bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Öyle kuzum o kanı gördüm mü klozet bi yanda ben bi yanda yatarız :)) allah kocacığıma yardım etsin şimdiden beynini yiycem onun doğuma da girsin ki acımı ondan çıkarayım
Ben diyorum benden nisan gelicek anlatiyorum herife asamalari buradan oğrendikce. Sonra ben diyorum korkucam tansiyonum duscek belki bilmiyorum panik olucam diyorum. Sen sakin kal beni dusa sok diyorum. Sonra suyum gelicek diyorum. O sirada gene panik olucam sudan sonra agrilar baslayabilir diyorum o sirada bana comelme hareketi yaptir 20 30 tane diyorum. Sonra cantamizi al ve cikalim diyorum. Arabada paniksem sen gene sakin kal ben bagirip cagirsam da sen aklimi dagitacak muhabbetlere gir diyorum. Simdiden rengi atiyor herifin bakalim ozaman sakin kalir insallah. Doguma da giricek insallah bayilmaz ya.

Öyle kuzum o kanı gördüm mü klozet bi yanda ben bi yanda yatarız :)) allah kocacığıma yardım etsin şimdiden beynini yiycem onun doğuma da girsin ki acımı ondan çıkarayım
Ay benimki doğuma girerim ama sana dayanamam bayılırım iyice rezil olmayalım oralarda diyor :)))) adam haklı şimdi o dopursa sezeryana yanına girsem bende masadaki duruma dayanamam sanırım.

Hahaaha bi de bayılıyomuş drlar seni bırakıp onunla uğraşıyolarmış :)) yok yok şaka bi yana o zaman babalık bilinciyle yaparlar herşeyi

Ay benimki doğuma girerim ama sana dayanamam bayılırım iyice rezil olmayalım oralarda diyor :)))) adam haklı şimdi o dopursa sezeryana yanına girsem bende masadaki duruma dayanamam sanırım.
Benimki dayanır canım adam vahşi yaşam belgeselllerini bile keyifle izliyo beni mi izlemicek :))

Benimki dayanır canım adam vahşi yaşam belgeselllerini bile keyifle izliyo beni mi izlemicek :))
Kuzum belgeseli korku filmlerini benimkide izler. Ama sevdiği kadın masada karnı ikiye ayrılmış. Nasıl dayansın haklı bence. Normal doğum olsa girer zaten. Ama eşleri perdenin arkasına bizim kafa tarafına alırlarsa bilmem ozaman olur bak. Elimizden tutsalar yeter.

Ay bi tanıdığım hastaneye giderken çocuğun kafasını alttan tuta tuta gittiğini söylemişti hemen doğurduğundan bahsetmişti hep o aklıma geliyor panik oluyorum.

Ahaha benim ki cok kiyimsiz saniyede 4 bebek programi var dogumu gosteriolar detaysiz boyle cocugu cikarip annenin kucagina koyuo o ara benimkine bi bakiorm gozler kapanmis surat buzusmus doguma girme ihtimali yok sanci cekerken bagirdigimi duysa bayilma potansiyeline sahip cok duskundur karisina yirim

İyi cnm gece çok kipirdadi hc uyumadi nrdeyse biraz daha durgun ama kipirdiyo yine
Benimki de gece ben uyurken hareketliydi 1 haftadır nerdeyse uyanıyorum onun kıpırtılarına Sabah eşim erken saatte iş için şehir dışına gidicekti çıkmadan göbekten sevdi azcık hemen kıpırdadı benimki Gun boyu hareketsız sonra.. Sesleniyorum ara ara babana var da bana hareket yok mu diye de tık yok henüz

Bnmki de sehirdisina gidicek biraz huzursuzdm istemiyrm gtmesini.bn huzursuz olunca bnm ahmet oğlum hc durmuyo çok kipirdiyo o yüzden uzuldm gece bn tedrgin olduğum için böyle hareketli diye

Beterin beteri ya. Gunler azaldikca insanin gozu korkuyor. Samsunda dilara bebe diye bi magaza var gittin mi hic cok guzel indirimleri var. Yerini ogrenip benim gitmem gerek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…