bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok şaşırdım şu anda kesin yalan haberdir ama yine de bi bakiyim dedim bakan da açıklama yapmış hakkaten de muhtemelen 3ekim açılış.. Bu durumda ben sadece seminer dönemine gidip sezonu kapatıyorum
Anaaaa 3 ekim miii dur bn de bakiyim eee Ne zmn izne ayrilcaz smdi bayramdan snra o zmn

Canim cok guzeller hepsi agiz tadiyla kullanin ins. Bebis de mutlu mutlu buyusun bunlarla

1rulo mu 60 tl? İyi günlerde kullanın inşallah pembiş odanızı :)

Ayyy pek güzeller :) bende ikeadan almayı düşünüyorum yatağın sallanmaması biraz düşündürdü ama içime en çok sinen beşikler bunlar çarşaflarda süper güle güle kullansın bebişin

teşekkür ederim. ben de kiehls düşünüyorum. onların içeriği de fena değil

Yuz icin roc kullaniyorum canim. Yuzumde sayesinde kizim olacagi halde tek bir leke cikmadi masallah. Vucut icinde biooil kullanicam son 2 ay da lierac kullanicam. Gogus icinde gelecek ay kreme baslicam ama ne kullansam karar veremedim.
bence lierac a başlayın son 2 ay geç olabilir. roc güneş koruyucuyu mu kullanıyosunuz? ben solente pregna yı kullanıyorum ve çok memnunum

biz besiğimizi aldık:) buyuyen besık aldım. kraft tan bebek telsızı aldım. kraft tan anne bakım cantası aldım. bebısımın kıyafetlerını yıkadım utulencek :) basladım sanırım hazırlıklara. dun asımı yaptrdım dogum egıtımı verdı ebem. artık doguma hazırlamam gerekıomus kendımı cantan mutlaka hazr olmalı dedı. emzırmeyle ılgılı bılgı verdı.. dogumun yaklastıgının farkına vardım:):)

Güle güle kullanın canim :) herkeste bi hazırlıklar böyle gördükçe evet Zaman azaliyo artık diyorum ama Yapcak daha bir suru şey var :)

Ayyy pek güzeller :) bende ikeadan almayı düşünüyorum yatağın sallanmaması biraz düşündürdü ama içime en çok sinen beşikler bunlar çarşaflarda süper güle güle kullansın bebişin

Saol canim ben cok begeniyorum bu besikleri bu sekilde benm isim oldugunda biraz buyuyunce fln koyarim icine oyuncaklariyla oynar yumurcak en cokta yatak yani olucak ya onun icin istedim rabbim cumlemizin aldiklarini alacaklarini icimize sindirsin saglikla mutlulukla eskitelim insallah

Ayy musmutlu saglicakla eskitelim cnm cümleten oo sen baya hizli ciktin bizden senin tahmini dogum tarihin ne zamn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…