bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kesinlikle katiliyorum Sık sık az az yemek lazim cok dogru diyorsun ogunleri abartmadikca kilo alinmaz heleki sicaklarda ayilip bayilmamak icin aman iki kat dikkat etmek lazim ve bol bol su

Bu medelayi gercekten de cok ovuyorlar biraz pahali ama cihazin icine sut kacmasi ve bozulmasi olayi da tek bunda yokmus.. Ben de bilemedim buna yakin hiz olarak bir de mamajoo var diyorlar fiyat olarak uygunmus ama sagdiktan sonra makineye sut kacma olayi mamajooda da varmis ama masaj yapma ozelligi de guzelmis madelanin sorunsuz olmasi guzel

Canım sen evdeydim sanırım yinede pompa kullandın mı? Ben hiç kullanmadım. Acaba bu sefer alsammı diyorum ilkinde çabuk kesildi sütüm acaba pompanın faydası olur mu ki?
Canim 2 sate bir emzirsendemi cogalmadi sutun pompayla alakasi yok canim birinci oglum genzinde et vardi emmek istemedi bende biberin verdim rahat emdi ve bende medela pompa aldim onunla sagdim cokta guzel sutum vardi her sagisimda 250 cc sagardim ama 6 ay kesildi anlamadim acaba makinadanmi dedim sonra ikinci oglumda sadece ilk 2-3 gun sut kanallarini acmak icin kullandim ve oglum 20 ay emdi sutum vardi ama yaz sicaginda istemedi yemek cesitlerini tercih etti

Son düzenleme:
evet güzel şeyler var orada. bence normal doğum olursa ikisi de sorun olmuyor. ama sezeryan devreye girince dikiş falan bence orada biri daha iyi geliyor gibi me geldi. mesela ablam sezeryan olmuştu kesinlikle pijama dedi.
İkisinde bulundurmakta fayda var ben iki pijama takımı almıştım yanıma kanamam çok olduğundan yetmedi bu sefer 3-4 takım alırım yanıma.herkesin ihtiyacı farklı oluyor yaşayıp görücez canım

Dahiliyey gittim zaten bende.2 hafta diyet listesi verdi 2 hafta sonunda aclik tokluk bakilip insuline karar vercek.tahminim normale duser.
Insallah cnm bnce de biraz dikkatle normale doner.bnm de ailede şeker var Herkste ve bn tatlı yemeden duramam dedim bnde de ckcak ama çok şükür cikmadi.çok şekerli yemekle alakası yok demk ki.

Canım sen evdeydim sanırım yinede pompa kullandın mı? Ben hiç kullanmadım. Acaba bu sefer alsammı diyorum ilkinde çabuk kesildi sütüm acaba pompanın faydası olur mu ki?
Mastit oldum 3 4 kez kuzum memem tas gibi oldu agla agla icim cikti bununla sagdim sicak banyodan sonra bu aciyo hemen tikanan sut deligini

Bence çok faydası var canım benim sütüm azdı ve süt sağma makinasını emzirdikten sonra kullanıyordum başta çok az çıkıyordu ama her emzirmeden sonra iyice sağınca süt üretimini arttırdı.eğer sadece makinayla sağıp emzirmezsek o Zaman süt kesiliyor canım tecrübeleri de okumuştum öyle yazıyordu canım

Gordum teyzesi 24 haftayla uyumluyuz 600 gram 30 cm bi suru poz verdi esniyodu ellerini yuzune goturuyodu hic bitmese dedik
Massalah pasaya tatlim guzel gelismis oglusun asil bu haftadan sonra guzel grmlar alicak annesi :)) optum ucunuzude
ben 23+3 de 581 ve 561 grmlardi iyi yani senin pasacik

Ay hayatimda gordugum en cirkin hamile gobegi benimki demin azcik kremledim bu arada lierac imi buldum karyolanin altina atmis sipa ayyy gobek degil bildigin of ne biliyim cok fenaa babamin gobegi gibi sekilsiz bicimsiz degisik iste hic sevimli durmuooo

Öyle deme canım en azından çatlak yok benimki harita gibi mübarek doktor bile dedi baya çatlağın var eskiden kalma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…