bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bayramla yakma canım tatilini bayramdan sonraya al bence 33mü oluyor ben de duruma gore düşünüyorum henüz karar vermedim

Kizlar bebegime magnet hazirliyorum, henuz tamamlanmadi bikac eksigi var ama nasil oluyo? Bunu da tul keseye koyucam, yanina da ugur bocegi ya da nazar boncugu koymayi dusunuyorum.

Eklentiler

• 20160809_231250~2.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 66

Tekrar veririm canım tahlil. İşte idrarda tahlilde çıkıyordu ama kültür temiz çıkmıştı.

Hayırlı günlerimiz olsun inşallah güzel anneler. Benim bu sabah ogluşumla randevum vardı ama dr acil bir ameliyata girmiş benim randevuyu öğleden sonraya atmışlar. Öyle bir şans var ki bende her randevum da kadının acil ameliyatı çıkıyor benim randevu oteleniyor hep. Öğleden sonra gelin dediler ama kaç saat bekleriz Allah bilir
The_new Sen,ne yaptın canım senin de bu sabah randevum vardi?

Bence 32 de izne ayrıl yavaş yavaş hazırlıkları bitir canım. Hem dinlenmiş şekilde doğuma hazırlan. Herşeyi aceleye getirip stres olmazsın.

aynen o da olabilir bak. mesela yatağının geleceği yer, ya da şifonyerlerin durduğu yer olabilir. zaten dolap kapatıcak, kitaplık kapatacak ne gerek var. valla çok iyi dedin.
Bende sadece yatağın geleceği yeri yapcam canim diğer duvarları tek renk boyicam birazdan Koçtaş'a gidicem bakıyım ne var ne yok

Geçmiş olsun canım sen broxten hicks sancıları çekmişsin gibi görünüyor.

Tekrar veririm canım tahlil. İşte idrarda tahlilde çıkıyordu ama kültür temiz çıkmıştı.
Tahlilde çok bakteri çıktıysa kültürde üremesi lazım aslında ama demekki belli miktarda, koloni oluşturacak kadar üreme gerçekleşmemiş ozaman . Endişelencek bir durum yok ozaman bi de 3 ay onceki testte olmaması suan olmayacak anlamına da gelmez canım ara ara testi tekrarlatmakta fayda var zaten cok masraflı bir şey değil sdece orta idrarı veriyorsun kanda almıyorlar oyuzden seni de zahmete sokan bir şey değil canım.. Şuan tedavi oldugun için yaptırma doğru sonuç alamazsın canım tedavin bittikten en erken 48 saat sonra yaptır canım geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım sen broxten hicks sancıları çekmişsin gibi görünüyor.

Bende ilk normal bu haftalarda hazırlık içindir dedim doktoru beklerken ama işte benim kombolu nedenlerim var riske.. İlk zaten tahlili göstermeden nstye girmeden baskı olayını konuşurken boydan dolayı risk grubu olabilir(ablam yaşamıştı 2-3 hafta kalmıştık), birde enfeksiyon eklendi nst de o sancıları verince risk grubuna dahil olduk..

Saol canım veririm mutlaka

Kizlar bebegime magnet hazirliyorum, henuz tamamlanmadi bikac eksigi var ama nasil oluyo? Bunu da tul keseye koyucam, yanina da ugur bocegi ya da nazar boncugu koymayi dusunuyorum.
güzel olmuş canım ellerine sağlık ne güzel marifetlisin ben söküğümü zor dikiyorum bunu hiç beceremem heralde

Bende sadece yatağın geleceği yeri yapcam canim diğer duvarları tek renk boyicam birazdan Koçtaş'a gidicem bakıyım ne var ne yok

sticker da dusunebilirsiniz arkadaslar bizde kiraciyiz duvar kagidi yerone bi duvari sticker la yildizli yapcam instagramda bi sayfada gordum fiyatta makul 35 tl tutuyo buyuk kucuk orta boy yildizlar

The_new canim gozun aydin bebisin gayet iyi gidiyor.insallah sekerde de bi problem cikmaz.

Çok sağol cnm Allah razı olsn inşallah bakalım.
Kuzenimz yeni diyetsyen oldu bu sene mezun oldu.Şimdi onunla konuştum.beslenme konusunda sıkıntım var galiba.kahvaltida çok yoğun yiyrm.bi daha tee akşama yine tıka basa.o da şekerini yukseltir dedi.diyet yazcak İnşallah bakalm.İyi gelir inşallah

Aynen Allah korusun cnmcm.biran önce havalar serinlesin diorm :))

canım dogum fotorafcısı ile anlaştın mı

ben de arayıs içindeyim ama henüz bulamadım birini.

Aynen ben son gittiğimdede bebiş dönmüştü. Ondan galiba 1 bardak su içsem tuvalete koşuyorum. Afedersin bazen çok çişim var gibi koşuyorum 1 damla yapıyorum sinir oluyorum okadar merasim bunun için mi diye

Aynen cnm yaa.bi de ayağa kalkınca bastirio.oturunca gidio.
Daha yeni tuvaletten çıktım diorm yine geldgni hissediorm oturunca gecio.
Son aylar noolcaz bilmiyrm

bende pembe beyaz şeritli duvar kağıdı düşünüyorum. bahause de var ama dün baktım çok dandik geldi bana kağıdı. bir de koçtaşa bakayım.
bende ondan istiyordum ama gerçekten çok dandik geldi

bir de bir topu 50 tl gibi bişiydi. ama o çok az heralde benım duvara en az 4 tane lazım 200 tl o eder
birde usta da alıyor 150 tl çok tutuyor diye vazgecmek zorunda kaldım

odasını ztn yeni pembeye boyattım. heralde bu hali ile kalıcak. onun yerine isimli ışıklı tabele yaptırmaya karar verdim

instagramda gördüm çok güzel .

:))) dağ taş mı?? dimi bi de bu var en gereksiz yerleri çekiyolarmış :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…