bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Insallah kuzum gonlune gore verir Allah im. Bende bebegimi ne zman gormeye gidiecek olsam sabah 5 de uyanirim. Heyecan yapiyoruz ister istemez. Ahh annecigime cok ariyorsun beni diye kiziyorum ama halden anlamiyoruz iste anne olana kadar. Anne olunca anlarsin lafi ne kadar da dogruymus. Doktordan cikinca iyi haberlerini bekliyoruz kuzum. Seker yuklemesi yaptirdin mi??

Tiroidim yok canım. Bakalım tahlil sonuçlarım nasıl çıkacak. Hala şoktayım

Cnm zaten bende ayrı yatiorm :) sıcaktan dolayı salonda klima var salonda yatiorz.o bi koltuğa ben bi koltuğa :)

oh en güzeli. artık bende öyle yapıyorum. açıyorum klimayı koltukta mis gibi uyu. 2 gündür biz de ayrı düştük :):) her şey kızımız için.

bir de arkadaslar reflu yatagi hakkinda ne dusunuyounuz ben alip almama konusunda cok kaarsizim egimli oldugundan bebegin kusmasini engelliyor diyorlar dogrumudur acaba

ya bende o konuda çok kararsız kaldım. evet özelikle emzirdikten sonra bebişlerin eğimli ve kafası yanda olması lazım kusupta boğulmasınlar diye. tabi yastıkta çok uzun yatırılmıyor maksimum 2 saat deniliyor. emzirmede de kullanılıyormuş. ben almak istiyorum ama son zamana bıraktım.

Çok sağol cnm Allah razı olsn.Doğru soyluosn asıl bebeklrmzi kucagmza aldiktn sonra inşallah çok daha iyi anliicaz.hep öyle söylerler.
En son ki randevumda açlık tokluk şekerine bakıldı.herşey normal çıktı.doktoruma sordum şeker yüklemesi de olcak mı Die.Hayır biz açlık tokluk bakiyrz dedi.çok şükür atlattım.eğer problem çıksa yüklemeyi endokrine yonlendrip yaptrioms.Benden sonraki kızın toklugu yüksek çıkmış sanırım.endokrine gitmen lazım yükleme ben yapmiyrm.Onun muayenesi lazım dedi.öyle cnmcm.benm için iyi oldu inşallah.acabalrm vardı benmde

oh en güzeli. artık bende öyle yapıyorum. açıyorum klimayı koltukta mis gibi uyu. 2 gündür biz de ayrı düştük :):) her şey kızımız için.

Aynen cnm.birlikte yatmayı çok özledim.arada birlesiorz.uyumadan önce en fazla 15 dk sonra sıkışıklktn dolayı tekrar Herkes kendi yerine.özledim yatak odamızı ama bu sıcakta dibdibe hiç çekilmez yani.İnsan kendi sıcağından bunalio

Emzirmede de kullanildgni bilmiodm.çok iyiymiş.
Bende almayı düşünüyorm.Biraz pimpirik olablrm.dediğin gibi yastık ilk aylar kullanilmio.bebek Yan yatirilio.ee Allah korusun.ya sırt üstü döner ben görmezsem Die gözümü kapatamam herhalde. ruyalarm kabus olur Allan korusun.bebek görmeye falan gittigmde de hep aklıma o gelir Allah korusun.bebeck ne bilsin söyle böyle yatayım Die.
Tedbir olarak bence çok kullanışlı mantıklı.zararlı bişeyi olsa yıllardır olan bişey çıkardı herhalde.
Ben de son dönem alma niyetndeym.ya da büyük alışverişte beşik dolap Vs.alimimda eşim ödesin Die :)

canim yanlis hatirliyorsun galiba ben almayada hic bulunmadim tatlim adanadayim ben canim pasa guzel kilo almis massalah annesi 3.500 dogar 38-39 haftalari gorursunuz insallah canim opuldunuz :))
Canım nedense ilk başlardaki profil fotondan mı öyle sandım acaba, yanlış hatırlıyorum demek ki, hamilelikte b12 filan kalmadı zaten azıcık önde gidiyor bizim paşa, annesi gibi biraz aceleci, bakalım kaç kg doğacak, sağlıklı olsun da kuzucuklar şnşallah, öpücükler tatlım, dikkat edin kendinize.

Tiroidim yok canım. Bakalım tahlil sonuçlarım nasıl çıkacak. Hala şoktayım
Bianda alinmaz o kilo ama odem varmis gibi geldi bana vucudunda.
Sansin varsa nefes nefese kalmayacak sekilde ve sicaklardan kacarak yuruyuslere basla canim spor oncesi bir bardak spor sonrasi da bir bardak suyunu icmeyi unutma tatlim dur bakalim neden ne cikacak? Dr.una sor canim muhakak

Evet kultur sonucu uzun surede cikiyor zaten kulturde uremeye gore duyarlilik tespit ediliyor yani antibiyogram yapiliyor .. antibiyotik alip sonra biranda birakip yenisine baslamak cok saglikli degil.. umalim da kullandigi antibiyotik suan vucudunda var olan bakterinin tedavisinde faydali olsun. Yoksa ayni bosa zaman harcamayla farkli bir sey soz konusu olmaz
ancak arkadasa kultur testi de yapilmamis.. Yapilmasi ve ona gore tedavi baslanmasi genis duyarliliga sahip bakterilere karsi antibiyotik kullanmaktan daha saglikli bir durum hamilelikte seker gibi ilac kullanmak normal insanda dahi antibiyotik tedavisini yarida kesip bir yenisine baslamak cok da dogru birsey degil.. Ben de bu sorunu atlattim haricten gazel okumadim onerim kultur tetsi yaptirmasi konusunda doktoru ile konusmasiydi ve antibiyotik tedavisi bittikten 2 gun sonra testi tekrarlamasindan yanaydi... bu surecte de bol bol su tuketmesi..

aynen bence de son dönem alabiliriz. ebebekte görmüştüm bende oradanda alabiliriz. biz daha bebek arabasını alacağız. büyük şeyler çıksın da bir aradan :)

aminnnnnnnnn inşallah.

Ay benimki doğuma girerim ama sana dayanamam bayılırım iyice rezil olmayalım oralarda diyor :)))) adam haklı şimdi o dopursa sezeryana yanına girsem bende masadaki duruma dayanamam sanırım.

bende doğuma girsin yanımda o olsun istiyorum ama bir yandanda şekeri falan var korkuyorum. yoksa eşim çok sakin ses tonu falan, soğuk kanlıdır. beni sadece o sakinleştirir ama endişem ondan yana

en fazla 2 saat kullanildigindan haberim yoktu. bende gece yatarken onda yatar emzirip koyunca kustumu diye tedirgin olmam diyodum

Kısslar doktordan çıktım.
Bebegimin herseyi normalms çok şükür.haftasyla uyumlu dedi doktorum.904 gr.ms.bu ay çoğunlukla kendime almışım kiloyu :) 2 kilo almışım 1 ayda doktorum birazck kızdı.tokluk şekerim Geçen kontrolde sınırda oldudgu için tekrar istedi açlık tokluk.idrar da verdim.Şimdi tokluk için kahvaltı yapıp bekliicm bakalım.inşallah sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…