bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim canini hiç sikma senden daha küçük gebelik haftam 55 kilo ile hamile kaldim. 3 gün önce 64.5 dum.Üstelik boyumdan kisa doktorumun umrumda değil. Belkide riskli gebelik takibi yaptığı için. Bende şeker yüklemesi için gittiğimde diyetisyene de mi gitsem diyorum kendime ama henüz karar vermiş değilim. Uğraşayım yok.

Kızlar bu arada çok zor gebeligim gecio oğlum çok yoruyor hiç durmuyor. Sıcaklar maffedio. İş yoğunluğu ve stresli sürekli tansiyonum düşük. O yüzden giremiyorum yazamiyorum. Insallah herkes iyidir mutludur. Bu ara psikolojik olacakta coktum ikinci cocuga nasıl bakacam die düşünüp duruyorum içim kararıyor ağlıyorum sessizce... Allah güç kuvvet verir biliyorum ama yinede olmuyor işte 2 çocuğu kaldıracak güçte değilim.... Rabbim sonumu hayır etsin insalllah

Kadina siddet gosterenlere artik tahammulum kalmadi..! Canim hem kotu bi olaya sahit olup korkmussun hem de agrim var diosun annene git istersen ya da bi arkadasini cagir yanina tek kalma bence

Manyak adam iceri atarlar insallah onu

Canimm benimm kiyamam sana uzulme hersey yoluna girer ona da bakarsin buyyk oglusuna da bwnde korkuyorym ama uatesinden gelebiliriz biz cok guclu kadinlarizzz

Kadina siddet gosterenlere artik tahammulum kalmadi..! Canim hem kotu bi olaya sahit olup korkmussun hem de agrim var diosun annene git istersen ya da bi arkadasini cagir yanina tek kalma bence
Canim annemler arabayla yarim saatlik mesafedeler malesef. Idare ederim diye dusunuyorum. Daha da artarsa agrim esime pist pist dicem.

Bugun eşime yemek goturuyordum, kaldirimdan yavaş yavaş yürürken, bir şey attılar üstüme, isabet etmedi. Ama tam önümde patladı. Su idi büyük olasılıkla ama ödüm koptu, başladım ağlamaya. ( Benim yerime kadının biri bağırdı, iyi misin deyince zaten orda koptum) Büyük olasılıkla küçük çocuklar eşek şakası yaptı . Ama tabii kendimi, karnindakini hiç bir tehlikeye karşı korumayan,hedef tahtasi aciz bir varlık gibi hissettim. tabii Hormonların etkisi de büyük ama yine de yürümeye devam ederken, acaba ahlaklı bir çocuk yetistirebilecek miyim, başkasına verebileceği zararı hesap edecek kadar düşünceli olmasını ogrrtebilecek miyim, diye düşünmeden edemedim.

Bugün başka bir grup üyesi daha şiddet içerikli bir olaya tanık olmuş. Çok üzücü.

geçmiş olsun canım. Anlamıyorum ben o işleri zaten gecen yaz bi benzeri burada oldu bir cafe dolusu adam sadece baktılar. Ben aradım polisi. Kafenin güvenlik görevlisi bile banane abla dedi geçti. En son polis geldi kadın sorun yok hallettik demez mi. Delirdim. Güvenlik görevlisi bana döndü, gördün mü abla dedi. Ben şok. biri bana öyle davranıcak yıkarım ortalıgı. Kadınlarda fena

Hay Allah gecmis olsun canim benim

Canlarım nasılsınız bu benim prenses çok fena tekmeleyip duruyor babamız nasıl acımıyor mu diyor:) o kadar darbeli yani

Bu arada facebook da Esma keskin eklemek isteyen ekleyebilir opuyorummm

Ah beybim. Bu hormonlar fena :) ben zaten cok aldım öyle aldım böyle aldım derken doktordan duyunca durdruamadım kendimi açtım muslukları :) dikkat edicem artık yapacak bişi yok.

Sana gelince Allah güçverir kuzum öyle bakacak gücüm yok falan deme gücenir ufaklık. O bi dogsun, pamuklara sararsın sevginle onu sen hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…