bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
sabahdan aksama 10 defa hareket ediyosa korkulacak bisey yok diyo doktorlar canim ben 3 defa hareketini hissetmiyorum diye gittim hepsinde de strrsden bebek gerildiginden hareket etmiyodur dedi doktor sakinles insallah hareketini hossedersin
Aynen Biz dinleyip kasıldıkça hiç hareket etmiyo sıpalar :))

bir de arkadaslar reflu yatagi hakkinda ne dusunuyounuz ben alip almama konusunda cok kaarsizim egimli oldugundan bebegin kusmasini engelliyor diyorlar dogrumudur acaba

Ne yatak çarşafı ne ev toplaması neler söylüyosun bacım sen  beni ambulansla sedyeyle götürürler tuvaletten
Canım stres yada korku hiçbişey kazandırmıyor sakin kalmak önemli. Hem azıcık kanama olunca yada suyun gidince devasa sancılar hemen gelmiyor adet sancısı çekmedin mi hiç öyle başlıyor. Açılmadan oldukça hastanede artıyor sancılar. Hem o bebek illa doğacak ya sakin sakin yada stresle:))))

Allah razı olsun kuzum çok tsk ederim

alemsin valla. Hem niye ayrı yatalım ki bize masaj yapacak biri lazım. gece kramp giriyor bi bağırıyorum adam hazır ola geçiyor uyku sersemi
Aynen ya görevler verin onlara masaj yapsınlar falan mesela ben saçımla oynandı mı uyurum baktım uyuyamıyorum dürtüklüyorum kafamı uzatıyorum gözü kapalı başlıyo garibim saçımla oynamaya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…