bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar gece uykulariniz nasıl ben çok bölünüyorum....

Kızlar gece uykulariniz nasıl ben çok bölünüyorum....
Ne uykusu canim yaaa.tuvalete en az 5 kere kalkiyorum.ateş basiyo ona ayri kalkiyorum.hele nefes darligi beni mahvediyor. 3 yastikla yatiyorum.boynum sirtim tutuluyor. Bu gece toplamda sadece 3saat uyudum.2 haftadir bu hep boyle.

canim bence dogunca alirsin ne zaman is basi yaparsin sagip dolaba stok yaparsin tatlim

Çok tehlikeliiiii sakııınnn meclis aile birliğini koruma üyesi yaptınız kız beni burda ayrılmak yoookkk

Canım belli bir süre mecburen olacak bebeğe park yatak aldık o sığmıyor yatak odasına çocuk odasında benim bir yatağım var onun yanına koyacaz bebeğin yatağını belli bir aya kadar orda yatcam mecburen sonra ben yerime geçecem alıştıracam tek yatmaya bebeğimi

:) kız alemsin vallahi senden de süper olur aile birliği üyesi

Kızlar Eylül anneleri de doğurmaya başlamış hatta doğum hikayeleri sayfası açmışlar biri hikayesini yazmış bile

ayy ne ağladım yaaa erken doğum olmuş ama çok şükür atlatmışlar. Yalnız pek bi sakinmiş suyu gelmiş musluk gibi akmış ama çantamı kontrol ettim banyo yaptım falan diyor :) ben hayatta öyle olamam :)

Ben uyuyamiyorum ve sabah 7 de servise binip işe gidiyorum benim için gün geçmek bilmiyor

Melatonin Hormonu Nedir? Melatoninle Uyku Arasında İlişki
Melatonin Hormonu beyin bulunan epifiz bezinden özellikle geceleri ( karanlıkta ) salgılanan bir hormondur. Bu hormon triptofan adı verilen bir aminoasitten elde edilmektedir. Triptofan, vücutta sentezlenemeyen dışardan alınması gereken bir aminoasittir ve seratonin hormonunun sentezlenmesinden de sorumludur. Melatonin insan beyninde ( tüm memelilerin beyninde ) salgılanan ve vücudun uyku düzeninin sağlanmasından sorumludur Bu hormon, kişi biyolojik saat ritmini ayarlamaktadır.

Uyku Süresi Mutlaka Karanlık Ortamda Geçirilmelidir.

Birde melatonin vitamini var doktoruna soyle tatlim belki yazar yada melatonin hangi besinlerde var arastir canim

Öyle deme canım o an gelince allah bi sabır veriyor. İlk doğumumda 15 gün önce gece ağrılardan uyuyamamıştım. Belim ve böğürlerim ağrıyordu adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu tabi ben üşüttüm falan sandım bilmiyordum doğum sancısı olduğunu sabah tuvaletim geldi vc de kanamam oldu. Doktoru aradım sancılar sıklaşsın gel dedi. Ben duş aldım doğumdan sonra yatacağım yatak çarşafları nevresim değiştirdim evi topladım düzenledim çantama baktım öğleden sonra 2 de eşimi aradım hastaneye gittim:)))) ama doğuramadım sezeryan oldu o ayrı:))))

ayy maşallah canım ya ne güzel inş hepimiz sakin kalmayı başarırız

Tamam size izin var mecburi durummuş

Kizlar ya bebegim dun aksamdan beri dogru durust haraket etmiyo, cok korkuyorumm((
sabahdan aksama 10 defa hareket ediyosa korkulacak bisey yok diyo doktorlar canim ben 3 defa hareketini hissetmiyorum diye gittim hepsinde de strrsden bebek gerildiginden hareket etmiyodur dedi doktor sakinles insallah hareketini hossedersin

Ne yatak çarşafı ne ev toplaması neler söylüyosun bacım sen  beni ambulansla sedyeyle götürürler tuvaletten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…