bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bebek telsizi cok buyuk rahatlik.kraftin var bende.
Ates olcer alindan olani alin.gogus pompasi manueller daha uygun fiyat olarak.

Dahiliyey gittim zaten bende.2 hafta diyet listesi verdi 2 hafta sonunda aclik tokluk bakilip insuline karar vercek.tahminim normale duser.

acaba dikişleremi geliyorda rahatsız ediyor. yada giyerken, çıkarırken eğilip çıkarmasımı zor bilemedim. ama benim ablamda sezeryan olmuştu en çok pijama takımından memnun kaldığını söylemişti. valla ben şöyle düşünüyorum, sanırım bunu yaşayınca anlayacağız çünkü herkes ayrı bir şey söylüyor :):)

Canım bende aventin elektiriklisini çok öven duydum ve eylül topiğinden çift başlıklı alın diye tavsiye duydum. Pahalıydı ama iyi iş görüyor dediler

bende aynı şeyi düşünüyorum. kesinlike ikisinden de olsun, sonra eve de zaten lazım olur. malum lohusayız biz bez olayına gelince ben çantama ped falan atacağım ama bence bezi onlar veriyordur.

Canım 2 öğün olmaz hamileyiz üstelik sık sık az az yersek rahat ederiz bencede 2 öğün tetiklemiş. Öğün aralarında bile ya meyve ya süt ya kayısı kurusu üzüm kurusu badem leblebi ceviz artık evde ne bulunuyorsa o gün tüketmek gerek. Emin olun günde 3 öğün ve 3 ara öğün kilo aldırmıyor. Ben şuan 4 kilo almışım. Zaten 1200 bebek e bir kiloda büyüyen rahim plasenta su dersek belki 1.5 tur. bana kalan 1.5 kilo falan. Emin olun az ve sık yemek kilo yapmıyor şeker tansiyona da iyi geliyor bunun yanında bebiş iyi besleniyor.

Canım bende aventin elektiriklisini çok öven duydum ve eylül topiğinden çift başlıklı alın diye tavsiye duydum. Pahalıydı ama iyi iş görüyor dediler

evet aventte çok iyi diyorlar. ama ben elektriklinin daha iyi olduğu kanısındayım. şirkette bir arkadaşım var süt molasında takıyordu vakumu gup gup gup doldururken o intetnette takılıyordu. hemde acı yok :)

Benim normal doğum pijama takımıydı zorlanmadım yine alıcam lohusa sepetinden bakıyorum bende.

evet güzel şeyler var orada. bence normal doğum olursa ikisi de sorun olmuyor. ama sezeryan devreye girince dikiş falan bence orada biri daha iyi geliyor gibi me geldi. mesela ablam sezeryan olmuştu kesinlikle pijama dedi.

evet aventte çok iyi diyorlar. ama ben elektriklinin daha iyi olduğu kanısındayım. şirkette bir arkadaşım var süt molasında takıyordu vakumu gup gup gup doldururken o intetnette takılıyordu. hemde acı yok :)
İşte bu aventin çift başlı elektirikli canım.

Eklentiler

• IMG_20160808_175137.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 42
Hic cekinme sor tum sorularini valla yoksa evde kendi kendimizi yiyoruz. Ayrica o sorularin cevaplari topicte kac kisiyi aydinlatcak doktorun haberi yok tabi
Hahaha sorma valla hepimiz merak icindeyiz sorucam valla miyom bu kasilma asagida tekme ve yukseklik olcumu olayi oncelikli simdilik bide enfeksiyonla kansizlik balik yagi var ultrasonda bas cevresi gelisimi ve safrakesesi gorunumu var (ayrintiliya bakan baska bir doktor demisti) bakalim listem genis ve kalabalik ayda bir gitmesek birikmicek bukadar da napalim ayda bir olunca boyle oluyor

İşte bu aventin çift başlı elektirikli canım.
Cok yavas cekiyor diye geri iade eden cok oluyormus kizlar aventi... Ben de avent alacaktim masaj ozelliginden oturu ama internette sikayetlerde de gorunce karar degistirdim... Acelem yok rahat rahat sagarim sutumu derseniz sorunsuz bir aletmis onun disinda

ben bunu on yil once aldim super cekis gucu var isteyenlerede verdim sut damarlari acilinca getirdiler hic ariza vermedi cok memnunum ama manuelide ikizler gurubunda kullananlar var cok memnunuz diyorlar pahali almaya gerek varmi bilmiyorum ben ilk oglumda surekli sagdim ikinci oglumda sut kanalimi actim sadece ve 20 ay emdi pompanin markasi medela

http://www.hepsiburada.com/medela-mini-elektrikli-pilli-sut-pompasi-pm-oyunmed01

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…