bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Rahim agzin kapali mi diye bakiyordur canim ama olcumunu yapiyormudur bilemiyorum ben de
Hmm rahim agzi olcumunu soylese bile benim bilgim yok gerci ama doktor bakip normal goruyorsa sikinti yok ama bakmayip rahim agzim erkenden acilirda bilmezsek Allah korusun

Hmm rahim agzi olcumunu soylese bile benim bilgim yok gerci ama doktor bakip normal goruyorsa sikinti yok ama bakmayip rahim agzim erkenden acilirda bilmezsek Allah korusun
Aynen cnm ben de dun cok baski hissettim altta surekli idrara sikistim resmen gidince de bisey cikmiyordu bide tekmeler asagidaydi alttan cikicak gibi bugunde altta hissettim oglen eve gelip dinlendim simdi biraz daha yukarida hissediyorum cok sukur cts sorucam şu kasilma olayini altta hissetme olayini cok fazla da sorum var kadin beni gondermek icin elinden geleni yapacak sonunda Ama su olcum olayini serviks boyunu filan vajinal ultrasonla bakiyorlar onu biliyorum ben korkup yaptirtmamistim cunku

Kızlar minnosumun hediyeliklerini içine koymak icin yaptım bitirebildim cok şükür allah kullanmayı nasip etsin insallahhh :) böyle şeylerle uğraşmak büyük zevk veriyo insana yaa
Nasil guzel olmus eline koluna saglik canim. Ben bu konularsa sifir yetenek. Cetvelle yamuk cizen bi insanimm gonul isterdi bebisim icin ben de biseler yapim ama mukadderat

Kızlar minnosumun hediyeliklerini içine koymak icin yaptım bitirebildim cok şükür allah kullanmayı nasip etsin insallahhh :) böyle şeylerle uğraşmak büyük zevk veriyo insana yaa
Çok güzel olmuş hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah Nasıl yaptın canım anlatır mısın belki bende yaparım

Hic cekinme sor tum sorularini valla yoksa evde kendi kendimizi yiyoruz. Ayrica o sorularin cevaplari topicte kac kisiyi aydinlatcak doktorun haberi yok tabi

Yaa napican simdi tekrar mi yapcaklar. Ikra meyra dan haber yok ama

Bugun seker yuklemesi yaptiranlar ne alemdesiniz? Hayirli sonuclarla donun ins
@Ada ve deniz Ikra meyra gonulll
j

Ben karpuz ve ekmek haricinde sekerli bisey tuketmeme ragmen sekerim yuksek cikti.
50 lik yukleme yapilsaydi tekrar bi yukleme olcakti.75 lik yapildigi icin gerek yok bi daha yuklemeye.2 hafta sonra tekrar bakilcak yine yuksek ise insuline basliycakmisim.
diyet listesi verildi.bu gecede ozel bi yemek yapilcakti.kvalideme bu gece de yiyeyimde yarin basliyayim artik diyete diyorum.bisey olmaz herhalde dimi bu gece de rahatca yiyeyim.

Hmm o zaman ben de hergun iceyim agir gelmez diye dusunuyorum. Demir, magnezyum-kalsiyum ve balik icmis olcam sknti olmaz herhalde
Bende multivitamin balık magnezyum içiyorum kan ilacını yeni bıraktım kabızlık yaptı diye buıraktırdı doktorum. Birde buscopan içiyorum sancılar için verdi. Ağır olsa vermezler heralde her hamile içiyor

Sağ ol cnm bnm hepimizin ki ne maşallah :) bn nedense içemiyorum bu siralar.bol bakteri varms yine monurol iccem bi de bi ilaç dedi adını blmyrm normlde 20likms sen 5 tanesini iç dedi

İnsulin kullancak kadar yuksek mi cikmis tuh kotu olmus canim. Seker diyeti de zor cidden sen bu aksami guzel degerlendir bence kalan 3 ay icin yolluk gibi dusun yarin ogrenmis gibi yaparsin kankisi

Oy masallah ogluna bu topicteki herkesin bebisi tombalak valla yirimm. Ben de 29. Haftada giderim diyorum muayeneye ins benim oglumda 1 kg sinirini asmistir
Bol su ic canimm dikkat et kendinee
Bnm geçen hafta 920 gram di cnm bi haftada 160 gram alms.inşallah seninki de geçmiştir 1 kiloyu:)evet bol su iccem artık bakterilerden kurtulamiyorm hep bol bakteri çıkıyo idrarda ve bulanık cikiyo

Kizlar buarada ben balik hapina yeni basladim. Doktor krill vermisti bugun almaya gidim dedim 70 tl imomu sordum 20 tl tabi ki imom aldimm hergun diyor kullaniminda ama siz 2-3 gunde bir aliyorsunuz diye hatirliyorum. Nasil icsem acaba
Cnm bana doktor marincap verdi o da 20 liraydi sanki bn 2 günde bir fln içiyorum kafama gore

Canım bidefadan bişey olmaz yemeğin yanında yoğurt tüket ve üzerine şekersiz limonlu su iç bi çay bardağı kadar. Yemekteki şekeri tolore etsin diye. Geçmiş olsun canım bundan sonra daha dikkatli olman gerek bebk için biraz sabır. Allah yardımcın olsun.

Ohh ya cok sevindim kizlarin iyi olsun sen iyi ol.
Gozunaydin canimm darisi diger arkadaslarin basina

Maşallah canım geçmiş olsun.
Sukur canlar 14 saat ac kaldik ama degdi kizlar basim cok kotu agriyor dun en son 8 de yemek yedim ve bugun disarda iyi yemek yedik pasalarla beraber tursuya dayanamadim simdi midem yaniyor :))) ada gonul naptilar acaba varmi haber

ya kızlar zaman daraldıkca ben panık oluyorum... hafta sonu anneme gttım donerken onu da aldım geldım 2 hafta falan bende kalır. bu arada bebegın odasını alınacaklarını falan alalım yapalım dıyorum. bebek telsızı alacak olan varmı neye dıkkat edıyosunuz bırde ates olcer ve gogus pompası ıcın aynı seyı sorcam. gogus pomposını manuel alın daha ıyı dıolar fıkrı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…