bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nasil guzel olmus eline koluna saglik canim. Ben bu konularsa sifir yetenek. Cetvelle yamuk cizen bi insanimm gonul isterdi bebisim icin ben de biseler yapim ama mukadderat
Ben cok severim böyle şeylerle uğraşmayı bide çalışmıyorum evdeyim canim sıkılıyor iyi uğraş oluyo benm icin :)

Sukur canlar 14 saat ac kaldik ama degdi kizlar basim cok kotu agriyor dun en son 8 de yemek yedim ve bugun disarda iyi yemek yedik pasalarla beraber tursuya dayanamadim simdi midem yaniyor :))) ada gonul naptilar acaba varmi haber
Ada ve deniz ortaliklarda gorunmuyor. Bu arada 90 yaziyor gunler cok hizli ki geciyor sanki azcik agir cekime alsak. Ohhh afiyet olsun kizlarimiza vitamin olsun.

Çok güzel olmuş hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah Nasıl yaptın canım anlatır mısın belki bende yaparım
Ahşap şeklinde aldım canim sandığı 10 milyondu sanırım boyaları aldığım yerde satıyorlar zaten boyadıktan sonra vernikle parlaklık verdim bu kadar :) cok basit canim ya yapması süslemeside senin zevkine kalmış

canim sonuc cokmu yuksek cikti tatlim benim 155 cikmisti sukur atlattik sende atlatirsin insulun degilde dahileye gidiyirsun liste veriyor 2 saatte bir sen evde olcuyorsun canim 1 hafta ne ciktiysa not ediyorsun ve doktora gosteriyorsun ona gore insulun basliyorsun insallah gerek kalmaz canim ..ecmain

Ada ve deniz ortaliklarda gorunmuyor. Bu arada 90 yaziyor gunler cok hizli ki geciyor sanki azcik agir cekime alsak. Ohhh afiyet olsun kizlarimiza vitamin olsun.
Ayyy canim hic sorma ekim ayina girdimmi bende heyecan baslicak bendeki 90 gun 65-70-75 gun diyelim canim saglikla gelsin kuzucuklarimiz

bunu begenen cok kisi var canim

Kızlar gün icindeki beslenme düzeniniz nasıl? Kaç saatte bir neler yiyorsunuz? Ben iki üç haftadır ara ögünlere pek dikkat etmiyorum. Ana öğünlerde de 5-6 saat bir sey yemeden durdugum oluyor. Bu ara sıcaktan hic istahim yok. Bebegim beslenemiyor diye de korkuyorum. Neler yiyorsunuz sizi örnek alayım bari....

Ayyy canim hic sorma ekim ayina girdimmi bende heyecan baslicak bendeki 90 gun 65-70-75 gun diyelim canim saglikla gelsin kuzucuklarimiz
2 ay kaldi senin ki. Bence artik cantayi hazirla koy kapinin onune. Ama sen valiz hazirla ikizler bide kiz cocugu ya.

Pek boya işini bilmiyorum canım ben sandığı hazır alıp süsledin sandım bana da böyle birşey yada sepet gibi birşey lazım.kızımda kapı süsü ve isimli lohusa tacı kurabiye falan hazırlamıştım da bunda çok ağırlaştım biraz basit birşeyler arıyorum..

Hazır satılanlar cok var sormuştum 50-60 tl diye gidiyo canim. Ben can sıkıntısından yapıyorum

ablamda manuel işe yaramadı göğüsleri çok kötü oldu elektrikli aldı biraz kullandıktan sonra süt kanalları açıldı bi daha kullanmadı zaten . bir arkadaşımda http://www.biberon.com.tr/asp/menu_items.asp?ID=29 buradan almış bunlarda kiralama yoluyla oluyormuş profesyonel olduğu için çekim gücü ve sağma hızı diğerlerine göre çok iyiymiş. bende bilemedim napcağımı ama fikir olsun size de :)

Allahim olaya bak daha dun gibi kalp atisi duycaz mi cinsiyeti ne olcak 2 li tarama 4 lu tarama seker testi virt zirt simdide hastane cantasi konusuyoz kizlar doguma az kaldi biliyosunuz dmi heycan basmio sizi ben cok mutlu oluyorum yaaa

ya sorma :):) bende aynı şeyi düşünüyordum okurken. Allah Allah doğum yaklaşmış haberimiz yok.

Canim mesela ben asla uzun gecelikle rahat edemem yukari toplaniyor yatarken zivrimi daraltiyor. Ben pijama giyicem ama sen rahat edebilir misin ki??

bende hem pijama hem gecelik düşündüm. normal doğum diyorum ama bir değişiklik olursa diğerine de ihtiyaç olacak. normal olunca gecelik iyi diyorlar.

Sagol canim dediklerini yaparim.
Sekerle aram yok ama yinede seker cikti anlamadim bu olayi ben.cikolata bile yemem.kac yildir cayimi sekersiz icerim.sabah kahvalti birde aksam yemegi yiyordum onunda tetikleyebilecegini soyledi dr.hakkimizda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…