bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günaydın kızlar. günaydın güzel anneler. zaman geçmiyor sanki, sanırım sonlara yaklaştık ondan öyle geliyor.
Medela Swing Elektrikli Göğüs Pompası nı araştırdım biraz bende sabah gelir gelmez. ama süt olmayacak belki, şimdiden almak gereksiz mi bilemedim kararsız kaldım çok

Günaydın kisslar

Begumcm nasılsın.Nasıl gidio.Yeni doktrndn memnun msn.
Benmde uyku pozisyonlrmda sikintilr olmaya başladı.bi rahat edemiorm.
bi de sağa sola dönerken göbek çevrem acio arada.sizde de oluo mu.

günaydın canım. valla sanırım biraz yattığımız yatak ile ilgili. bizim yatak çok büyük değil bu sebeple eşimin zayıf olmasına rağmen sığamıyoruz. malum bende genişledim :) valla dün gece salonda yattım L koltuk şu saatten sonra favorim. eşimi, oraya gönderecektim ama yok L tam benlik :)

Günaydın kisslar

Begumcm nasılsın.Nasıl gidio.Yeni doktrndn memnun msn.
Benmde uyku pozisyonlrmda sikintilr olmaya başladı.bi rahat edemiorm.
bi de sağa sola dönerken göbek çevrem acio arada.sizde de oluo mu.

Ben dönemiyorum yığılıp kalıyorum döneceğim zaman oturur pozisyona gelip sil baştan yatıyorum.

Nerelerdeydin kuzu dun aklima geldin bobreklerin ne durumda agri yapiyo mu kontrollerini ihmal etme

Canım kv ve görümcem geldiler 5 gündür onlar vardı bu sabah gittiler o yüzden giremedim. Şükür bi ağrı falan yok böbrekte 1 ay sonra gideceğim. 1 haftadır vajinal baskı çok arttı önceden ayakta fazla kalınca olurdu şimdi ayağa kalktığımda olmaya başladı bugün tekrar doktora gideceğim.. Sen nasılsın senin şeker tatlı böbreğin ne durumda. Şeker yüklemesini de atlatmışsın şükür

Ayy canım işte anlayışsızlık hamile kadını böyle yormuşlar neyse atlatmışsın şükür

Bende gece uykusu kalmadı gibi saat3e 4e kadar uyku yok o saate kadar wc turu ve ter içinde kalıp üst değiştirme. 6,5 ta tekrar wc tabi sonra uyku yok akşam 6 gibi 1 saat uyku
O bende de var yaa Eşime dedim yerleri değiştirelim diye o kapıya daha yakın yatıyor ben yatagın etrafından dönüyorum bide En az 2 kere uykudan kalkmaktan bıktım

Bende dün gittim kuzum idrar ve kan verdim urolojiye cuma gunu de bobrek usg si cekilcek yine bakalim ins. Buyumemistir daha fazla agri sizi yok iyi yanindan bakarsak

O bende de var yaa Eşime dedim yerleri değiştirelim diye o kapıya daha yakın yatıyor ben yatagın etrafından dönüyorum bide En az 2 kere uykudan kalkmaktan bıktım

Biz yolları ayırdık ben ayak ucu baş ucunda derken 2-3 kere tepikledi adam beni sonra ben sana zarar veriyorum dedi bir de sıcaklar eklenince yatağı bana bırakıp gitti şimdi yatağı enine boyuna döne döne turluyorum ama uyku yok daha da koca göbekli olunca nolcaz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…