bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben şeker yüklemesi yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum doktor randevum bir ay sonra o zamana da süresi geçer benim gibi yaptırmayan var öı
Ben 2 cocugumda yaptirmistim ve sekerim hic cikmadi ama eveli gun yaptirdim ve sekerim yuksek cikti.suan diyetteyim yine dusmezse insuline baslanilcak.yaptirmani tavsiye ederim.

My moonlight bende esime doguma gir bu sefer diyorum ama yanasmiyor.kizimda cok stresliydi ameliyatim yine ayni sıkıntilari tek basima yasamak istemiyorum senin elini tutarsam kendimi daha iyi hissedrim diyorum ama yanasmiyor adam.dayanamaz cunku bayilir birde orda.cocuklar agladiginda bile uzuluyor tansiyon firliyor sonra.
Yine kaldim tek basima.
Insallah senin esin girebilme cesaretini bulut kendinde.

Aynen ben son gittiğimdede bebiş dönmüştü. Ondan galiba 1 bardak su içsem tuvalete koşuyorum. Afedersin bazen çok çişim var gibi koşuyorum 1 damla yapıyorum sinir oluyorum okadar merasim bunun için mi diye

aynen bende dün eşime onu diyorum. sarılmayı çok özledim, sarılmanı çok özledim, bir çok şeyi özledim yani işte ^.^ eski günlerdeki gibi rahat olmayı. hamilelik gerçekten çok güzel bir duygu ama maalesef bazı şeylerimizi de kısıtlıyor ve eskiyi aratıyor. neyse ki kısa süre , çok uzun olsaydı ne yapardık Allah korusun :):)

Bende esim girsin istiyordum ama hastane fotografcimi bile almiyomus ameliyathaneye o yuzden giremio ne yazikki olsun disarda oglumuzu beklesin o da dmi

Aynen ben son gittiğimdede bebiş dönmüştü. Ondan galiba 1 bardak su içsem tuvalete koşuyorum. Afedersin bazen çok çişim var gibi koşuyorum 1 damla yapıyorum sinir oluyorum okadar merasim bunun için mi diye

benim eşimde bu konuda benden daha dertli maşallah. habire çişe gittiğim için hep daha yeni yapmadın mı diyor! bende yok yaptım ama canım sıkılıyor ondan gidiyorum değişiklik olsun diye ^.^ anlatılmaz yaşanır yani.

Merhaba kızlar bizde doktor dan geldik geceden beri bebeğin tekmeleri çok asagida idi bbaskı vvardı ondan gideyim dedim bbebeğimters dduruyorumo yyüzdenaayaklarıile tepikliyormus bböreği e de tekrar baktı 2 .derece genişleme varmıştakip ediliyor.ayrica 2 hafta oönden gidiyor oğlum 1600 oolmuş bi mmaşallah inizi alırız

yok canım değilim ben kimyagerim. 4 sene once Labartuvarda çalışıyordum Şuan çok alakasız bir sektördeyim Öğretmenlik güzel meslek aslında heleki çocuğun da varsa .. Annem anatomi öğretmeniydi Bense pedagojik formasyon alırsam ancak öğretmen olabilirim ama biraz geç kaldım onun için sanki

en fazla 2 saat kullanildigindan haberim yoktu. bende gece yatarken onda yatar emzirip koyunca kustumu diye tedirgin olmam diyodum
aslında bende hep yattığını sanıyordum ama bir arkadaş yorum yazmıştı şimdi kim hatırlayamıyorum. bebişlerin sürekli eğimli yatması uygun olmaz kan akışından ötürü ve de zannediyorum omurilikten ötürü falan sadece emzirdikten sonra hazmedene kadar yeterlidir diye düşünüyorum. tabi yine bir bilene danışmak lazım :)

Maşallah canım tontikleşmiş senin ki

Ben 2 cocugumda yaptirmistim ve sekerim hic cikmadi ama eveli gun yaptirdim ve sekerim yuksek cikti.suan diyetteyim yine dusmezse insuline baslanilcak.yaptirmani tavsiye ederim.
Perinotoloğa sordum ben daha hamile kaldığımdan beri hiç kilo almadım birde zaten zayıf sayılırım boy 170 kilo 62 birde tatlı sevmem hiç yemiyorum çay kahve bile şekersiz içerim yaptırmana gerek yok dedi ilk çocuğum da da çıkmamıştı devamlı gittiğim doktora hiç birşey söylemedim bana sanki manasız gibi geliyor çünkü testlerin hiçbirini yaptırmadım ikili üçlü dörtlü bilmiyorum işte bende böyleyim.. Teşekkür ederim tavsiyen için

Ben de cok seviyorum bu duvar kagitlarini cok gzel duruyor ama sonrasini dusunuyorum boyatmaya kalksam ne olur diyorum ama boyle baktikca da icim gidiyor cook guzeller bi duvarina yaptircam sanirim dayanamayip

Sonrasında cırt diye cekiyosun cıkıyo beybi hiç merak etme boya üstüne boyadan bilem kolaymış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…