bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar ben cok bunaliyorum sicaktan ter dokuyorum. Nefes alamiyorum daraliyor bunaliyorum sonra astim krizi geciriyorum. Gunde 3 4 astim atagi geciriyorum. Siz bu sicaklarla nasil bas ediyorsunuz?? Sonra dondurma yiyip yiyip kilo aliyorum yahu.
klımanın altında oturup durmadan su içiyorum canım

Aynen ev icinde bile bebek huysuzken taktiginda misler gibi sakinlesip uyuomus kurban oldugumm mal degiliz ya takmayi ogreniriz diye dusunuyorum gerci bu tarz konularda ben de mallik var ama en kotu bana benim anam sana da kayinpederin takar
kııııızzzzzzzz bak gene kayınpeder didiiinnn canımı yidiiiinnnn !!! sana göndericem bana bu kadar ilgi fazlaa

Kizlar bebek tasima şali (sling) hakkinda ne dusunuyorsunuz? Yenidogan icin cok ideal diyolar ben alcam sanirim

Bende cok begeniyorum ama almayi düsünmuyorum kanguru almak istiyorum 3 ay 4 yas a kadar kullaniliyo

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-24-15-08-14.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 34
Yürü be balım kim tutar seni hele o gaz yok mu hele o sonda bi de totomuza yapılan bi işlem varmış ki lavma mı lağman mı çok korkuyoruuuuummm

O lavman ve sonda korkulu rüyam oldu benim. Gitmeden eşimi fırçaladımdı çocugu ben taşıyorum ben yanıyorum ben şişiyorum benim totoma sıvı şeediyolar benim kukişkoma sonda takıyolar sen oturdugun yerden baba oluyon oh ne ala die :) Adamcagız aptal aptal bakıp şapşikim doğumu unuttun dogumu didi her bide o var asıl bide o var die pöykürdümdü

Son düzenleme:
Bende cok begeniyorum ama almayi düsünmuyorum kanguru almak istiyorum 3 ay 4 yas a kadar kullaniliyo
Kangru bana cok eziyet geliyor canim yaa kucuk bebikler icin kullanissiz diye duydum durus pozisyonlari anne karnindaki gibi m olmadikca kullanmayin diyorlar. M pozisyonlu olanlari bulup almak lazim.

Kangru bana cok eziyet geliyor canim yaa kucuk bebikler icin kullanissiz diye duydum durus pozisyonlari anne karnindaki gibi m olmadikca kullanmayin diyorlar. M pozisyonlu olanlari bulup almak lazim.

İşte bu m pozisyonlu :) bebi içinde bacaklr aşağı durmuyo yana duruyo. Yeni dogduklarında da bacak altına bi yedidogan aparatı konuyo:) alacaksan zaten mutlaka ergonomik al. Biraz daha pahalı ama digerleri durus bozuklugu yapıyomuş :/ bacak egriligi falan. Hele erkekse bebiş takım taklavata zararlıymış :)

Ahahah ben de simdi inceledim valla bicilmis kaftanmis onyargili konusmusum ivit cuku ezilir mazallah oglusumun bu urunu takibe aldim gerci ben minyon oldugm icin cocugu max 1 yasina kadar kucagimda tasiyabilirim o bile muamma o yuzden sling daha benlik gibi
Buarada kayinpeder bombastikmis cok tatlis bi dede olur gibi

Beybi instagramda da satıyolar 160 mı ne markayı yaz cıkıyo bi bak kullananlar bayagısı memnun

He ya babişko bomba bizim :) oglundan daha kafadır :)

ya kızlar bu banyo setini çok beğendim ama fiyatı normal mi pahalı mı bilemedim 120 lira?? siz ne dersiniz??

Süpermiş.. E bebek mi bu? Süngeri de var. Filedense süngerli olanı daha cok öneriyo okuduğum yerler. Net fiyatı mı bu tükkan fiyatı mı.. Ben e bebekte bu takımı görmüş cok begenmiştim ama fiyat neydi bilmiyore:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…