- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #37.381
Masallah ki o adama kucuk adam bak simdiden baslamis yaramazliga.Ay olabilir kuzum cunku gobegimin altinda da gogsumun altinda da hissediyorum dikine modda muhtemelen
Insallah kuzum gonlune gore verir Allah im. Bende bebegimi ne zman gormeye gidiecek olsam sabah 5 de uyanirim. Heyecan yapiyoruz ister istemez. Ahh annecigime cok ariyorsun beni diye kiziyorum ama halden anlamiyoruz iste anne olana kadar. Anne olunca anlarsin lafi ne kadar da dogruymus. Doktordan cikinca iyi haberlerini bekliyoruz kuzum. Seker yuklemesi yaptirdin mi??Günaydın kissla
Ben 4 te uyandım.bi daha da uyuyamiyrm.
Doktor randevum var ona mı heycan yaptım diorm.bilemedim.
Bebisimde karnımda tepisio.yanımda olsan seninle ilgilenrdm bebegm diorum.
Inşallah Anne babasını üzen bi bebek olmaz.akıllı uslu olur :)
Ayy birazcık uyusam çok iyi olur ya
Tiroidim yok canım. Bakalım tahlil sonuçlarım nasıl çıkacak. Hala şoktayımCanim tiroidine filan baktilar mi? Ben tiroid hastasiyim gebelikte cok kilo aliniyor tsh sorunun varsa 30 kiloyla tamamlayanlar bile var ben spor yapiyorum oyuzden elimden geldigince odemlerden kurtulmak icinbundan sonra dikkat edersen cok almadan halledersin cnm kalp icin ihmal.etme insallah bir sey cikmaz canim ne guzel dikkatli doktorun varmis bol su ic sicaklardan kacin muhakkak
Cnm zaten bende ayrı yatiorm :) sıcaktan dolayı salonda klima var salonda yatiorz.o bi koltuğa ben bi koltuğa :)
bir de arkadaslar reflu yatagi hakkinda ne dusunuyounuz ben alip almama konusunda cok kaarsizim egimli oldugundan bebegin kusmasini engelliyor diyorlar dogrumudur acaba
kızlar bebeğinizin hareketleri azalmaya başladı mı
Insallah kuzum gonlune gore verir Allah im. Bende bebegimi ne zman gormeye gidiecek olsam sabah 5 de uyanirim. Heyecan yapiyoruz ister istemez. Ahh annecigime cok ariyorsun beni diye kiziyorum ama halden anlamiyoruz iste anne olana kadar. Anne olunca anlarsin lafi ne kadar da dogruymus. Doktordan cikinca iyi haberlerini bekliyoruz kuzum. Seker yuklemesi yaptirdin mi??
oh en güzeli. artık bende öyle yapıyorum. açıyorum klimayı koltukta mis gibi uyu. 2 gündür biz de ayrı düştük :):) her şey kızımız için.
ya bende o konuda çok kararsız kaldım. evet özelikle emzirdikten sonra bebişlerin eğimli ve kafası yanda olması lazım kusupta boğulmasınlar diye. tabi yastıkta çok uzun yatırılmıyor maksimum 2 saat deniliyor. emzirmede de kullanılıyormuş. ben almak istiyorum ama son zamana bıraktım.
Canım nedense ilk başlardaki profil fotondan mı öyle sandım acaba, yanlış hatırlıyorum demek ki, hamilelikte b12 filan kalmadı zatencanim yanlis hatirliyorsun galiba ben almayada hic bulunmadim tatlim adanadayim ben canim pasa guzel kilo almis massalah annesi 3.500 dogar 38-39 haftalari gorursunuz insallah canim opuldunuz :))
Kizlar ben bebisin harekerlerini gogsumun biraz altinda hissediyorumm bu kadar yukari cikmis olabilir mi
Bianda alinmaz o kilo ama odem varmis gibi geldi bana vucudunda.Tiroidim yok canım. Bakalım tahlil sonuçlarım nasıl çıkacak. Hala şoktayım
Evet kultur sonucu uzun surede cikiyor zaten kulturde uremeye gore duyarlilik tespit ediliyor yani antibiyogram yapiliyor .. antibiyotik alip sonra biranda birakip yenisine baslamak cok saglikli degil.. umalim da kullandigi antibiyotik suan vucudunda var olan bakterinin tedavisinde faydali olsun. Yoksa ayni bosa zaman harcamayla farkli bir sey soz konusu olmazcanımcım etkeni bilmesen de ampirik tedavi başlayabilirsin.
zaten kültür sonucu da en erken 3 günde filan çıkar.
onu bekleyene kadar tedavi başlanır.
geniş spektrumlu antibiyotikler var.
tedaviye cevap alamazsan ilacı değiştirirsin filan falan.
tek başına kültür değil antibiyogram da yapılır zaten.
dirençli-duyarlı diye.
genelde duyarlıdırlar, dirençli sık olmaz.
zaten gebelerde kullanılacak antibiyotikler sınırlıdır.
geçmiş olsun @yaren92 cim. bol bol su iç, sıcaktan da susuz kalıyoruz iyice, zaten gebe olduğumuz için bağışıklık azalmış, iyice enfeksiyon yatkınlığımız var.
Emzirmede de kullanildgni bilmiodm.çok iyiymiş.
Bende almayı düşünüyorm.Biraz pimpirik olablrm.dediğin gibi yastık ilk aylar kullanilmio.bebek Yan yatirilio.ee Allah korusun.ya sırt üstü döner ben görmezsem Die gözümü kapatamam herhalde. ruyalarm kabus olur Allan korusun.bebek görmeye falan gittigmde de hep aklıma o gelir Allah korusun.bebeck ne bilsin söyle böyle yatayım Die.
Tedbir olarak bence çok kullanışlı mantıklı.zararlı bişeyi olsa yıllardır olan bişey çıkardı herhalde.
Ben de son dönem alma niyetndeym.ya da büyük alışverişte beşik dolap Vs.alimimda eşim ödesin Die :)
canim bence dogunca alirsin ne zaman is basi yaparsin sagip dolaba stok yaparsin tatlim
Allah yuvalarımızda huzuru sevgiyi muhabbeti arttırsın. Çoluk çocuğumuzla sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler versin. Sevdiğimiz kocişlerimizle ayırmasın yaşlandığımızda bile kolkola torun sevmeye gittiğimiz günleri göstersin.
Ay benimki doğuma girerim ama sana dayanamam bayılırım iyice rezil olmayalım oralarda diyor :)))) adam haklı şimdi o dopursa sezeryana yanına girsem bende masadaki duruma dayanamam sanırım.
ya bende o konuda çok kararsız kaldım. evet özelikle emzirdikten sonroa bebişlerin eğimli ve kafası yanda olması lazım kusupta boğulmasınlar diye. tabi yastıkta çok uzun yatırılmıyor maksimum 2 saat deniliyor. emzirmede de kullanılıyormuş. ben almak istiyorum ama son zamana bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?