bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Tesekkur ederim canlar

Korkmaaaa sünnet dediysem bi kaç hafta sonrası hiç boş bırakır mıyım sizi :))
Canım ben iğneden bile korkan canı tatlı biriydim. İlk iğnemi 6 aylık hamileyken doğumu durdurmak için vurdular. İnan ben başardıysam herkes güle oynaya doğurur. Hem çok zor olsaydı insanlar 3_5 tane dopurmazdı. Herşeyi akışına bırak.

ne demek canim, cok iyi anliyorum seni. bi de bende hic cikolata sirt ustu yatmak falan etkili olmamisti daha cok korkmustum cok sukur allah korktugumuza ugratmiyo bi daha annelerini hic korkutmaz duzenli hareket eder bebisler insallah

Bende çok seviyorum laf aramızda çok ilgili duymasın kendini salıvermesin ama çatlak kremi ondan sorulur kutunun yerini bile bilmem ilaçlarımı o hatırlatır ev işlerinde yardım eder bitanem o benim

Ayy maşallah canım benimde kocacım benim en büyük yardımcım geçen ayak bakımımı bile yaptı sen yapmıyorsun diye birtanecik kocacım ayy akşam olsada görsem bak özledim :))

Ayy maşallah canım benimde kocacım benim en büyük yardımcım geçen ayak bakımımı bile yaptı sen yapmıyorsun diye birtanecik kocacım ayy akşam olsada görsem bak özledim :))
Allah yuvalarımızda huzuru sevgiyi muhabbeti arttırsın. Çoluk çocuğumuzla sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler versin. Sevdiğimiz kocişlerimizle ayırmasın yaşlandığımızda bile kolkola torun sevmeye gittiğimiz günleri göstersin.

Ne uykusu canim yaaa.tuvalete en az 5 kere kalkiyorum.ateş basiyo ona ayri kalkiyorum.hele nefes darligi beni mahvediyor. 3 yastikla yatiyorum.boynum sirtim tutuluyor. Bu gece toplamda sadece 3saat uyudum.2 haftadir bu hep boyle.
Ben henuz uyku konusunda o kadar zorlanmiyorum canlar

Aminnn canım inşallah ne güzel bir duyudur torun sevmek :) bende daha bebeğimi doğurayımda oğluşumu erken evlendireyim bari annesi gibi olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…