bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günaydın kızlar sıcaktan bunalıyosunuz doğrudur hamilelikte iki katı sıcak basıyor hatta ama az kaldı halimize şükretmek gerek bide bu sıcakta çalışan hamileler var (benim gibi ) bunuda unutmayalım hayırlı sağlıklı doğumlar dileyelim hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmayı dileyelim ve bugünümüze şükredelim kızlar

Kizlar ben bebisin harekerlerini gogsumun biraz altinda hissediyorumm bu kadar yukari cikmis olabilir mi
Canim bebisin oraya cikmasa da iceride buyudugu icin mideni ve diger organlarini baskiliyordur onlar da gogsune baski yapiyorudur sicaklar bi de nem iki kat nefes alma ihtiyaci yarattigindan daha cok rahatsiz edici bir durum haline geliyor

iyi tatiller canım. bol bol dinlen tadını çıkart ^.^

bende pembe beyaz şeritli duvar kağıdı düşünüyorum. bahause de var ama dün baktım çok dandik geldi bana kağıdı. bir de koçtaşa bakayım.
Ben de cok seviyorum bu duvar kagitlarini cok gzel duruyor ama sonrasini dusunuyorum boyatmaya kalksam ne olur diyorum ama boyle baktikca da icim gidiyor cook guzeller bi duvarina yaptircam sanirim dayanamayip

Ben de cok seviyorum bu duvar kagitlarini cok gzel duruyor ama sonrasini dusunuyorum boyatmaya kalksam ne olur diyorum ama boyle baktikca da icim gidiyor cook guzeller bi duvarina yaptircam sanirim dayanamayip

evet harika duruyor. bizim daha önceki evimize annem yaptırmıştı öyle tatlı duruyorduki eşyalarla falan içim açılıyordu gördükçe :) ondan bende şimdi sempati duyuyorum. fakat sanırım kalite kalite olduğu için dikkat etmek lazım.

İnşallah.. Kaşıntı koku hiç biri yok sadece idrarda çıktı
Gebelikte kasinti gozukmez zaten pek.. bagisiklik dustugu icin ve ureme ortamlari musait oldugundan dogrudan uremeye geciyorlar hernekadar enfeksiyon diyip yazip arattiginda karsina cikan ilk sey olsa da.. canim sen kultur testi iste doktorundan bakteri hassasiyeti kulturle birlikte bakiliyor hic karistirmana gerek yok.. onceden gecirdgini atlamisim ben.. muhtemelen ayni bakeridir ama garanti olsun sonucta gebesin ve gebelikte enfeksiyonun en buyuk belirtisi kasilmadir o da bizler icin iyi birsey degil aksine tedbirini almak herzaman iyidir. Bu konuda ben doktorumdan cok memnunum gayet ilgili ve duyarli.. tedavine basladiysan bittikten 48 saat sonra test yapilmasini iste.. isin olmasi gereken proseduru budur..

Hmm dogru dıyorsun aslında bebek için mobilyalara katılan boyaya kadar bir sürü şey öğreniyoruz.. Duvar kağıdında da vardır bir sürü özellik belki yeni duvar kağıtlarını çıkartmak istediğinde eski kağıtlar gibi sorun oluşturmuyordur. Bizim 16 sene once vardı oturma odamızda ben de cok severdim ama sonra sökülme aşamasını gördükten sonra ne kadar istesem de bir adım geri hareket ediyordum araştırmak lazım Nerelerde var hemen karar vermeden tek tek gezip sormak iyi birşey :)

bende doğuma girsin yanımda o olsun istiyorum ama bir yandanda şekeri falan var korkuyorum. yoksa eşim çok sakin ses tonu falan, soğuk kanlıdır. beni sadece o sakinleştirir ama endişem ondan yana
Günaydın kızlar.

Canım bende eşimin yanımda olmasını çok istiyorum bi gittiğimde doktora sorucam. Eşleri nasıl alıyorlar ameliyathaneye diye. Yanımda olsun ama belden aşağısını görmesin. O dayanıklı çıksa bile ben istemiyorum beni öyle görsün.

Maşallah canım kilosu iyi bebişin. Senin kilolarında çok değil bence doğumdan sonra verirsin. İnşallah şeker çıkmaz

ayyy sorulacak o kadar cok sey var ki 32 hafta raporunu sorucam ben de hastaneme bazı hastanelerde olmuyormus cunku.. Olmadı eski çalıştığım hastaneye giderim orda veriliyordu hem de seneler sonra ziyaret olur

Maşallah canım kilosu iyi bebişin. Senin kilolarında çok değil bence doğumdan sonra verirsin. İnşallah şeker çıkmaz

Ayy inşallah cnm ya.kiloyu veririz İnşallah da şeker yüksek çıkmasın.
Suyumuz falan da normalms şükür.
Bu arada bebeğim ters dönmüş.kafası asagidayms artık :) Belki 3 hafta önce olan kasilmami acaba dedgmz sertlik ve ağrı kafası döndüğü içindr.çok şükür şuan herşey yolundyms.

ayyy sorulacak o kadar cok sey var ki 32 hafta raporunu sorucam ben de hastaneme bazı hastanelerde olmuyormus cunku.. Olmadı eski çalıştığım hastaneye giderim orda veriliyordu hem de seneler sonra ziyaret olur
Can'ım sende mi öğretmensin bu arada dün güzel bir duyum aldım seminerler başladıktan bir hafta sonra bayram tatili başlıyor ya sonra hemen okullar açılmayacakmış seminerleri bu yıl uzun tutacaklar dediler inşaallah öyle olur seminer olduğu sürece çalışırım hem aktarabilirizde o zaman

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum doktor randevum bir ay sonra o zamana da süresi geçer benim gibi yaptırmayan var öı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…