- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #37.441
Amin canim amin inşallah. Yavrularimizi kaybetme ihtimali bile bizi cok korkutuyo, Allahim bunu yasayanlara tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versin.ne demek canim, cok iyi anliyorum seni. bi de bende hic cikolata sirt ustu yatmak falan etkili olmamisti daha cok korkmustum cok sukur allah korktugumuza ugratmiyo bi daha annelerini hic korkutmaz duzenli hareket eder bebisler insallah
Günaydın kızlar.
Canım bende eşimin yanımda olmasını çok istiyorum bi gittiğimde doktora sorucam. Eşleri nasıl alıyorlar ameliyathaneye diye. Yanımda olsun ama belden aşağısını görmesin. O dayanıklı çıksa bile ben istemiyorum beni öyle görsün.
Evet Can'ım ya ben oğlumun okul çağı başladığında kıymetini bildim öğretmenliğin birde anaokulu öğretmenimolunca 3,5 yaşında oğlumun öğretmeni oldum birlikte gittik geldik müthiş keyifliydi iki sene hergün birlikteydik ve aynı zamanda çalışıyordum..,yok canım değilim ben kimyagerim. 4 sene once Labartuvarda çalışıyordumŞuan çok alakasız bir sektördeyim Öğretmenlik güzel meslek aslında heleki çocuğun da varsa .. Annem anatomi öğretmeniydi Bense pedagojik formasyon alırsam ancak öğretmen olabilirim ama biraz geç kaldım onun için sanki
Hmm dogru dıyorsun aslında bebek için mobilyalara katılan boyaya kadar bir sürü şey öğreniyoruz.. Duvar kağıdında da vardır bir sürü özellik belki yeni duvar kağıtlarını çıkartmak istediğinde eski kağıtlar gibi sorun oluşturmuyordur. Bizim 16 sene once vardı oturma odamızda ben de cok severdim ama sonra sökülme aşamasını gördükten sonra ne kadar istesem de bir adım geri hareket ediyordum araştırmak lazımNerelerde var hemen karar vermeden tek tek gezip sormak iyi birşey :)
İnşallah canım. Eşim girmek istiyor zaten ama ikimizinde tereddütleri var işte. Nasip kısmet bakalım doktorlada bi konuşalım.My moonlight bende esime doguma gir bu sefer diyorum ama yanasmiyor.kizimda cok stresliydi ameliyatim yine ayni sıkıntilari tek basima yasamak istemiyorum senin elini tutarsam kendimi daha iyi hissedrim diyorum ama yanasmiyor adam.dayanamaz cunku bayilir birde orda.cocuklar agladiginda bile uzuluyor tansiyon firliyor sonra.
Yine kaldim tek basima.
Insallah senin esin girebilme cesaretini bulut kendinde.
Bende 2 li 3lu vs testleri yaptirmadim.bende yillardir cayi sekersiz icerim daha 4 kilo aldim.tatli cikolata vs hic birsey tuketmem belki ayda bir 1 dilim cikolata.ayda 1 kucuk porsiyon tatli bazen 2 ayi bile bulur.tek yedigim yemeklerde 2 dilim ekmek ve su ara karpuz tuketiyordum.pilav makarna senede bir kac defa piser bizim evde hamur isi de oyle akrabalrda seker yok bende nasil seker cikti anlamiyorum.Perinotoloğa sordum ben daha hamile kaldığımdan beri hiç kilo almadım birde zaten zayıf sayılırım boy 170 kilo 62 birde tatlı sevmem hiç yemiyorum çay kahve bile şekersiz içerim yaptırmana gerek yok dedi ilk çocuğum da da çıkmamıştı devamlı gittiğim doktora hiç birşey söylemedim bana sanki manasız gibi geliyor çünkü testlerin hiçbirini yaptırmadım ikili üçlü dörtlü bilmiyorum işte bende böyleyim.. Teşekkür ederim tavsiyen için
Bende esim girsin istiyordum ama hastane fotografcimi bile almiyomus ameliyathaneye o yuzden giremio ne yazikki olsun disarda oglumuzu beklesin o da dmi
Canım geçmiş olsun.. Çok şaşırdım sen kilo bile almamıştın doğru düzgün bebiş de hep normal ağırlık içindeydi nasıl oldu senin bu şeker?? Neyse biraz dikkatle inşallah geçicek çok geçmiş olsun canım tekrardanKizlar sekerim yuksek cikmis
Maşallah oğluşuna canım kilosu iyi. Demekki gücü kuvveti yerinde iyi tetikliyor annesini:)))Merhaba kızlar bizde doktor dan geldik geceden beri bebeğin tekmeleri çok asagida idi bbaskı vvardı ondan gideyim dedim bbebeğimters dduruyorumo yyüzdenaayaklarıile tepikliyormus bböreği e de tekrar baktı 2 .derece genişleme varmıştakip ediliyor.ayrica 2 hafta oönden gidiyor oğlum 1600 oolmuş bi mmaşallah inizi alırız
Tmm canım cuma öğlen kontrole gidicem inşallah unutmam sorarım:))))Beybi dogumda yanına aldıklarında srnin baş ucunda duruyo görmüyo alt tarafı örtüden diye biliyorum girenler hep öyle anlattı bana. Sorunca bize de söyle bende cok istiyorumm :)
1000 tl de fazlaymıs sen de benim gibi odanın bir duvarını dekoratif amaclı dusun istersen tabi odanın seklıne gore de değişir uygu mu değil mi bizim odada bir duvar biraz içeri doğru oyukca orda guzel durabılır diye dusunuyorum ben.. Daha az tutar ozamanbiz pendikte oturuyoruz, annemle aynı sokaktayız. geçen eylül ben evlenince benim eski odamı saraya çevirdi sevgili anneciğim. misafir odası yapmış mış mış. işte oraya ithal bir duvar kağıdı yaptırdı. kalite olarak mükemmel ve ithal ama çok tuzlu 1.000 TL gibi bir şey tuttu küçücük oda. koçtaş tarzı yerlerde 200 TL ye falan geliyor ama çok kötü kağıdı. ben sabah annemi aradım sordum konuşuruz gidip dedi yerleri pendikteymiş ama ben şimdilik kiradayım, o kadar para vermeye gönlüm el vermez diye de bir yandan düşünüyorum. kendi evim olsa neyse vereyimde ne bileyim kararsız kaldım. bir bakıp ithal ile yerliyi karşılaştıracağım.
Teşekkürler bilgi için canım. Bayramdan sonra başlıyor demekki.My moonlight canim 19 eylulde okullar basliyor canim
ayyy harikaymış :)Evet Can'ım ya ben oğlumun okul çağı başladığında kıymetini bildim öğretmenliğin birde anaokulu öğretmenimolunca 3,5 yaşında oğlumun öğretmeni oldum birlikte gittik geldik müthiş keyifliydi iki sene hergün birlikteydik ve aynı zamanda çalışıyordum..,
aaa gercekten mi eskiden kagıtları cıkarttıktan sonra duvarı kazıyıp sıva ve boya yapardın ustuneSonrasında cırt diye cekiyosun cıkıyo beybi hiç merak etme boya üstüne boyadan bilem kolaymış :)
Canim cok şükür haraket etti sonradan, cok korkmustum ama rahatladim canim cok sagolBirsey yoktur insallah canim.benimde bazen hareketleri daha cok bazen daha az oluyor.sen durtsen onu.kontrolunne zaman
Benim de oyle hatta bazan yaptıktan hemen sonra bıraz daha zorlasam çıkıyor o nasıl oluyor anlamış değilim senin demi bebiş ön duvarda duruyor?Aynen ben son gittiğimdede bebiş dönmüştü. Ondan galiba 1 bardak su içsem tuvalete koşuyorum. Afedersin bazen çok çişim var gibi koşuyorum 1 damla yapıyorum sinir oluyorum okadar merasim bunun için mi diye
1000 tl de fazlaymıs sen de benim gibi odanın bir duvarını dekoratif amaclı dusun istersen tabi odanın seklıne gore de değişir uygu mu değil mi bizim odada bir duvar biraz içeri doğru oyukca orda guzel durabılır diye dusunuyorum ben.. Daha az tutar ozaman
yaren92 canim gecmis olsun.sanci siddetin nst de kac cikti biliyormusun.
Dr ilac verdimi suan sancilarin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?