bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah appplaa

Aynen ya görevler verin onlara masaj yapsınlar falan mesela ben saçımla oynandı mı uyurum baktım uyuyamıyorum dürtüklüyorum kafamı uzatıyorum gözü kapalı başlıyo garibim saçımla oynamaya :))

:)) tabiki canım masaj yapacaklar kolaymı bebek taşıyoruz biz Allah var benim kocacım bu konuda tam ideal koca çok memnunum kocacımdan ayy seviyorum ben bu adamı yaa :))

:)) tabiki canım masaj yapacaklar kolaymı bebek taşıyoruz biz Allah var benim kocacım bu konuda tam ideal koca çok memnunum kocacımdan ayy seviyorum ben bu adamı yaa :))
Bende çok seviyorum laf aramızda çok ilgili duymasın kendini salıvermesin ama çatlak kremi ondan sorulur kutunun yerini bile bilmem ilaçlarımı o hatırlatır ev işlerinde yardım eder bitanem o benim

sabahdan aksama 10 defa hareket ediyosa korkulacak bisey yok diyo doktorlar canim ben 3 defa hareketini hissetmiyorum diye gittim hepsinde de strrsden bebek gerildiginden hareket etmiyodur dedi doktor sakinles insallah hareketini hossedersin
Bebegim haraket etmiyo diye ben dayanamadim agladim Annesinin aglamasina dayanamadi biraz haraket etti oğlum çok şükür 2 gun once hafif bi kanama olmustu da onun icin korktum ben, bi de normalde daha kuvvetli vuruyo, yoruldu galiba yavrum dün. Cevabin icin cok tesekkur ederim canim, insan boyle zamanlarda destege ihtiyac duyuyo

Canım aslında o yine kuvvetli vuruyodur da arka tarafa geçmiştir bıdık :) özellikle oturma pozisyonunda çok duruyosan uzanmaya çalış bişiler izle falan yani onu düşünme bak gör ön tarafa gelip başlar annesini tepiklemeye

Geçmiş olsun canım. Hareket etmediğini düşündüğünde bi şeker veya çikolata ye sırt üstü uzan. 1 saat bekle gerçekten tık yoksa hastaneye git. Çocuklar annelerinin ruh halinden etkilenir stresten uzak dur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…