bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok canım sütüm güzel geldi elbisemi ıslatmış biri gördü Anaaaa sütün akıyor dedi sütüm kesildi 4 aylıkken. Acaba sağsam gelirmiydi diye sordum.

Forever07 dedi:
Canım tabırcıluğun 20. Gününde gaz sıkıntısı ile götürdüm hastaneye
İnce bağırsaklarda kangren olmuş acilen ameliyata aldılar gecesine
Yine küvözde
Kader nasip kısmet
Ama bu daha zor geldi

Masal elif yine hastanede rabbim saglik sifa versin dua ile Rabbiyessirvelatüassir, Rabbitemmimbilhayr... Künfeyekün... ecmain

Geçmiş olsun canımmm hepsi bir aradamı gelmişler yaa seni böyle yormuşlar hayret bişey atlatmışsın kuzum neyseki
Aynen öyle hepsi bir arada evim dubleks olunca yer sorunu olmaz diye doluşmuşlar haberim vardı ama bu kadar yorulacağımı tahmin etmiyordum birde çarşı pazar gezmeleri yok mu gitmesem ayıp olacak pazar günü çıkmadım artık elime söyledim sen götür ben çocuklara bakayım dedim

Allah sabır versin niye okadar kalabalık geldiler ki canım hamile hamile çok yormuşlar seni
Sorma canım sabahtan beri kendime gelemedim yatıyorum sürekli başım dönüyor.. Birde görümcem sağolsun çok düşüncelidir hiç oturmaz kimseyi de oturtmaz ya gezecek ya evde iş yapacak of aman atlattım şükür ama eşime saydırdım durmadan oda küstü gibi oldu sonra normale döndü

Yaaa nasıl düşünmesin because of you dogumu :) bütün gün dogum konusuluyo burda. Hemde ne kadar kötü yanı varsa o konusuluyo Gaz meme dikiş kanama psikolojim bozuldu yeminle :/
Kimse de kurabiye şeker hediyeler bebek kokusu demiyo :/ anca pırt kokusu kakişko kokusu kan kokusu

Anam anca okudum ne güzel sohbet etmişsiniz. Günün konusu pompa galiba :) çok şükür ben ondan yırttım arkadaşım vericek hem manuel hem elektrikli varmış ikisini de alıcam bakalım inş çok gerek kalmaz.

KıZlar iki gündür istanbul cok sıcak ya ericez sanırım burda yatsan yatılmıyor kalksan kalkılmıyor:)

Canim sut damarlari tikali oldumu kullaniliyor pompa insallah tikali olmaz hicbirimizin yoksa gogusler siser canim

Yürü be balım kim tutar seni hele o gaz yok mu hele o sonda bi de totomuza yapılan bi işlem varmış ki lavma mı lağman mı çok korkuyoruuuuummm

Kizlar bebek tasima şali (sling) hakkinda ne dusunuyorsunuz? Yenidogan icin cok ideal diyolar ben alcam sanirim
Canım ben onu biraz araştırmıştım ilk başlarda sarmasını öğrenmek filan vakit alıyomuş sanırım bi de çok terletme olayı.. Ama bebeğin hep anneyle temas halinde olması ve durduğu pozisyon sayesinde çocukta gaz problemi filan pek yaşanmıyomuş dolayısıyla ağlama durumu da daha azmış..

Sirt ustu uzanip ayaklari yukari kaldirmak iyi gelebilir.ben oyle yapip rahatliyorum.

Aynen ev icinde bile bebek huysuzken taktiginda misler gibi sakinlesip uyuomus kurban oldugumm mal degiliz ya takmayi ogreniriz diye dusunuyorum gerci bu tarz konularda ben de mallik var ama en kotu bana benim anam sana da kayinpederin takar

Kizlar ben cok bunaliyorum sicaktan ter dokuyorum. Nefes alamiyorum daraliyor bunaliyorum sonra astim krizi geciriyorum. Gunde 3 4 astim atagi geciriyorum. Siz bu sicaklarla nasil bas ediyorsunuz?? Sonra dondurma yiyip yiyip kilo aliyorum yahu.

Yaaa cok uzuldum Allah sifa versin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…