bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Masallah ona yesinler onu

Canım inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileilik gecirir ve bebeğine de sağlıkla kavuşursun.. Anladığı kadarı ile hennuz 5 6 haftalık gebesin? Ama şüphelerin var. Bunun içn doktoruna gozukmen şart cnm iyi bir ultrason aleti ile gobek zerınden kese var mı yok mu gorurler. progestan değerim 2.17 demişsin. 3un uzerınde olması beklenir ama zaten erken haftandasın. Bir de ilaç takviyesi ile sorun kalmaz canım tabi doktorunla görüş biran once. Herşey yolunda gidecek inşallah

Kızlar annem yarın sabah bel fıtığından ameliyat olucak ve ben yanında olamayacağım.lütfen dua edin annem için sağ salim kurtulsun çok üzgünüm
kızlar çok endişelenip üzülmeyin şimdi. Artık fıtık ameliyatları çok daha kolay gerçekleştiriliyor babam hayatı boyunca 3 kere fıtık ameliyatı oldu korkulacak birşey yok gönül rahatlıgı ile soyluyorum. Daha büyük ameliyatları Allah gostermesin.. gecen sene de annem riskli bir ameliyat geçirmişti onda bile ayaklanmayı başardı ki inatçılıgından ameliyat sonrası fizik tedaviye de goturemedık düşünün yani.. femur başı ve legen kemiği ve bacak kemiğine bağlayan kısm kırıldı uzun bir ameliyat sonrası protez ve çiviler taktılar bacağına 1 senede toparladı hala ara ara çabuk yoruluyor ağrıları oluyor ama 3. ayında toparladı ayaklandı hemen değneklerle.. Fazla kilonun ve verilen hareketleri yapmamasının da etkisi var tabi zayıf olsa ve verilen hareketleri yapıp kasları kuvvetlendirmiş olsaydı belki de 2. ayında ayaklanırdı ya da fazla ayakta kalınca agrısı sızısı olmazdı.. Ama fıtıkta ayak kemiklerinde oyle sorun sıkıntı olmuyor geçince geçiyor sadece dr.ların verecekleri sporlarını aksatmayacaklar yoksa fıtık tekrarlar. ayakta da kaslar kuvvetlenmez, kemiklerin yükünü azaltıp rahatlatan en onemli şey kaslar.. buarada cok aşinayım oyuzden sizi rahatlatmaktan ziyade endişe edilcek bir duurm olmadığını belirtmek istedim .. Moral bozucu bir şey yine de tabi sonuçta bir ameliyat geçirecekler ama çabucacık çıkacak annişleriniz merak etmeyin... Bir mudddet istirahat edecekler o kadar. Hastane ortamlarına dikkat edin siz de gidip gelirken mikrop kapmamaya özen gösterin. Hamilesiniz unutmayın Kolayca atlatacaklar inşallah.

Yahu kizlarr biliyosunuz diyetisyenden sonra agzima cikolata koymayan ben ve gebeligin ilk haftalarinda da hatirlarsaniz agzima tatli surmeyen vede tatli deyince midesi kalkan su arkadasiniz cikolataya tekrardan dadanmis bulunuyo koca bi tablet milkayi kimselere teklif etme zahmetine girismeden bi hamlede yutuyorum burdan ogluma sesleniyorum yapma cocugum yapma evladim annecigin file dönüsecek bu gidisle

Yarin aksam gidip gorucem annemi hastanede kuzum benim dogum yaptigim ve Allah izin vrrirse dogum yapcagim hastanede.

O bende de oldu canim normalde tatliyi sevmem, hamileligin ilk baslarinda resmen tiksinmistim de ama simdi cikolatali seyler yeme pesindeyim ye tatliyi cikar hakkiyi illa bi yerinden yakalicaz demekki :)

http://www.dr.com.tr/Kitap/Mahallen...000000627822?gclid=CLSZhdXykM4CFWgo0wodhkMBUw

Arkadaslar kitap aratıyorum ilk bebek olduğu için ve anne babası olarak hiç bebekli ortamlarda bulunmadığımız için ikimizde sıfırız. en basından beri hangi durum karsısında ne yapmam gerektiğini anlatan çok detaylı bir kitap istiyorum
bana öneriniz olur mu

linki eklediğim kitabın yazarını çok övüyorlar uyku için alınabilir dvd de var için. ama diğer bilgiler yok içinde.

Canım benimde çok canım tatlı şeyler istiyor kendimi zor tutuyorum yesem dünyayı yiycem :))

Stres yapıp sakın kendini üzme canım. Diğer arkadaşlar da söylemişler ama bir de ben söyleyeyim dedim beslenmene dikkat et. Bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalış. Protein ağırlıklı beslen ve her gün bir tane muz tüketmeye çalış. Muz da bebeğe kilo aldırıyor :) Benim de erken doğum riskim var o yüzden ben de araştırıyorum bebeğe kilo aldıracak şeyleri...

Agrim tekrar nuksetmeye basladi. Evdeyim sukur. Doktor bi aciklama yapmadi ilcede ki hastaneye gittim gece. Yatirdi saldi. Bide ilac yazdi. Sag bobregim genislemis birtek onu biliyorum. Cmrtesi kendi doktoruma gitcem.

Çok geçmiş olsun canım. Mustafam'da benden de olmuştu aynı problem. Bebek yer değiştirince geçecektir. Oğlumun kafası böbreğime baskı yaptığı için benim de sağ böbreğimde büyüme olmuştu. Bir kaç hafta sonra geçmişti neyse ki... İnşallah senin de kısa sürede geçer canım...

Kızlar annem yarın sabah bel fıtığından ameliyat olucak ve ben yanında olamayacağım.lütfen dua edin annem için sağ salim kurtulsun çok üzgünüm

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifalar versin annene...

Oyyy maşşallah kuzuya Kocaman olmuş, büyümüş bayaaa minik kuzu.

Benim annemde yarin ameliyat olcak kuzum birbirimize dua edelim olur mu bende cok uzgunum ve caresizim

Canım sana da çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin annene...

ye tatlıyı çıkar hakkıyı canım bende tatlı isteği arada oluyorda canım acayip salata türü şeyler çekiyor kısır mercimek köftesi felan hergün olsa hergün yerim heralde.Çalışmaktan kabu lgünü görmez oldum bi izne ayrılayım hergün gezcem :))

http://www.kitapyurdu.com/kitap/bebek-bakim-sorunlarina-mucize-cozumler/121616.html
bende bunu okumaya başladım canım benimde ilk bebeğim olacak bakalım bu kitabı çok övdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…