bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaaaa evet birde o var. Ben mi onu sakinleştircem o mu beni. Offf of zor işler.

valla ben eşimi şahsen sokmak istemiyorum içerde gerer beni oran açıldı buran açıldı gelir üstümü kapatır falaan olurya erkek personel olur uyuz olur baştan girmiycek diye anlaştık :) oda memnun bende

Aha senin işin daha zormuş. Açmadan nasıl doğurcaz bacım. Aman içeri girmesin seninki. Valla canımla uğraşırken öyle bişey diyecek neler yapabileceğimi hormonlarım bile hayal edemez sanırsam

Yuz icin roc kullaniyorum canim. Yuzumde sayesinde kizim olacagi halde tek bir leke cikmadi masallah. Vucut icinde biooil kullanicam son 2 ay da lierac kullanicam. Gogus icinde gelecek ay kreme baslicam ama ne kullansam karar veremedim.
kızlar yüz ve vücut nemlendiricisi olarak hangi ürünü kullanıyosunuz malum hamilelikte herşey kullanılmıyo
kızlar yüz ve vücut nemlendiricisi olarak hangi ürünü kullanıyosunuz malum hamilelikte herşey kullanılmıyo

Yaaaa insallah bitanem ya hepimiz icin temennim bu cok az kaldi heycanliyim hepinizin bebeklerini merak ediyorum
Ekim ayı çok hızlı geçicek benim için. Sonrasında kasımda sizlerden haber gelecek. Hergün merakla açıcam topiği. Geceleri bebeğimi emzirirken kimler doğuma gidiyor diye bakıcam. Sonra bebişlerimizin gazını bezini anlatıp durcaz. Rabbim sağlıklı mutlu paylaşımlar yapmamızı nasip etsin.

sinemnur canim nasilsin pasa yakinda kollarinda insallah saglikla insallah

Evet onun günüde yaklaştı dimi bayram öncesi bile olabilir annesinin bayram şekeri sinemnur
Canlarım benim hep aklımdasınız çok şükür 35. haftadayız, cuma günü kontrolümüz var, son kontrolde doktorumuz sezaryen ihtimalinden bahsetmişti, bu hafta belli olacak, bendeki ara düzensiz sancılara bakılırsa bayramdan önce gelecek gibi paşason günlerinizin bu sıcaklara gelmediği için ne kadar şükretseniz azdır, işe de devam ediyorum, çalışmak işkence oldu bu son haftalarda, sizler nasılsınız, her şey yolunda inşallah, duasız bırakmayalım birbirimizi, sağlıkla kalın kızlar, öpüldünüz

Canım benim iyi olduğuna sevindim. Sağlıkla gelir paşa inşallah. Bizimde son günler değil belki ama 7. Aydayız sıcaklar bizide çok etkiliyor. Benimde ilki sezeryan olduğu için Ekim 20 gibi alırız dedi doktor. Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.

Aha senin işin daha zormuş. Açmadan nasıl doğurcaz bacım. Aman içeri girmesin seninki. Valla canımla uğraşırken öyle bişey diyecek neler yapabileceğimi hormonlarım bile hayal edemez sanırsam
Haha ayaklarda uyuşuk yatagada mahkumuz çocuk geleceği yeri şaşırır stresten valla germesin kimse bizi oramız buramız açılsana can havliyle umrumuzda olmaz.hoş ben alıştım artık önüme gelen doktora açmaya utanma falan kalmadıda

Ne guzel anlattin canim benim insallah hayirlisiyla eylülü de atlatalim tez vakitte

canim bebek arabasi konusunda bnde kararsizm esim dogduktan sonra alalim diyor ama bn o zaman gec olur diyorum hastanede carseatsiz birakmiyolar hem bak bnim sevdigim model bu hem kullanisli sürüş bakimindan hem görsel olarak hos duruyo
Evet cok hosmuş gercekten :) sanırım bmde bu tarz bısey istiyorum yurtdısında mı satılıyor bu euro fiyat vermışte

Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın canım inşallah, zaten önceden tecrübelisin, biliyorsun, 32. haftaya kadar istisnaları saymazsak gayet iyiydim, sekerek yürüyordum, 32. hafta eşikmiş meğer, boşuna çalışamaz haftası olarak belirlenmiyormuş, 32. haftada 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım, ertesi gün acildeydim sancıyla... Tarihin şimdiden belirlendi demek, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun....

Merhaba. Biz vajinal baskıdan dolayı doktora geldik gelmeden idrar tahlili yaptırdım bol miktarda bakteri çıktı rahim ağzı kapalı. Nst çekildi sancımız çıktı şuan serum takıldı erken doğum riskimiz var tekrar nst çekilecek duruma göre yatış verilecek dualarınıza talibiz

Canım çok geçmiş olsun iyi ki ihmal etmemiş gitmişsin bu vajinal baskı için.. Rabbim yardımcınız olsun hastanedesin en azından gerekli herşey yapılır orda.. Biz de dua ediyoruz hakkınızda hayırlısı olsun

Canimcim noldu? Hayirlisi olsun ama Allah im yardimcin olsun. Ayyy nasil bi an okuyunca ter basti beni. Haberdar et ne olur cok endiselendim simdi. Hersey yoluna giricek inan.

Tam 32.haftamda yani Bayram'da 3,5saatlik yolculuk yapmak istiyorum dr un izin verirse memleketimde abimin düğünü var.eşim ve ailesi siddetle karşı çıkıyor şimdi bu yazdığınızı okuyunca gözüm korktu nişana gittiğimde 4aylıktım döndüm aşırı kanamam oldu düğündede doğurursam dillerinden kurtulamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…