- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #37.461
bayramla yakma canım tatilini bayramdan sonraya al bence 33mü oluyor ben de duruma gore düşünüyorum henüz karar vermedimkızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. ben özel sektörde bir şirkette çalışıyorum. malum 32. haftaya bir şey kalmadı ve benim 32.hafta bayram tatili geldiği zamana denk geliyor. ben bir kaç hafta önceye kadar 36.haftaya kadar çalışırım diyordum ama sanırım artık yavaş yavaş zorlanmalar başlıyor özellikle 32 den sonra. diyorum 32.de bayram ile ayrılsam doğum iznime rahat rahat işlerimi halletsem, işte perdesiydi, süsleriydi, çikolatasıydı. çünkü 36.da olunca son 2 hafta oluyor ve normal doğumu istiyorum, diyelim ki uygun olmadı kasım başı sezeryana alırlarsa ben hangi ara dinleneceğim de hangi ara kızımın son hazırlıklarını yapacağım. diyorum çıkayım erkenden hem şöyle hem ruhum dinlensin hem ben dinleneyim hemde hazırlıklarımı yapayım. zaten doğum iznimi 9 ay olarak yasal iznim sonrasını ücretsiz yapmayı düşünüyorum. 4 haftayı da telafi ederim artık ne yapayım :) siz ne bu kafamdaki deli sorulara?
Gebelikte kasinti gozukmez zaten pek.. bagisiklik dustugu icin ve ureme ortamlari musait oldugundan dogrudan uremeye geciyorlar hernekadar enfeksiyon diyip yazip arattiginda karsina cikan ilk sey olsa da.. canim sen kultur testi iste doktorundan bakteri hassasiyeti kulturle birlikte bakiliyor hic karistirmana gerek yok.. onceden gecirdgini atlamisim ben.. muhtemelen ayni bakeridir ama garanti olsun sonucta gebesin ve gebelikte enfeksiyonun en buyuk belirtisi kasilmadir o da bizler icin iyi birsey degil aksine tedbirini almak herzaman iyidir. Bu konuda ben doktorumdan cok memnunum gayet ilgili ve duyarli.. tedavine basladiysan bittikten 48 saat sonra test yapilmasini iste.. isin olmasi gereken proseduru budur..
Bence 32 de izne ayrıl yavaş yavaş hazırlıkları bitir canım. Hem dinlenmiş şekilde doğuma hazırlan. Herşeyi aceleye getirip stres olmazsın.kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. ben özel sektörde bir şirkette çalışıyorum. malum 32. haftaya bir şey kalmadı ve benim 32.hafta bayram tatili geldiği zamana denk geliyor. ben bir kaç hafta önceye kadar 36.haftaya kadar çalışırım diyordum ama sanırım artık yavaş yavaş zorlanmalar başlıyor özellikle 32 den sonra. diyorum 32.de bayram ile ayrılsam doğum iznime rahat rahat işlerimi halletsem, işte perdesiydi, süsleriydi, çikolatasıydı. çünkü 36.da olunca son 2 hafta oluyor ve normal doğumu istiyorum, diyelim ki uygun olmadı kasım başı sezeryana alırlarsa ben hangi ara dinleneceğim de hangi ara kızımın son hazırlıklarını yapacağım. diyorum çıkayım erkenden hem şöyle hem ruhum dinlensin hem ben dinleneyim hemde hazırlıklarımı yapayım. zaten doğum iznimi 9 ay olarak yasal iznim sonrasını ücretsiz yapmayı düşünüyorum. 4 haftayı da telafi ederim artık ne yapayım :) siz ne bu kafamdaki deli sorulara?
Bende sadece yatağın geleceği yeri yapcam canim diğer duvarları tek renk boyicam birazdan Koçtaş'a gidicem bakıyım ne var ne yokaynen o da olabilir bak. mesela yatağının geleceği yer, ya da şifonyerlerin durduğu yer olabilir. zaten dolap kapatıcak, kitaplık kapatacak ne gerek var. valla çok iyi dedin.
Geçmiş olsun canım sen broxten hicks sancıları çekmişsin gibi görünüyor.60 ve 40 larda. Şuan düzensiz sancı dedi zaten hissetmedim ben sancıyı. Serviks uzunluğuna falan baktı normal kapalı ama sancılar düzenli hal alırsa açılma olabilir dedi. Serum ve fitil uygulandı. Şuan magnezyum ve enfeksiyon ilaçlarına devam et ve istirahat dedi.
Tahlilde çok bakteri çıktıysa kültürde üremesi lazım aslında ama demekki belli miktarda, koloni oluşturacak kadar üreme gerçekleşmemiş ozaman . Endişelencek bir durum yok ozaman bi de 3 ay onceki testte olmaması suan olmayacak anlamına da gelmez canım ara ara testi tekrarlatmakta fayda var zaten cok masraflı bir şey değil sdece orta idrarı veriyorsun kanda almıyorlar oyuzden seni de zahmete sokan bir şey değil canım.. Şuan tedavi oldugun için yaptırma doğru sonuç alamazsın canım tedavin bittikten en erken 48 saat sonra yaptır canım geçmiş olsunTekrar veririm canım tahlil. İşte idrarda tahlilde çıkıyordu ama kültür temiz çıkmıştı.
Geçmiş olsun canım sen broxten hicks sancıları çekmişsin gibi görünüyor.
Tahlilde çok bakteri çıktıysa kültürde üremesi lazım aslında ama demekki belli miktarda, koloni oluşturacak kadar üreme gerçekleşmemiş ozaman . Endişelencek bir durum yok ozaman bi de 3 ay onceki testte olmaması suan olmayacak anlamına da gelmez canım ara ara testi tekrarlatmakta fayda var zaten cok masraflı bir şey değil sdece orta idrarı veriyorsun kanda almıyorlar oyuzden seni de zahmete sokan bir şey değil canım.. Şuan tedavi oldugun için yaptırma doğru sonuç alamazsın canım tedavin bittikten en erken 48 saat sonra yaptır canım geçmiş olsun
güzel olmuş canım ellerine sağlık ne güzel marifetlisin ben söküğümü zor dikiyorum bunu hiç beceremem heraldeKizlar bebegime magnet hazirliyorum, henuz tamamlanmadi bikac eksigi var ama nasil oluyo? Bunu da tul keseye koyucam, yanina da ugur bocegi ya da nazar boncugu koymayi dusunuyorum.
Bende sadece yatağın geleceği yeri yapcam canim diğer duvarları tek renk boyicam birazdan Koçtaş'a gidicem bakıyım ne var ne yok
The_new canim gozun aydin bebisin gayet iyi gidiyor.insallah sekerde de bi problem cikmaz.
aynen bende dün eşime onu diyorum. sarılmayı çok özledim, sarılmanı çok özledim, bir çok şeyi özledim yani işte ^.^ eski günlerdeki gibi rahat olmayı. hamilelik gerçekten çok güzel bir duygu ama maalesef bazı şeylerimizi de kısıtlıyor ve eskiyi aratıyor. neyse ki kısa süre , çok uzun olsaydı ne yapardık Allah korusun :):)
canım dogum fotorafcısı ile anlaştın mıaynen bizim hastanede sezeryan olursa almıyor fotoğrafçıyı ve hiç kimseyi. benim fotoğrafçı öyle durumlarda içeriye cep telefonunu veriyormuş, artık içerde neresini çekerlerse o da resimle oynayıp aralara serpiştiriyormuş. normal doğuramazsam ve böyle bir şey olmazsa inş dağı taşı çekmezler
Aynen ben son gittiğimdede bebiş dönmüştü. Ondan galiba 1 bardak su içsem tuvalete koşuyorum. Afedersin bazen çok çişim var gibi koşuyorum 1 damla yapıyorum sinir oluyorum okadar merasim bunun için mi diye
canım bişey sorucam normal doğuma alıyolar mı peki eşleri yoksa bu seçenek sadece sezaryan için mi geçerli??İnşallah canım. Eşim girmek istiyor zaten ama ikimizinde tereddütleri var işte. Nasip kısmet bakalım doktorlada bi konuşalım.
bende ondan istiyordum ama gerçekten çok dandik geldibende pembe beyaz şeritli duvar kağıdı düşünüyorum. bahause de var ama dün baktım çok dandik geldi bana kağıdı. bir de koçtaşa bakayım.
:))) dağ taş mı?? dimi bi de bu var en gereksiz yerleri çekiyolarmış :)))aynen bizim hastanede sezeryan olursa almıyor fotoğrafçıyı ve hiç kimseyi. benim fotoğrafçı öyle durumlarda içeriye cep telefonunu veriyormuş, artık içerde neresini çekerlerse o da resimle oynayıp aralara serpiştiriyormuş. normal doğuramazsam ve böyle bir şey olmazsa inş dağı taşı çekmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?