bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Maşallah canım sağlıkla büyüsün. Kilosunu doğunca da alır hayırlısıyla

Cnm bnm oglus da seninkiyleaynı pzrtsi 1080di 36 cm smdi 1100 olmstr hrhlde.bnce iyi kiloları tam uyumlu gidiyor her bebek tombik olmak zorunda değil ki doğuma çok var snra da alabilirler kilo annesi

bende pembe beyaz şeritli duvar kağıdı düşünüyorum. bahause de var ama dün baktım çok dandik geldi bana kağıdı. bir de koçtaşa bakayım.
Bauhause ve Koctaş aynı paragrafta geçiyorsa, İstanbul'da olduğunuzu varsayıyorum. Gitme imkanınız varsa ve kaliteli bir şey arıyorsanız, Unkapanı 'nda bulabilirsiniz.

Kilosu normal bence annesi zayıf değil yani 4 kilo doğmasa bile 3500 rahat olur 38 39 haftalarda oda bayaa iyi yani. Sağlıklı olmasına sevindim canım. Desene filinta gibi bir paşa gelecek inşallah:)))

Canim masallah oglusuna haftasina gore gayet guzel kilosu bence hic sknti etme. Saglikli olmasina cok sevindim her daim hayirli saglikli haberlerini al ins

Koçtaş'tan aldık duvar kağıdını bu bi tık kalitelisiymiş parlak guzel Duruyo kağıdın deseni zaten 2-3 sene gitse yeterli kendi evimiz olduğundan sıkıntı olmaz Canımız sıkılınca söker başka yaparız o kadar cok para vermeye gerek bence . Topunu 60 milyona aldık 2 top şeklinde

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 64
Bauhause ve Koctaş aynı paragrafta geçiyorsa, İstanbul'da olduğunuzu varsayıyorum. Gitme imkanınız varsa ve kaliteli bir şey arıyorsanız, Unkapanı 'nda bulabilirsiniz.

evet hepsi genelde aynı formda aslında. unkapanı bu işin en iyi yeri ama ne zaman gideriz, benim gidecek halim olurmu bilmiyorum :) malum araba ile bile olsa buradan karşıya gitmek şehirler arası gitmek gibi mesafe demek. bakalım en son ihtimal oraya bakarım. teşekkür ederim.

Eklentiler

• HTB16aOTLVXXXXcOXXXXq6xXFXXXo.webp
    28 KB · Görüntüleme: 65

benim istediğimde bu desen işte :) uygunmuş. bende bakıp karar vereceğim. bende kiradayım sonuçta. kendi evime gidince yazık olacak. uygun olması daha iyi bencede.

Mrb kizlar dunki ikea alisverisimiz besigimizi kurup cekmek istedimm
Ayy beni heyecan basiyo hazrliklar yavas yavas tamamlandikça

2 nevresim takimi
Muslin bezi buyuk
2 yedek carsaf
Dolap suzenleyici

Kizlar 3 tane nevresimiz oldu yeter mi sizce

Eklentiler

• 20160810_135748-1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 20160810_135802-1.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 20160810_135820-1.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20160810_135029-1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20160810_135717-1.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 20160810_135933-1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 73
Çok şaşırdım şu anda kesin yalan haberdir ama yine de bi bakiyim dedim bakan da açıklama yapmış hakkaten de muhtemelen 3ekim açılış.. Bu durumda ben sadece seminer dönemine gidip sezonu kapatıyorum
canım 19 eylül bi değişiklik yok tarihlerde.Bakan 3 ekim için spekülasyon haber dedi keske ole olsaydı benim de isime gelirdi.

Rabbim mutlu huzurlu sağlıklı günlerde kullanmayi nasip etsin canım.Yeter yeter 3 nevresim dur de kendine

Çok güzel canım güzel günlerde kullansın bebişin 3 fazla değil mi ben 1 tane aldım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…