bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oy masallah ogluna bu topicteki herkesin bebisi tombalak valla yirimm. Ben de 29. Haftada giderim diyorum muayeneye ins benim oglumda 1 kg sinirini asmistir
Bol su ic canimm dikkat et kendinee

Kizlar buarada ben balik hapina yeni basladim. Doktor krill vermisti bugun almaya gidim dedim 70 tl imomu sordum 20 tl tabi ki imom aldimm hergun diyor kullaniminda ama siz 2-3 gunde bir aliyorsunuz diye hatirliyorum. Nasil icsem acaba

Canim acaba bebegin pozisyonuyla ilgili olabilir mi vajinal baski? Bende bazen egildigimde falan oluyor ve o ara biyerini dayamis oluyor anliyorum onun haricinde genelinde bi vajinal baski yok. Seni cok rahatsiz eden bir durumsa muayene ol canim. Vajinal muayene ilk 3 ay sakincali sonrasinda bir problem olmuyor diye biliyorum ama tabi hassas konular

Canım ben geçen sancıyla gittiğimde doktor alttan bakmadı. Karından usg ile tam vajina üzerine kadar indi. Rahim ağzı kapalı uzunluğu 28 mm dedi. Seninde böyle bakarsa iyi olmaz mı canım. Alttan muayene güvenemem daha erken gibi geliyor bana zorunda kalırsak mecburuz ama. Yinede sen bilirsin canım. Her doktor farklı düşünüyor.
Baskıya gelince çocuk aşağı toplanıyor yada tekmeliyordur. Çok ayakta yorma kendini fırsat buldukça uzan dinlen geçmiş olsun canım.

Kizlar buarada ben balik hapina yeni basladim. Doktor krill vermisti bugun almaya gidim dedim 70 tl imomu sordum 20 tl tabi ki imom aldimm hergun diyor kullaniminda ama siz 2-3 gunde bir aliyorsunuz diye hatirliyorum. Nasil icsem acaba
Ben hergün kullanıyorum canım. Bana marincap verdi doktorum.

Ben ilk 3 ay vajinal oldum sonra karından oldu hep. Bu yüzden başka doktora da gittim baskı için rahim büyüyor normal dediler ama sanki sürekli olması normal gelmedi. Bebeğin pozisyonu sağda başı solda ayakları onu ayırt ediyorum da ama ayaktayken sanki vajina ağzına inmiş bütün ağırlık gibi gelmeye başladı. Hayırlısıyla tamamlasak şu 9 ayı

Dakik surekli sanci veya kanama olmadigi surece korkma bence canim hayirlisiyla 9 ayi hep birlikte gorcez ins

Saol canım sürekli yatar haldeyim. Ayağa kalktığımda ağırlığı ağzında hissediyorum. Doktor karından her kontrolde bakıyor rahim kapalı uzunluğu da ölçüyor. İşte bende bu haftalarda tereddüt ettim vajinale.

Ya kizlar hepinizde rahim agzi olcumu falan yapiyorlar herhalde ben hicbi muayenede ole bi olay yasamadim. Ultrasonla bebege bakiyor haftasiyla uyumlu diyor suyun iyi diyor bu kadar. Bakiyorda mi soylemiyor acaba

Canım ben imom omega kullanıyorum hergün bir tane içiyorum genelde aşkam yemekten önce içiyorum unuttuğum zamanda gece içiyorum

Ya kizlar hepinizde rahim agzi olcumu falan yapiyorlar herhalde ben hicbi muayenede ole bi olay yasamadim. Ultrasonla bebege bakiyor haftasiyla uyumlu diyor suyun iyi diyor bu kadar. Bakiyorda mi soylemiyor acaba

Bakıyordur canım sana söylemiyordur banada ilk kez geçen sefer dedi rahim ağzında açılmada yok herşey iyi diye ama her defasında bakıyordurda söylemiyordur dr

Rahim agzin kapali mi diye bakiyordur canim ama olcumunu yapiyormudur bilemiyorum ben de

Bebegin kiz mi canim? Kizlar asagida durur diye biliyorum.o yuzden baski yapiyor da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…