bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kıııızzz sakin şimdi canısı şöyle ki e bebek gitti gidiyor hepsi burada hepsinde var bundan.. yalnız anlayamadığım 2016 yeni ürün mavi renklisi 150 lira hiç bi farkı da yok.. bu heryerde sabit fiyatı kuzum.. alsak mı ne diyosun??

Bende az ve sık yemeyi öğrenmek istoyrm.
Yemeye başladım mı duramiyrm tıka basa yiyorum sonra rahatsz oluyrm.genelde 2 ana öğün arada da meyve falan yiyrm ama çok yiyrm galiba.10 kiloya yakın aldım.koca göbeğim çıktı.hareket ederken zorlanmaya başladım.nefes nefese kaliyrm.iki ay sonrayı dusunemiyrm

Anam öyle bi anlattın adamı öcü sandık ben napiim ama yine de herkes yerinde güzel tabisi
öcüden hallice sayılır.. ya aslında ben şu özünde iyi olayına çok gıcığım şimdi bi ekmek düşünelim hamur süper ama şekil şemal tövbe estağfurullah böyle bi garip şimdi sen o ekmeğin tadına bakar mısın?? baak ya bu örneği bile yemekten verdim yemek yemeyi seven insan böyle oluyo napiimm.. yani o yüzden ben insanların özündeki iyiliklerini acccıkın dışarı da vermelerini bekliyorum çok şey mi bekliyorum senin kayınpederin çok kafa duruyo hemşiree neggzelll :)

Ben sakin olamam dadlum :) cok denedim genlerimde yok beceremiyorum Valla alsak alsak cok cici ebebekten hesapladım tektek de aynı fiyata geliyy acaba lazımlık ilk etapta gerekli mi yer kaplar mı tektek mi alsak kafamda deli sorular

Hayatta yemem haklısın imaj herşeydir susuzluk hiçbişeeeyyy

Anam ne cok şey alcas ya. Dinine yandığımın 30 cm lik solucanları şimdiden alışverişe gel :) şaka bi yana de çok zevkli beee:) herşeyi alasım vaaaağğğrrr Bi limitsiz kart vereydiler

Ben bugün bunu aldım :) dogdu da 3 aylık oldu da gezmelere gittikte falan hayaller böyle hayatlar göbek agızda nefes almaya üşeniyo

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 57
[QUTE="urashaa, post: 47582263, member: 379254"]Ben sakin olamam dadlum :) cok denedim genlerimde yok beceremiyorum Valla alsak alsak cok cici ebebekten hesapladım tektek de aynı fiyata geliyy acaba lazımlık ilk etapta gerekli mi yer kaplar mı tektek mi alsak kafamda deli sorular [/QUOTE]
ben de paniğimdir hemen olsun isterim herşey :)) evet lazımlık ilk etapta eccük fazlalık ama napalım koyarız bi yerlere yatağın altına falan bi yerlere sokuver çok şirin geldi ya bu set bana alalım hadi.. filesi falan da güzelmiş

ben de paniğimdir hemen olsun isterim herşey :)) evet lazımlık ilk etapta eccük fazlalık ama napalım koyarız bi yerlere yatağın altına falan bi yerlere sokuver çok şirin geldi ya bu set bana alalım hadi.. filesi falan da güzelmiş[/QUOTE]

Seni mi kırcam gııı alalım gitsin

O limitsiz karttan ben de istiyorumm tulumaa bayildimm tam kis bebe seysii

Bende cok begeniyorum ama almayi düsünmuyorum kanguru almak istiyorum 3 ay 4 yas a kadar kullaniliyo
Bn de kanguru istiyrm bi bayan gördüm yolda bebek 1 aylık ti ama azcık tombik onu koymstu hemen markasına baktım Kraft alms.çok memnunum dedi.intrntten okudm ama en fazla 9 aya kadar kullanılır yazıyor 3 aylıkken baslamicaksin yani 6 aylık bsy.ama o bayan koymstu 1 aylık bebeği çok da rahat gibiydi bebek uyuyordu kndi de 2 yaşında bi oğlu vardı onun pesindeydi

Kizlar buarada ben balik hapina yeni basladim. Doktor krill vermisti bugun almaya gidim dedim 70 tl imomu sordum 20 tl tabi ki imom aldimm hergun diyor kullaniminda ama siz 2-3 gunde bir aliyorsunuz diye hatirliyorum. Nasil icsem acaba

Ben her gun iciyorum imom , benim doktor oyle demisti... Kendi doktorun nasil tavsiye etti ki?

Ben her gun iciyorum imom , benim doktor oyle demisti... Kendi doktorun nasil tavsiye etti ki?
Direk recete etti kullanimini soylememisti bazi arkadaslarda 2 gunde 1 ictigini soyleyince acaba ben de mi oyle yapsam dedim ama meger onlar extra vitamin falanda iciyorlarmis o yuzden ben de hergun almaya karar verdim. Siz bayadir iciyorsunuz herhalde ben yeni basladim gec mi kaldim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…