bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende dün gittim kuzum idrar ve kan verdim urolojiye cuma gunu de bobrek usg si cekilcek yine bakalim ins. Buyumemistir daha fazla agri sizi yok iyi yanindan bakarsak

Ağrı yoksa büyümemiştir. Ben topikleri okumuştum belli boyuta gelince ağrı eşiği katlanılmaz oluyormuş iyi davranıyoruz ya böbreklere üzmüyorlar bizi. Bende bugün idrar örneği vereceğim

Günaydın kızlar uyku sorunu bende de var bir yudum su içsem 1 saat sonra kalkıyorum birde benim kızım kolay kolay uyumuyor gece kaç defa kalkıyor ve sabah erken kalkıyor genelde
canım bende de şöyle bi sorun var tuvaletim geliyo ama nasıl bi uykudaysam uyanamıyorum bi gün bırakıvericem yatağa çok korkuyorum öyle bi kasıkk ağrısıyla uyanıyorum kiii off fena.. annecim tekirdağda gece uyandığında beni de tuvalete kaldırırdı çocuk gibi ama herif öyle mi anca fosur fosur uyusun :))

yapmayın kuzu etmeyinnn yatakta 3cm2 lik alan da olsa kocişin yanında yatsın maazallah soğukluk girer :))

yapmayın kuzu etmeyinnn yatakta 3cm2 lik alan da olsa kocişin yanında yatsın maazallah soğukluk girer :))

3-4 gün ayrı yattık canım. Ben cereyanda kalamıyorum böbrekten dolayı o da sıcakta uyuyamıyor uykusuz kalıyor. Sabaha karşı serinleyince hava geliyor

Benimki hala yanımda yatıyor ama doğumdan sonra bizde ayrılacaz ben beebğimle kalcam o ohh tek başına yatakta kalcak şimdiden onun için keyifleniyor döne döne yatacam diye :)

Olabilir ama baş kısmı hâlâ sağ da. Diğer unsurlar iyi gelmiştir belki ben ilk başta dikkat etmedim sola yat dedi doktor ama ben hep sağa yattım şiddetli ağrıdan sonra sağdan uzaklaştım
Benim oglanin kafa sol da kuzum midemin ustune yatmis

Olabilir ama baş kısmı hâlâ sağ da. Diğer unsurlar iyi gelmiştir belki ben ilk başta dikkat etmedim sola yat dedi doktor ama ben hep sağa yattım şiddetli ağrıdan sonra sağdan uzaklaştım
Merhaba cnm benim de sağbböbrek te 27mm lik genigenişleme vvarmış sşiddetli aağrıyanddolayı acil e gitmiştim antibiyotik falan vermişti bitti.bol sşuiciyorum ama hala ttam geçmedi aağrım. Neler yapıyorsunuz? Doğumdansonra ddüzelir mi acaba? Benim oğlan da hala sağda ve bbaskı yapiyo

Günaydınn kızlaar Uykusuz hatunlar size tek diyeceğim bu günleri bir çoğumuz mumla arayacağız :) bende de uyuyamama had safhada
Gunaydın Ayyy oyle mi dersin sıcakta hamiş olmak ağır olmak çok zor gibi.. Bide sık idrara cıkmak için yatagından kalkmak.. yoksa bebişini sevmek kucağına almak için gece uyanmaları çok zor olmazmış gibi geliyor bana bilemedim Hergün takvime bakıyorum şu ağustos bitsin artık diye saat beklermiş gibi ay bekliyorum resmen oturdugum yerde şapur şupur terler oldum resmen sanki klima bile işe yaramıyor Allah 7. ayın sonundakilere 8. ayındakilere yardım etsin valla dayanılacak gibi değil

Sana da geçmiş olsun canım doğumdan sonra normale dönüyor diyorlar. Önlem olarak sola yatıyorum. Terli durmak yok, cereyanda kalmak üstü açık yatmak yok, bol su içilecek ve wc için beklemiceksin hissettiğin an wc ye gideceksin. Benim yanlış alarm olup yürüyüş amaçlı gittiğim bile oluyor wcye ilk ay bunlara dikkat etmedim ben sonra ağrım oldu normalde şiddetli ağrı yaşamamıştım kontrol altındaydım sonra doktor büyüme yapmış devam ederse bi daha ki ay müdahele ederiz demişti tabi bunu duyunca ben dediklerini uyguladım ve şükür şimdi rahatım

Yok canım bebeğin olduktan sonra inanılmaz bi enerji ve güç geliyor ama bir kaç ay sonra vayyy ben aslında hamileyken uyuormuşum diyorsun en azından bende böyle olmuştu bide benim kız 31ağustos doğumlu düşün. Ben bu sıcakları 9 aylıkken çemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…