bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hamilelik boyunca mi 4 kilo aldin? Oyleyse eger bence dillendirme bile canim. Cunku gayet normal hatta alt sinirdasin bile diyebilirim

Ay sorma yaw yasli gosterıyo benıı yoksa renk degısımı fln işim olmaz
Benim de beyaz icinde saclarim gebe kalmadan once sari rofleler attirmistimki boyatamazsam en azindan cikan beyazlarla karisir da bir muddet idare eder diye oyle de oluyor ama dikkatli bakinca beyaz olduklari anlasiliyor tabi boyatmicam ben herhalde tabi bir kac ay sonra iyice cirkin bir hal alirsa bilemiyorum da

Hamilelik boyunca mi 4 kilo aldin? Oyleyse eger bence dillendirme bile canim. Cunku gayet normal hatta alt sinirdasin bile diyebilirim
Yaaa az mı, öyle bir alt sınır da mı var?
ben 75 kg ile hamile kaldım. Tartildigim saate göre 78,5 - 79 kilo çıkıyorum şimdi. Zaten zayıf olmadığım için, az kilo almak iyidir diye düşünmüştüm. Değil mi yani? Kafam karıştı

Yok cnm dert etme oyle.. kiloyla baslamissin normale gore daha az alman istenir tabi ama suan normal degerlerdesin endiseye gerek yok yani son aylarda cok alinir ozaman daha dikkatli olmamiz lazim hepimizin sen iyi gidiyorsun suan tabi tedbiri elinden birakma canim

Sam kizlar hanimkizim naz yapti geldik hastaneye yatisimiz yapildi serum takildi. Yatiyorum yazik herif dun gecede uyumadi agrim var diye bu gecede hastande uyuyamaz sabahta ise gidicek cok uzuldum benim yuzumden uykusuz kaliyor vicdan yaptim hormonlar yuzunden @Ada ve deniz kuzum sen olmasan ciddiye almazdim agrilari hastaneyede gelmezdim valla.

Canım geçmiş olsun şimdi nasılsınız

Geçmiş olsun canim. Önemli bisey yoktur insallah

Bu fotoğrafın adı 'kavuşmak'
Etin tırnağa kavuşması...
Bir ananın babanın yavrusuna kavuşması...
Çekilen hasretin acısı ile daha bir değerli, özel, kıymettar...
Şad oldu Gönül müjdeler olsun
Gözlerimiz aydın, dilde şükür hamd ve dua dua dua...
Kesilsin kurbanlar yansın şemalar
Boşuna değil onca Yasin'ler onca dualar
Kavuşturan Allah'a bin şükür ‍‍
#hoşgeldingüzelkızım #yatağına #bizeaşkyuvamıza #cennetkokusugetirdin #sağlıcaklahepbizlekal #masalkızyuvasında #prematürebebeğim #mucizemiz..

Bende az önce gördüm çok şükür maşallah güzel kıza. Nasıl mutlu oldum ne kadar güçlü rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin

çok sevindim ya . çok şükür kavuştular.

Linkini bulamadım canım paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…