bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet herkesin söylediği farklı herkesin durumuna göre değişiyor demekki

Bol su iciyoruz canim bide usutmuyoruz simdilik agrimiz yokk ama dikkat etmek gerekio tabiki

Cnm zaten bende ayrı yatiorm :) sıcaktan dolayı salonda klima var salonda yatiorz.o bi koltuğa ben bi koltuğa :)

3-4 gün ayrı yattık canım. Ben cereyanda kalamıyorum böbrekten dolayı o da sıcakta uyuyamıyor uykusuz kalıyor. Sabaha karşı serinleyince hava geliyor
Hee aferin o zaman tamamdır bizim durum da aynı eşimin tansiyonu fırlıyo sıcakta valla resmen ciğer ağrısı çekiyorum ama söylemiyorum

Benimki hala yanımda yatıyor ama doğumdan sonra bizde ayrılacaz ben beebğimle kalcam o ohh tek başına yatakta kalcak şimdiden onun için keyifleniyor döne döne yatacam diye :)
Çok tehlikeliiiii sakııınnn meclis aile birliğini koruma üyesi yaptınız kız beni burda ayrılmak yoookkk

Çok tehlikeliiiii sakııınnn meclis aile birliğini koruma üyesi yaptınız kız beni burda ayrılmak yoookkk
oda kocamn yatakta totoma yakin uyumasin hanimkizim bana tepik attikca bende herife tepik atiyorum. Noluyooo diye sicriyor az ote git diyorum yarim saat sonra gene dibimde.

Günaydın kisslar

Begumcm nasılsın.Nasıl gidio.Yeni doktrndn memnun msn.
Benmde uyku pozisyonlrmda sikintilr olmaya başladı.bi rahat edemiorm.
bi de sağa sola dönerken göbek çevrem acio arada.sizde de oluo mu.
Zeyno selam cnm yeni doktor 22 ağustosta gideceğim.Zaten geçen hafta Prof.a gittiğim için hemen randevu almadım medicalden.Bugün şeker yüklemesi oldum cuma günü de sağlık ocağında sonuçlar çıkacak bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…