bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Belki bende eksik bir sey gordu doktorum. Kim bilir, zaten uzerinde takviyedir , gida yerine gecmez diyor. Bence endise etme.
16-17. haftalardan beri iciyorum.Beni demire bile baslatmisti. Bir onceki doktorumun tavsiye ettigi kalsiyum hapini biraktirarak... Gidadan alirsin demisti. Ben de guvendim, yarin iki ay sonra ilk kez muayene olucam. Cok heyecanliyim. Bakalim ise yaramis mi takviyeler

Canim eger almak istiyosan iyi arastr kanguru bebegimz icin cok onemli bnim favorilerim ergo baby ve mumford ergonomik kanguru bunlar bide bunlarin yeni dogan abarati var eger bn dogdugundan itibaren kullanirim diyosan ekstra o aparati aliyosun ama bn 3 ay annem ysnimda olucagi icin ihtiyac duymuyorum yorumlari oku kulanan yorumlarini insallh yumuk yumuk gezeriz bebislerimiz icinde

Bebek arabası bakan bayanlar dogumlar kış ayı olacak hanı hmn gereklımı araba sızce.. ha birde su yıne var puset ve oto koltugu 3u birarada olan arablardan hangisi sızce en kullanışlısı bana hafif olan arıyorum da

Kangru bana cok eziyet geliyor canim yaa kucuk bebikler icin kullanissiz diye duydum durus pozisyonlari anne karnindaki gibi m olmadikca kullanmayin diyorlar. M pozisyonlu olanlari bulup almak lazim.

Ayni fikirdeyim canim riskli is o yuzden guvendigim markayi öneririm bn cok arastrdim ergonomik kanguru kesinlikle bebegin kalca kemigi destekleyici netten arastrin almak isterseniz ben ergo baby ve mumford hakkinda kotu yorum gormedim alip kullanan herkes cocuguma yaptim en akilli yatirim diyo bebisler mutlu anneler huzurlu e daha ne olsun bnm icin ekstra ihtiyac olacak oglum dogunca havs alaninda bi yandan valizler bi yandan bebek arabasi zor olur o yuzden bnim tercihim mumford

canim bebek arabasi konusunda bnde kararsizm esim dogduktan sonra alalim diyor ama bn o zaman gec olur diyorum hastanede carseatsiz birakmiyolar hem bak bnim sevdigim model bu hem kullanisli sürüş bakimindan hem görsel olarak hos duruyo

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-08-21-52-20.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2016-08-08-21-50-50.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 50
Ayy hayirli haberlerle gel insallah canim bizi de haberdar et

Gece gece aksiyonun dibine vurdum yine hırsızla gözgöze geldik :) araba patlatıyomuş sokakta bumm diye ses duyunca cama cıktım cok lazım ya:) bi baktım kırık bi cam bi genç cocuk kafa kalktı gözgöze geldik tabi ben güm güm güm:)) beni kocişte yok malum :) beni förünce kaçtı karsı apt nın otoparkına. neyse arkadası aradım iki apt aşagıda calısıyo hemen geldi kapının önüne ama adam tüydü tabi .. Yalnız cıktı cıktı baktı bizim cama. Elimde oklavayla uyucam kanımca

Kizlar buarada ben balik hapina yeni basladim. Doktor krill vermisti bugun almaya gidim dedim 70 tl imomu sordum 20 tl tabi ki imom aldimm hergun diyor kullaniminda ama siz 2-3 gunde bir aliyorsunuz diye hatirliyorum. Nasil icsem acaba
Canim bana da krill oil vermisti n11 den aldim ben 55 tl ye. Gunde 1 tane iciyorum.

canim bebek arabasi konusunda bnde kararsizm esim dogduktan sonra alalim diyor ama bn o zaman gec olur diyorum hastanede carseatsiz birakmiyolar hem bak bnim sevdigim model bu hem kullanisli sürüş bakimindan hem görsel olarak hos duruyo
Nasıl yani? Gelip oto koltuğu var mı diye bakıyorlar? Yeni doğmuş çocuk oto koltuğuna konur mu? Başını nasıl destekleyecek :/ Aydınlatırsan sevinirim

Nasıl yani? Gelip oto koltuğu var mı diye bakıyorlar? Yeni doğmuş çocuk oto koltuğuna konur mu? Başını nasıl destekleyecek :/ Aydınlatırsan sevinirim

Bende oto koltuğu zorunlu diye alacağım. Anakucağı oto koltuğu olan modeller var onlar yeni doğan bebeklere uygun. Yurt dışında arabada olmayınca bebeği hastaneden vermediklerini okumuştum..

( bizim buset dedigimizede carseat deniliyo cunku 0 6 ay oto koltugu o ) tabi canim puset bebegin guvenligi icin kullaniliyo burda arabalarda bebek (0 6 ay) pusetsiz 6 aydan sonra bu tarz oto koltuksuz binemiyolar yasak burdaki kurallar turkiyedeki gibi ihmal edilmiyo hemn islem yapiliyo bunun icin hastaneye gelirken dogum cantasiyla birlikte pusette geliyo bebegi icine koyup arabanin arka koltuguna yuzu arabanin akisina ters bi sekilde koyuluyo emniyet kemerleri baglaniyo ve bebisimizle guvenli bir sekilde gidiyoruz umarim anlata bilmişimdir bnde tm bilmiyorum eltimden gordugum cevreden duydugum kadar

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-09-00-30-15.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 30
Okey simdi oldu , cunku oto koltugu dik bir sey oldugundan sasirdim. Puset icin tamamdir , mantikli... Yalniz ben Izmir'deyken 4 aylik ve yolun biraz daha basindayken , annemle ameliyati icin sira bekliyorduk, bekledigimiz binada dogumhane vardi , sezeryana gelenler, dogumdan yapip donenler de tabii . Herkes elinde cikiyordu bebekle hastaneden, o yuzden hic farketmemistim bu mecburiyeti. Yani ilk gun icin olan mecburiyeti... Sonucta biraz palazlandiginda , elbette puset gerekli. 23 yil once dogan yegenimin bile vardi ( 23 yillik teyzeyimm haaa )

Sanirim , puset ve bebek arabasi setleri bir arada oldugundan , bakmak gerekecek vakitli... Biri gerekmiyorsa , biri gerekli

Aynn oyle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…