bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ne demek canim, cok iyi anliyorum seni. bi de bende hic cikolata sirt ustu yatmak falan etkili olmamisti daha cok korkmustum cok sukur allah korktugumuza ugratmiyo bi daha annelerini hic korkutmaz duzenli hareket eder bebisler insallah
Amin canim amin inşallah. Yavrularimizi kaybetme ihtimali bile bizi cok korkutuyo, Allahim bunu yasayanlara tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versin.

Beybi dogumda yanına aldıklarında srnin baş ucunda duruyo görmüyo alt tarafı örtüden diye biliyorum girenler hep öyle anlattı bana. Sorunca bize de söyle bende cok istiyorumm :)

Evet Can'ım ya ben oğlumun okul çağı başladığında kıymetini bildim öğretmenliğin birde anaokulu öğretmenimolunca 3,5 yaşında oğlumun öğretmeni oldum birlikte gittik geldik müthiş keyifliydi iki sene hergün birlikteydik ve aynı zamanda çalışıyordum..,

biz pendikte oturuyoruz, annemle aynı sokaktayız. geçen eylül ben evlenince benim eski odamı saraya çevirdi sevgili anneciğim. misafir odası yapmış mış mış. işte oraya ithal bir duvar kağıdı yaptırdı. kalite olarak mükemmel ve ithal ama çok tuzlu 1.000 TL gibi bir şey tuttu küçücük oda. koçtaş tarzı yerlerde 200 TL ye falan geliyor ama çok kötü kağıdı. ben sabah annemi aradım sordum konuşuruz gidip dedi yerleri pendikteymiş ama ben şimdilik kiradayım, o kadar para vermeye gönlüm el vermez diye de bir yandan düşünüyorum. kendi evim olsa neyse vereyimde ne bileyim kararsız kaldım. bir bakıp ithal ile yerliyi karşılaştıracağım.

İnşallah canım. Eşim girmek istiyor zaten ama ikimizinde tereddütleri var işte. Nasip kısmet bakalım doktorlada bi konuşalım.

Bende 2 li 3lu vs testleri yaptirmadim.bende yillardir cayi sekersiz icerim daha 4 kilo aldim.tatli cikolata vs hic birsey tuketmem belki ayda bir 1 dilim cikolata.ayda 1 kucuk porsiyon tatli bazen 2 ayi bile bulur.tek yedigim yemeklerde 2 dilim ekmek ve su ara karpuz tuketiyordum.pilav makarna senede bir kac defa piser bizim evde hamur isi de oyle akrabalrda seker yok bende nasil seker cikti anlamiyorum.
Suan evde kendim yapiyorum test ve aclik 140 cikti.tokluk dikkat etmeme ragmen 193 cikti.tabi kendin ve doktorun daha iyi bilir.
Hayitli saglikli dogumlar canim.

Bende esim girsin istiyordum ama hastane fotografcimi bile almiyomus ameliyathaneye o yuzden giremio ne yazikki olsun disarda oglumuzu beklesin o da dmi

aynen bizim hastanede sezeryan olursa almıyor fotoğrafçıyı ve hiç kimseyi. benim fotoğrafçı öyle durumlarda içeriye cep telefonunu veriyormuş, artık içerde neresini çekerlerse o da resimle oynayıp aralara serpiştiriyormuş. normal doğuramazsam ve böyle bir şey olmazsa inş dağı taşı çekmezler

Maşallah oğluşuna canım kilosu iyi. Demekki gücü kuvveti yerinde iyi tetikliyor annesini:)))

1000 tl de fazlaymıs sen de benim gibi odanın bir duvarını dekoratif amaclı dusun istersen tabi odanın seklıne gore de değişir uygu mu değil mi bizim odada bir duvar biraz içeri doğru oyukca orda guzel durabılır diye dusunuyorum ben.. Daha az tutar ozaman

ayyy harikaymış :)

Sonrasında cırt diye cekiyosun cıkıyo beybi hiç merak etme boya üstüne boyadan bilem kolaymış :)
aaa gercekten mi eskiden kagıtları cıkarttıktan sonra duvarı kazıyıp sıva ve boya yapardın ustune Ben baya geride kalmışım oyleyse dusuneyim ben bu konuyu eşimle de konusup

kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. ben özel sektörde bir şirkette çalışıyorum. malum 32. haftaya bir şey kalmadı ve benim 32.hafta bayram tatili geldiği zamana denk geliyor. ben bir kaç hafta önceye kadar 36.haftaya kadar çalışırım diyordum ama sanırım artık yavaş yavaş zorlanmalar başlıyor özellikle 32 den sonra. diyorum 32.de bayram ile ayrılsam doğum iznime rahat rahat işlerimi halletsem, işte perdesiydi, süsleriydi, çikolatasıydı. çünkü 36.da olunca son 2 hafta oluyor ve normal doğumu istiyorum, diyelim ki uygun olmadı kasım başı sezeryana alırlarsa ben hangi ara dinleneceğim de hangi ara kızımın son hazırlıklarını yapacağım. diyorum çıkayım erkenden hem şöyle hem ruhum dinlensin hem ben dinleneyim hemde hazırlıklarımı yapayım. zaten doğum iznimi 9 ay olarak yasal iznim sonrasını ücretsiz yapmayı düşünüyorum. 4 haftayı da telafi ederim artık ne yapayım :) siz ne bu kafamdaki deli sorulara?

Aynen ben son gittiğimdede bebiş dönmüştü. Ondan galiba 1 bardak su içsem tuvalete koşuyorum. Afedersin bazen çok çişim var gibi koşuyorum 1 damla yapıyorum sinir oluyorum okadar merasim bunun için mi diye
Benim de oyle hatta bazan yaptıktan hemen sonra bıraz daha zorlasam çıkıyor o nasıl oluyor anlamış değilim senin demi bebiş ön duvarda duruyor?

aynen o da olabilir bak. mesela yatağının geleceği yer, ya da şifonyerlerin durduğu yer olabilir. zaten dolap kapatıcak, kitaplık kapatacak ne gerek var. valla çok iyi dedin.

yaren92 canim gecmis olsun.sanci siddetin nst de kac cikti biliyormusun.
Dr ilac verdimi suan sancilarin icin.

60 ve 40 larda. Şuan düzensiz sancı dedi zaten hissetmedim ben sancıyı. Serviks uzunluğuna falan baktı normal kapalı ama sancılar düzenli hal alırsa açılma olabilir dedi. Serum ve fitil uygulandı. Şuan magnezyum ve enfeksiyon ilaçlarına devam et ve istirahat dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…