bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bence lierac a başlayın son 2 ay geç olabilir. roc güneş koruyucuyu mu kullanıyosunuz? ben solente pregna yı kullanıyorum ve çok memnunum
Canim ben roc pro-preserve kullaniyorum yuzume. Lierac alicam elimde ki urun bittiginde artik gecis icin ideal zaman diye dusundum kendim icin. Solente pregna da guzel bir urun. Ama iste her urun bana iyi gelmiyor.

Inşallah cnm hayırlı haberler alırsn.
Doktorundan da memnun kalirsn İnşallah cnmcm.medical sana çok uzak da olmaz.En fazla Karataş kadar uzaktır herhalde :)
Karataş araba ile trafik takilirsak 30 dk Medical park 20 dk
Trafik yoksa medical 10 dk çünkü benim ev Bornovada ama karşıyaka çevre yolu girisinde.Yani Bornova içi ile alakam olmuyor giderken.Ayrıca annemin evi ile dip dibe Medical.

Ozaman 28. De tamamlicaz cantalari filan

Bebek house diye bir siteden aldım lierac indirimdeydi.Orjinal ürün. 180 TL'lik paket 99 tlye aldım 2 hafta oldu bi bak istersen.

Canim ben roc pro-preserve kullaniyorum yuzume. Lierac alicam elimde ki urun bittiginde artik gecis icin ideal zaman diye dusundum kendim icin. Solente pregna da guzel bir urun. Ama iste her urun bana iyi gelmiyor.

Kizlar hastane icin pijama, gecelik, sabahlik, emzirme sutyeni, corap aldim bugun. Kanama olacagi icin buyukler icin olan hastane kilotlari var ped koymayi gerektirmeyen onlardan alicam. Beden olarak xl aldim. Sadece sabahlik m beden aldim.
Gule gule kullan canim. Ben de emzirme atleti aldim 2 tane. Pijama ve gecelik henuz bulamadim araatirmadayim. Hastane kilotlari ve hasta bezini de en son alirim diyorum. Aldiklarini netten mi magazadan mi aldin?

Bende 100mm 67ye buldum canim. Orjinal ama bulundugum memlekette magazada internet sitesinde degil. Ama 200mm dimi 99 tl daha uygun.
Bebek house diye bir siteden aldım lierac indirimdeydi.Orjinal ürün. 180 TL'lik paket 99 tlye aldım 2 hafta oldu bi bak istersen.

Ben bebek yagiyla arko nun zeytinyagli kremini kullaniyorum valla catlamaya musaitsen zaten catliyormussun onemli olan nemli tutmaksa simdilik cok memnunum

bende kıyafetleri dışında henuz birşey almadım valla kızlar herşeyi almaya başlamış ne güzel mutluluk veren alışverişler bunlar
Ben de kiyafetler disindakileri aldim canim gogus pompasi sterilizator ve sut isitici 1 tane biberon bebek arabasi ana kucagi bebek odasi kendim icin de gogus kalkani ile hamile yastigi aldim ama hic kiyafeti havlusu battaniyesi yok bebisimin

Lierac la biooul kullaniyorum bende lieractan emin degilim ama nemlendirip yunusatmasi yerine sanki surdukten sonra hemen kuruyor cildim de kuruyup geriliyor gibi jel ya belki ondan oyle hissediyorum bilemedim lieraci daha cok gogus cevreme ve basenlere suruyorum oyuzden gobise biooil

Gule gule kullan canim. Ben de emzirme atleti aldim 2 tane. Pijama ve gecelik henuz bulamadim araatirmadayim. Hastane kilotlari ve hasta bezini de en son alirim diyorum. Aldiklarini netten mi magazadan mi aldin?
Magazadan aldim kuzum. Kuzenim ic giyim pijama satiyor ondan hallettim. Benim icin getiricekti ozel ama ben magazada olan bi urunu cok begendim onu aldim. Emzirme atleti kullanirmiyiz ki hastane de?? Hasta bezini kullanicam gb duruyor zaten o yuzden kilot almicam.

Supermis o zaman canim ben de bi aklimdakine uygun bise bulamadim gecelik konusunda. Valla normalde kasim annesi olcagimiz icin sutyen degil atlet almak mantikli geldi sadece de hastane icin sutyen almak isime gelmedi giyilir diye dusunuyorum kilotta sembolik 1-2 tane aliriz yine onun harici hasta bezi ve camasirina devam. Onlardan aldiginda paylasim yapta balim ona gore aliriz biz de bildigin varsa.

Kızlar az önce özelden mesaj geldi "erkeklerin yasak olduğunu biliyorum ama bişey sormam lazım yaşım 18 "
Nasıl şikayet edicem ben bunu

Var canim disari ciktigim da alicm bende. Ama cok sicak havalar. Bugun yolumun ustunde yoktu bide dogumdan sonrasi icin nevresim takimi aldim odama. Ama rengini sevemedim aldigim urunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…