bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aaaaa aynı şeyleri yaşıyoruz demek Valla ben de hamilielikte evhammı yaptım nedir ayrı yolculuk fikri beni de çok huzursuz ediyor nedense
Bi de gidip 1 hafta gelmeme durumu var görümcem burdaydi gtti evine bi daha da cagramam yalnzlik tedrgin ediyor gece de uyuyamiyom zaten isim zor yani.sen de mi yalnz kalcak sin cnm

Yok şekerim en azından bizde yok misafirimiz var

Kuzu sabah konustuk yav bisey yoktu cok gecmis olsun Allah seni ve oglusunu korusun insallah

Gecmiş olsun canimm dualarımız seninle insallah sorunsuz bi şekilde evinize dönersiniz

Aman aman benden uzak dursun mumkunse yavrum yaaa zaten kolum da agriyo

Abooovvv araştırıyodum bak ben de oğluşumun takım taklavatı önemli dikkat edeyim bu m duruşa falan

Allah yardımcınız olsun canm hayrlisiyla evinize donersiniz insallah

Geçmiş olsun canım az daha beklesin paşa gelmesin inşallah. Bol bol su iç. Rabbim seninle olsun.

geçmiş olsun yaren.
enfeksiyon nedeniyle mi olmuş ki acaba?
bol bol sıvı ve ilaç desteğiyle toparlarsınız inşallah.
stres yapma, dinlen sen.

Abooovvv araştırıyodum bak ben de oğluşumun takım taklavatı önemli dikkat edeyim bu m duruşa falan

Tam ergonomik olmasına dikkat et beybisi.. Ergonomik olmayanda bacaklar lönk diye aşağı iniyo :/ insanın minnak bebesi olan gardaşı olunca ögreniyo herbişileri 400 500 e cıkıyo ergonomikler hiç gerek yok bu momfort 160 tl bide yurt dışından getirtebiliyosan daha ucuzu bile var aliexpress ebay falan.

kızlar yüz ve vücut nemlendiricisi olarak hangi ürünü kullanıyosunuz malum hamilelikte herşey kullanılmıyo

Yves Rocher in urunlerini kullanabilirsin, ben genel olarak urunlerini zaten kullaniyordum ama sac sampuani / sac kremi vs. de bu markaya gectim paraben icermedigi icin. Yuz yikama jeli olsun , ozel gunler icin goz kalemi dahil kozmetigi olsun , makyaj cikaricisi bile aldim. ( Bir ve ya iki kez kullandim zaten kozmetik yine de her ihtimale karsi ) Her gun degil... Nemlendiricisi de gayet guzel, calisanlar zaten yardimci oluyor hemen neye ihtiyacin varsa. ( Internetten de alabilirsin kendi web siteleri var ) Tavsiye tabii.

Benimde bazen çok uykusuz ve yorgun yattığımda uyanamıyoruz dediğin gibi kasık Ağrı'sıyla uyanıyorum.Allah yardımcımız olsun ya

ben de daha doğal diye aldım yves rocher şampuan ve kremi.

hanımlar ben de bişey sorayım.
park yatak almayı düşünüyorum da.
sizce almak için erken mi şimdi?
indirimler filan varken bakayım diyorum ama.
aynı şekilde bebek arabası için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…