bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Koçtaş'tan aldık kağıtları bir rulosu 30tl 240tl kagıtlara verdik.onlar gelip yaparsa sadece işçiliğine 500 tl istediler eşim kendisi yaptı.kağıtlar kaliteli ama çoook çok iyimi bilemicem.silinenlerden değilmiş Bebek sağlığı için uygunmuş falan filan ama yıllarca kullanmayızki sonuçta en fazla 5yıl idare eder kalitesi adi değil bence.rulası 200 olanda vardı başka yerlerde ama gereksiz geldi bana...

Bu izin işleri benimde çok kafamı karıştırıyor.dr a sorsam bi yol gösterirmi ki benim tam 32.haftam bayram tatili oluyor 33.haftamı ayrılmalıyım bilemedim.zaten 2ay rapor kullandım ayrılmama şansım yok :)

Evet cnm gittim bende şükür çok beklemedm. Benden sonra doğuma gitti bu sefer sanslydm.
Herşey yolunda çok şükür.bebisim 904.gr olmuş.daha çok kendime yemisim bu ay :)
Suyumuz da iyiymiş şükür.başı da artık asagidayms.Onu sordum.idrar ve kan verdim.Yine açlık tokluga bakilcak.fazla kilo almisim Die geçende sınırda çıkınca yine baka.dedi.Öyle sonuçlar İnşallah güzel çıkar.
Sen kacta gidiosn cnmcm.inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsn sende.

Ayy masallah kasim annelerinin bebikleri hep mi tombik olur yirim yir

mantıklı bence de. bende kirada olduğum için uygun almak istiyorum, koçtaşa vaktim olursa gidip bakacağım. biz de alırsak kendimiz takarız. işçliği kağıttan daha da pahalı

Benim fotografcida bana sorun degil canim ben kucuk makinami veririm hemsire ceker hallederim ben sen canini sikma dedi nasil yapcak bilmiom

evet haklısın canım. gereksiz pahalı. ben şu annemin dediği ithal yere bakıp bir duvar için belki alabilirim. onuda kendimiz yapacağız çünkü çok zor değil yapımı. tamamına gerek yok diye düşünüyorum.

Selamlar annisler ve bebisleri iyidir ins baya oldu giremedim sinava hazirlaniyorum diye bugun doktora gittik bizde, iki gun önce agir bisey kaldirmistim kasiklarimda hafif ağrı oldu doktor bugun pruloton igne vurdu agrilarin artarsa erken dogum olabilir dikkat et dedi biraz korktum cok fazla agrim yok ama umarim onlem amacli soylemistir eylulun 1 ine randevu verdi inş bir sey olmaz bu arada prensesim iyi 1200 gr olmus 4 gun onceden gidiyor gelisimi

güzel olmuş canım ellerine sağlık ne güzel marifetlisin ben söküğümü zor dikiyorum bunu hiç beceremem heralde
Ben de keceyle ilgili hic bi bilgim olmadan basladim canim hevesle, becerikli oldugumdan degil, deneye yanila yapmaya calisiyorum iste ben de :)

canım bişey sorucam normal doğuma alıyolar mı peki eşleri yoksa bu seçenek sadece sezaryan için mi geçerli??
Evet canım normal doğuma alıyorlar her hastane ve doktor tercihine göre değişiyor tabi. Ama bizim hastanede alıyorlar. Sezeryanı bilmediğim için prosedürü doktorla bi konuşcam canım.

Kızlar akşam bi arkadaşımın kınası var oraya gidecem şimdi bi ütü seansı yaptım nefes nefese kaldım. Kendimi duşa attım. Bu sıcaklar ne zaman bitecek yaaaaaa

Ütü dime hele ki sıcak ve ütü yan yana ben geçen gün yanına gidip gidip döndüm akşam yaparım diye akşam yine sıcaktı yine ter

Herkese slm lar kızlar ben bugün öğlen eve geldim işten bizim katta boya yaptılar aman allahım bu nasıl bi koku izin istedim adama diyorum ben kötü oldum kokudan bana dediği öğleden sonra geçer tövbee yarabbim bu patronlar niye böyleyse yeni kendime geldim msjlari ancak okudum

Kızlar akşam bi arkadaşımın kınası var oraya gidecem şimdi bi ütü seansı yaptım nefes nefese kaldım. Kendimi duşa attım. Bu sıcaklar ne zaman bitecek yaaaaaa
Perişan ediyor bu sıcaklar bizleri oturduğum yerde terliyorum klimalı odada bile terliyorum pek fenayım şu ağustos biteydi geceleri ferahlarız en azından

Çok şükür biz de muayene olduk. Oglusum 1112 gr 36 cm olmuş. Doktor kilosu iyi dedi ama bu oğlan ince uzun bi şey olacak el parmakları falan uzun uzun dedi ben 1300 -1400 gr olanlar var benim hafta da dedim tüm bebekler 4 kilo doğmak zorunda değil annesi gayet sağlıklı dedi. Kordon kan akislarini falan kontrol ettim hiç bir sıkıntı yok dedi. Ama b12 eksikliği çıktı takviye ilaç başladık bir de bol et tuket dedi . Çok şükür bıdığım saglikli zaten 34 haftadan sonra daha hızlı kilo alacaklarmis o yüzden takmiycam artık bu kilo meselesini. Bende toplamda 5 kilo almisim. Bizden haberler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…