bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Eslerde perdenin arkasında oluyor zaten. Yanına oturuyor diğer turlusu mümkün değil gostermezler

İşte o merak duygusunu yenmeleri gerekicek :)
Hahahaha şimdi gözümde canlandırdım. Eşim elimi tutmuş yanı başımda sonta takıyorlar ve başlıyorlar kesmeye:))) tam bebek çıkıyor ıngaaaaa diye bağırıyor o heyecanla benimki ayaklanıyor :)))) bebeğe bakıcam derken muhteşem manzarayı görüyor

Oracığa yığılır sanırsam. Tabi bu benim düşüncem belkide cesaretini toplar dayanıklıdır ama zor yani bence.

Ay ben bunu yeni okuyorum kuzucum çok geçmiş olsun ahhh o yenemediğim bi merak duygusu bende de var daha evliliğimizin ilk haftasında eşimin beni yatakta bulamayıp evde aramışlığı var!! Peki nerdeydim camın kenarında duvara sıfır dayanmışım böyle güya göstermiyorum kendimi dışarda kavga izliyorum

Ayyy ne hoş bi aile manzarası bizim bağırsak dalak dışardaaa adamlar üstümüze kusuyooo çocuk ağlıyo bi yandan anam kurban oliim düzgün hayaller kuralım bu nedir ya

Ayyy ne hoş bi aile manzarası bizim bağırsak dalak dışardaaa adamlar üstümüze kusuyooo çocuk ağlıyo bi yandan anam kurban oliim düzgün hayaller kuralım bu nedir ya
Bence en iyisi kendi başımıza doğuralım. Kesin çözüm.

Not: napıyım adı üstünde hayal e hormonları eklersek olacağı bu. Daha neler aklıma geliyorda susuyor benden iyisi

Bnmki de sehirdisina gidicek biraz huzursuzdm istemiyrm gtmesini.bn huzursuz olunca bnm ahmet oğlum hc durmuyo çok kipirdiyo o yüzden uzuldm gece bn tedrgin olduğum için böyle hareketli diye
Aaaaa aynı şeyleri yaşıyoruz demek Valla ben de hamilielikte evhammı yaptım nedir ayrı yolculuk fikri beni de çok huzursuz ediyor nedense

ben onden tembihlicem bebek cıksada gitme otarafa diye valla :) Tabi refleks ne olacagı belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…