bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oğluşumun cicileri bir kısmı kızlarr
Hepsi cok guzeller canim oglusun saglikla mutlulukla giysin herbirini ins :)
Ben de dagitilacak hediyelikleri netten secer alirim diyorum onun harici cikilita dagitirim hastanede bi de besik ve anne yatagina kurdela takiolar ya ondan alcam baska da bise yapmak yok aklimda acikcasi

Ben hediyelik mevlüt yaptığımda dağıtmayı düşünüyorum. Burada fazla da çevremiz yok hastane ya da eve gelenler için çikolata lokum servis ederiz diye düşündüm

Hepsi birbirinden harika saglikla giymek nasip etsin Allah
Teşekkür ederiz canım. Canım ben kendim hazırlıcam. Ama çok geldi anlatılanlar ben bir hatıra süs isim yazan hazırladım diyorum birde eve gelene zaten kurabiye pasta çayın yanına veririz birde çikolata lokum tutarız diyorum hastanede ise lokum çikolata ikram edelim diye düşündüm sadece bi gün kalırım zaten

Aynen oyle canim o kadar bitti gitti abartanlar var hakkaten gerek yok senin dedigin gibi gayet guzel olur hem senin emegin otesi var mi

Oyy masallah oglusuna canimm ben 25+5 de gittigim de 750 gr di bizimki kucuk herhalde senin bebisi yirim tombis olcak herhalde annesi hep boyle devam eder ins. En cok ne tuketiosun da bebise yario acaba?
Buarada kiloyu dert etme hepsi verilir bebisn saglikli olsun yeter :)

Ben en son atmıştım 15. Haftalarda o zamandan beri bişi alamadık daha. Alınca artık magnet hep daha kullanışlı gelmiştir bana çünkü herkesin evinde vitrin tarzı olmadığı için koyacak yer olmuyor biblo türü ama buzdolabın üzeri de magnet doldu. Ama yine de magnet tercihim. Ben kişiye özel yapılan dua kitapları var mevlütte ondan dağıtmayı düşünüyorum

Magnet yada biblo kuzum kv adanin dis sabununu suslu paketinden cikarip tuvalete koymustu elalem el yikiyodu cok sinir olmustum

Lierac kullanan hatunlar internetten alan var mı aldıysanız hangi siteden. Ben eczaneden almıştım 100ml 85 liraya internette 200 ml 105 lira

Kisslar.doktorum bana magnorm verdi ama ben kaç gündür içmeye cesaret edemiyrm.tadı nasıl ya güzel mi acaba.içim karışır Die korkuorm içmeye suya atmaya böle yani :)

Kisslar.doktorum bana magnorm verdi ama ben kaç gündür içmeye cesaret edemiyrm.tadı nasıl ya güzel mi acaba.içim karışır Die korkuorm içmeye suya atmaya böle yani :)

Ben genelde suya atılan ilaçları içemem ama bunun tadi bana kötü gelmedi. İlk başta arada içerken şimdi hergün içiyorum bi dene

Bu ara cok kacırdım canım. Tatlı tuzlu. Pek dikkat edemedim. En cok dikkat ettiğim süt ve süt ürünleri yemeye ve sebze tüketmek oldu. Onlar değil de yanında yediklerim aldırdı :/

benimde geçti yaa 4 temmuzda çağırmıştı hiç vurulmak işstemiyorum geçen sefer 1 hafta ağrıdı
Selam canım ben tetavax diye bir iğne vuruldu 17 tl falandi devlet karşılamıyor. Doktorum bu iğnesi götür sağlık ocağı bunu vursun sana demişti.Hiç ağrım olmadı tavsiye ederim doktoruna sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…