- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #33.321
Benim annemde yarin ameliyat olcak kuzum birbirimize dua edelim olur mu bende cok uzgunum ve caresizimKızlar annem yarın sabah bel fıtığından ameliyat olucak ve ben yanında olamayacağım.lütfen dua edin annem için sağ salim kurtulsun çok üzgünüm
Masallah ona yesinler onuselam kızlar bizim bugun kontrolümüz vardı güzel geçti çok şükür 550 gr olmuş kızımız boyuda 28 cm herşey yolundadedi doktorumuz kocaman olmuş maşallah yüzüde çok belirgindi babamız hemen aynı ben diye atladıbende kabul etmedim tabikide oğlum zaten aynı babası kızım bana benzicek başka yolu yok:))))))
Amin ecmain canim. Cunku kendi doktorum tatilde kuzum.Kendi doktorun icin niye cumartesiyi bekliyorsun canim? Cok gecmis olsun biranonce diner agrilarin ins bebis de cok saglikla buyur
Canım inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileilik gecirir ve bebeğine de sağlıkla kavuşursun.. Anladığı kadarı ile hennuz 5 6 haftalık gebesin? Ama şüphelerin var. Bunun içn doktoruna gozukmen şart cnm iyi bir ultrason aleti ile gobek zerınden kese var mı yok mu gorurler. progestan değerim 2.17 demişsin. 3un uzerınde olması beklenir ama zaten erken haftandasın. Bir de ilaç takviyesi ile sorun kalmaz canım tabi doktorunla görüş biran once. Herşey yolunda gidecek inşallahKızlar içinizde bana da yardım edebilecek birileri var mı acaba? Ben 2,5 senedir Bebek için uğraşıyorum. Bir kere kimyasal yaşadım onda da yıkıldım resmen. Neyse bu ay hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim. Dün değerim 1080 çıktı ama hala kimyasal Mıdır diye korkum var. Birde progestan değerim 2. 17 çıktı sizce bu değer Nasıl bana sanki düşük gibi geldi. Bebeğimin bizi yine bırakmasından çok korkuyorum. Bana yardım edin lütfen. Ne yapmalıyım ?
Evet canım konya ben sormuştum başkent Feyza hanıma gidiyorumSağol canım. Konyadaydın dimi? Doğum için doktor sen mi sormuştum bana? Ne yaptın kime gidiyorsun?
kızlar çok endişelenip üzülmeyin şimdi. Artık fıtık ameliyatları çok daha kolay gerçekleştiriliyor babam hayatı boyunca 3 kere fıtık ameliyatı oldu korkulacak birşey yok gönül rahatlıgı ile soyluyorum. Daha büyük ameliyatları Allah gostermesin.. gecen sene de annem riskli bir ameliyat geçirmişti onda bile ayaklanmayı başardı ki inatçılıgından ameliyat sonrası fizik tedaviye de goturemedık düşünün yani.. femur başı ve legen kemiği ve bacak kemiğine bağlayan kısm kırıldı uzun bir ameliyat sonrası protez ve çiviler taktılar bacağına 1 senede toparladı hala ara ara çabuk yoruluyor ağrıları oluyor ama 3. ayında toparladı ayaklandı hemen değneklerle.. Fazla kilonun ve verilen hareketleri yapmamasının da etkisi var tabi zayıf olsa ve verilen hareketleri yapıp kasları kuvvetlendirmiş olsaydı belki de 2. ayında ayaklanırdı ya da fazla ayakta kalınca agrısı sızısı olmazdı.. Ama fıtıkta ayak kemiklerinde oyle sorun sıkıntı olmuyor geçince geçiyor sadece dr.ların verecekleri sporlarını aksatmayacaklar yoksa fıtık tekrarlar. ayakta da kaslar kuvvetlenmez, kemiklerin yükünü azaltıp rahatlatan en onemli şey kaslar.. buarada cok aşinayım oyuzden sizi rahatlatmaktan ziyade endişe edilcek bir duurm olmadığını belirtmek istedim .. Moral bozucu bir şey yine de tabi sonuçta bir ameliyat geçirecekler ama çabucacık çıkacak annişleriniz merak etmeyin...Kızlar annem yarın sabah bel fıtığından ameliyat olucak ve ben yanında olamayacağım.lütfen dua edin annem için sağ salim kurtulsun çok üzgünüm
Yarin aksam gidip gorucem annemi hastanede kuzum benim dogum yaptigim ve Allah izin vrrirse dogum yapcagim hastanede.kızlar çok endişelenip üzülmeyin şimdi. Artık fıtık ameliyatları çok daha kolay gerçekleştiriliyor babam hayatı boyunca 3 kere fıtık ameliyatı oldu korkulacak birşey yok gönül rahatlıgı ile soyluyorum. Daha büyük ameliyatları Allah gostermesin.. gecen sene de annem riskli bir ameliyat geçirmişti onda bile ayaklanmayı başardı ki inatçılıgından ameliyat sonrası fizik tedaviye de goturemedık düşünün yani.. femur başı ve legen kemiği ve bacak kemiğine bağlayan kısm kırıldı uzun bir ameliyat sonrası protez ve çiviler taktılar bacağına 1 senede toparladı hala ara ara çabuk yoruluyor ağrıları oluyor ama 3. ayında toparladı ayaklandı hemen değneklerle.. Fazla kilonun ve verilen hareketleri yapmamasının da etkisi var tabi zayıf olsa ve verilen hareketleri yapıp kasları kuvvetlendirmiş olsaydı belki de 2. ayında ayaklanırdı ya da fazla ayakta kalınca agrısı sızısı olmazdı.. Ama fıtıkta ayak kemiklerinde oyle sorun sıkıntı olmuyor geçince geçiyor sadece dr.ların verecekleri sporlarını aksatmayacaklar yoksa fıtık tekrarlar. ayakta da kaslar kuvvetlenmez, kemiklerin yükünü azaltıp rahatlatan en onemli şey kaslar.. buarada cok aşinayım oyuzden sizi rahatlatmaktan ziyade endişe edilcek bir duurm olmadığını belirtmek istedim .. Moral bozucu bir şey yine de tabi sonuçta bir ameliyat geçirecekler ama çabucacık çıkacak annişleriniz merak etmeyin...Bir mudddet istirahat edecekler o kadar. Hastane ortamlarına dikkat edin siz de gidip gelirken mikrop kapmamaya özen gösterin. Hamilesiniz unutmayın Kolayca atlatacaklar inşallah.
O bende de oldu canim normalde tatliyi sevmem, hamileligin ilk baslarinda resmen tiksinmistim de ama simdi cikolatali seyler yeme pesindeyimYahu kizlarr biliyosunuz diyetisyenden sonra agzima cikolata koymayan ben ve gebeligin ilk haftalarinda da hatirlarsaniz agzima tatli surmeyen vede tatli deyince midesi kalkan su arkadasiniz cikolataya tekrardan dadanmis bulunuyo koca bi tablet milkayi kimselere teklif etme zahmetine girismeden bi hamlede yutuyorum burdan ogluma sesleniyorum yapma cocugum yapma evladim annecigin file dönüsecek bu gidisle
Gör tabi canım moral olur annişine deYarin aksam gidip gorucem annemi hastanede kuzum benim dogum yaptigim ve Allah izin vrrirse dogum yapcagim hastanede.
Yahu kizlarr biliyosunuz diyetisyenden sonra agzima cikolata koymayan ben ve gebeligin ilk haftalarinda da hatirlarsaniz agzima tatli surmeyen vede tatli deyince midesi kalkan su arkadasiniz cikolataya tekrardan dadanmis bulunuyo koca bi tablet milkayi kimselere teklif etme zahmetine girismeden bi hamlede yutuyorum burdan ogluma sesleniyorum yapma cocugum yapma evladim annecigin file dönüsecek bu gidisle
günaydın kızlar dr kontrolünde bebeğin kordonunda normalde 3 damar olduğunu bizim bebekte 2 tane olduğunu söyledi daha önce duyan konu hakkında bilgisi olan varmı erken doğuma ve bebeğin beslenmesinde sorun yarattığı yazıyor nette son 2 ayda
Agrim tekrar nuksetmeye basladi. Evdeyim sukur. Doktor bi aciklama yapmadi ilcede ki hastaneye gittim gece. Yatirdi saldi. Bide ilac yazdi. Sag bobregim genislemis birtek onu biliyorum. Cmrtesi kendi doktoruma gitcem.
Kızlar annem yarın sabah bel fıtığından ameliyat olucak ve ben yanında olamayacağım.lütfen dua edin annem için sağ salim kurtulsun çok üzgünüm
selam kızlar bizim bugun kontrolümüz vardı güzel geçti çok şükür 550 gr olmuş kızımız boyuda 28 cm herşey yolundadedi doktorumuz kocaman olmuş maşallah yüzüde çok belirgindi babamız hemen aynı ben diye atladıbende kabul etmedim tabikide oğlum zaten aynı babası kızım bana benzicek başka yolu yok:))))))
Benim annemde yarin ameliyat olcak kuzum birbirimize dua edelim olur mu bende cok uzgunum ve caresizim
Geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin. Hayırdır neyi var anneciğininBenim annemde yarin ameliyat olcak kuzum birbirimize dua edelim olur mu bende cok uzgunum ve caresizim
ye tatlıyı çıkar hakkıyı canımYahu kizlarr biliyosunuz diyetisyenden sonra agzima cikolata koymayan ben ve gebeligin ilk haftalarinda da hatirlarsaniz agzima tatli surmeyen vede tatli deyince midesi kalkan su arkadasiniz cikolataya tekrardan dadanmis bulunuyo koca bi tablet milkayi kimselere teklif etme zahmetine girismeden bi hamlede yutuyorum burdan ogluma sesleniyorum yapma cocugum yapma evladim annecigin file dönüsecek bu gidisle
http://www.dr.com.tr/Kitap/Mahallen...000000627822?gclid=CLSZhdXykM4CFWgo0wodhkMBUw
Arkadaslar kitap aratıyorum ilk bebek olduğu için ve anne babası olarak hiç bebekli ortamlarda bulunmadığımız için ikimizde sıfırız.en basından beri hangi durum karsısında ne yapmam gerektiğini anlatan çok detaylı bir kitap istiyorum
bana öneriniz olur mu
linki eklediğim kitabın yazarını çok övüyorlar uyku için alınabilir dvd de var için. ama diğer bilgiler yok içinde.
Ayaginda kirecleme car kuzum cok izdirqp cekiyodu son zamanlar artik ameliyat sart olduGeçmiş olsun canım benim Allah şifa versin. Hayırdır neyi var anneciğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?