen fazla kilondan ötürü lafları 168 boyum var. Şuan 68 kg ım 59 la hayatımda olmadığım kadar kiloluyken hamile kaldım zaten. Birde son günlerde çok şiştim. Ödemden ayaklarım acıdı. Yürü dedi bol bol aslında bi süredir sıcaktan cok yürümüyordum ondan mı oldu bilemedim. Moralim çok bozuk
Canım paşana maşşallah allah nazardan korusun. Doktorun dediğini kafana takma benim ilk doğumuna 20 kilo ile girdim çok şişmiştim hakkaten bende ama diyetisyene falan göndermedi doktorum senin doktor fazla titizlenmiş bence canını sıkma. Bu hamileliğimde de çok kilo verdim başta ama şimdi almaya başladım toplam 3 kilo olmuş her hamilelik aynı olmuyor aynı bedende bile. Doktoru kompleksleriyle bırak ağlama sen 7. Aya girdin artık 9 kilo aşırı değil bence üzülme boş yere. Bol bol su iç ama şişliklere iyi geliyor su içmek ödem atıyor tuzu azaltmanda fayda var ama.Selam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. 26+2 975 gram 33 cm gayet saglıklı oğluş. Ama doktor benim moralimi bozdu. Kös kös döndüm eve. Alışveriş yaparken migrosta bi basladım aglamaya 2 saat durdurumadım kendimi9 kg almışım. 6 almam gerekiyormuş. O üç kilo burnumdan geldi 15 gün sonra çağırdı. Kilo alımım devam ederse diyetisyene yönlendirecekmiş ömrü hayatımda kilolu hiç olmadım. Hep zayıftım o kadar koydu ki diyetisyen fazla kilondan ötürü lafları 168 boyum var. Şuan 68 kg ım 59 la hayatımda olmadığım kadar kiloluyken hamile kaldım zaten. Birde son günlerde çok şiştim. Ödemden ayaklarım acıdı. Yürü dedi bol bol aslında bi süredir sıcaktan cok yürümüyordum ondan mı oldu bilemedim. Moralim çok bozuk
Aman canım tek sorunumuz bu olsun benimde bacak aramdaki kemikler ağrıyor özellikle geceleri..
Tssekkur ederiz teyzesiiiiMy moonlight ebyar cok tesekkurler canlar aynen gobusun en sempatik zamanlari valla sizinkilerde cok tatlidir eminim :) ben de 4 kilo aldim valla buarada istahim acildi sonumu pek iyi gormemekteyim :)
A Antihindistancevizi sagol canim valla deniz guzel degildi ruzgardan hafif dalgaliydi cok yuzdurmedim oglusuMcada canim cok guzelmis hayirlisiyla kullan ins oglusunu kucagina aldiginda
Ikra meyra hepimizi mercimek sevdalisi yaptin valla canim en yakin zamanda deneyecegim :))
Güle güle kullan canımKizlar bende bunu siparis verdimmmm
Oğluşumun cicileri bir kısmı kızlarr
Kuzum biz organizasyon sirketiyle gorustuk bebek sekerleri kurabiyeleri virti zirti onlar yapicak odasini suslemesi falan ama adaya yanlizca seker yaptirdim bide hastanede cikolata dagittikKızlar size bişey sormak istiyorum. Doğum için şekerleme sabun süsler var ya. Bazıları hem sabun hem şekerleme süs hem fotoğraflı buzdolabı magneti hazırlıyor ayrıyetten birde kolonya şeker yada çikolata paketi hazırlıyor tutmak için. Bana fazla geldi ama soruyum dedim size. Ben üzerinde tarih ve isim yazan süs tam karar veremedim. Birde gelene çikolata lokum ikramlar tepsi hazırladım diyorum.
Sizler ne hazırlıcaksınız anlatırmısınız
Hepsi birbirinden harika saglikla giymek nasip etsin AllahOğluşumun cicileri bir kısmı kızlarr
Bence de cok fazla canım. Ben de bi şeker çikolata tarzı bir şey ikram etmeyi düşünüyorum bir de oğlusumuzun adının yazdığı henüz karar veremedim ama lavanta kesesi yada kokulu taştan bir şeyler yapmayı dusunuyorumKızlar size bişey sormak istiyorum. Doğum için şekerleme sabun süsler var ya. Bazıları hem sabun hem şekerleme süs hem fotoğraflı buzdolabı magneti hazırlıyor ayrıyetten birde kolonya şeker yada çikolata paketi hazırlıyor tutmak için. Bana fazla geldi ama soruyum dedim size. Ben üzerinde tarih ve isim yazan süs tam karar veremedim. Birde gelene çikolata lokum ikramlar tepsi hazırladım diyorum.
Sizler ne hazırlıcaksınız anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?