bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Magnet yada biblo kuzum kv adanin dis sabununu suslu paketinden cikarip tuvalete koymustu elalem el yikiyodu cok sinir olmustum

Yuhunuz. Enteresan olmuş.

Ya aslında bibloda magnette sabunda insanların evinde fuzuli yer kaplıyo :/ bi müddet sonra sıkılıyo insan. Milletin buzdolabı çevresinin çocuğunun magneti dolu. Ben o yüzden cok kararsızım. Değişik bişi olsun taraftarıyım.

Bizde kontrolden geldik. Kızım büyümüş 467 Gr olmuş. Kafa yukarıda bacaklar aşağıda oturuyor kuzu. Bebek gayet iyi çok şükür ama anne kilidi sıkıntıda.4 kilo almıştım napicam bilmiyorum. Tetenozun bi dozunu mutlaka yaptır bebeği koruyor doğum sonrasında dedi. Bidahaki ay şeker yüklemesi 28. Haftada kan uyuşmazlığı ignemiz var. Karpuz dondurma çok kilo yapıyormuş direk yağa dönüyormuş. Bu ara çok tükettim. Günlük yiyeceğin meyve porsiyon şeftali büyüklüğünü geçmesin dedi. Ben tabağı kirazla doldurup 5_6 tanede kayısı koyuyordum abartmisim sanki.

Masallah kuzucuguna canim benimmmm.

Maşallah kızına canım. Meyveyi abartma hepimizde oluyor sanırsam bende karpuzu öğle akşam koca tabak yiyordum üzümde yanında o ay suyum fazla çıktı azı karar çoğu zarar diye sözünü bizim için söylemişler galiba

Masallah kizina canim hep saglikla buyusun annesinin karninda ins :) ben de karpuza sardim cok pis zaten aldigim 4 kilonun 2 sinin sebebi karpuzdurr :))

Uzum ve armut suyu artiriyormus canim aklinda bulunsun cok yeme onlari

Kizlar bende hem sancili bir bel agrisi hemde kasik agrisi var. Esimin toplantisi var bu gece evde tekim. Az evvelde adamin teki kadinin kafasini yola vurdu kadin acidan bagirdi adamda manyakliktan oldurucem seni diye diye kadinin kafasini yola carpti sonra birileri mudahale etti kadin hemen gitti polis bile aramadi adamida arkadaslari aldi gitti. Ben korktugumla kalmis oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…